pciza Odesláno 29. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2017 Jj tak to se mi stalo už asi třikrát a to sem to hlídal! Blbec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
323GT Odesláno 29. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2017 Jj tak to se mi stalo už asi třikrát a to sem to hlídal! BlbecEinstein definoval silence jako cloveka, ktery dela stale dokola tutez vec v ocekavani odlisneho vysledku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
323GT Odesláno 29. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2017 (upraveno) Double, pardon. Upraveno 29. října 2017 uživatelem 323GT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 29. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2017 Einstein definoval silence jako cloveka, ktery dela stale dokola tutez vec v ocekavani odlisneho vysledku. Double, pardon. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 29. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kmonda Odesláno 29. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2017 vyndal jsi z toho hrnečku řetízek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 29. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2017 SCIFI: Jo to znam. Ohrivam maslo v mikrovlnce pravidelne, davam ji na nejnizsi vykon a kontroluju to. Ale stejne se obcas povede . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník qoyi Odesláno 29. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2017 Ha, já si na to pořídil spešl věc na plynovej sporák ... tušim že džezva se to nazývá .. na máslo fakt super, jenom se pokaždý opařim o tu ručku .. ale zase nemusim mejt furt jak debil mikrovlnku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atim Odesláno 29. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2017 Vono to neni na maslo ale na kafe, pak uz jedine nepalsky caj, kdyz to proslo maslem :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 29. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2017 Safra, ja ohrivam maslo v mikovlnce roky a zatim vzdy v pohode... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 30. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2017 Buzeranti v DPD dva dny francie x německo štyry dny v říčanech a zřejmě to nekončí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 30. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2017 Jo DPD (Depo Plné Debilů). Minule "vznikla chyba" 3x, než jsem se do telefonu rozčílil a druhý den mi centrálu doručili. Asi si udělali nějakou poznámku do systému, protože od té doby nemám problém... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 30. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2017 to je vole horší neš počta 26.10. 15:42 zásilku připravujeme k přepravě27.10. 6.47 zásilku jsme přijali na depo mezitím přijde email, že to jede a v 11:06, že to nejede a tohle všechno za pouhých 15 euro bohužel nebylo na výběr, protože spolupracují s francouzskou obdobou DPD ...... společností Colissimo což jsou úplně stejný pytlíci .... ten jejich trekink sem snad ani rači postovat nebudu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brumko Odesláno 30. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2017 Safra, ja ohrivam maslo v mikovlnce roky a zatim vzdy v pohode...Taktiež to mám v pohode ale stáva sa to vtedy, keď je maslo s nižším obsahom tuku. Potom sa to už ale nevolá maslo ale masielko, maslíčko a podobné skomoleniny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 30. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2017 jenom se pokaždý opařim o tu ručku .. u tebe bych tomu snad i věřil .... všichni ostatní by na tý pazouře měli popáleninu ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 30. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2017 to je vole horší neš počta bohužel nebylo na výběr, protože spolupracují s francouzskou obdobou DPD ...... společností Colissimo což jsou úplně stejný pytlíci ....No právě, to je ta tragédie, že z Francie objednávám docela často a vždy si vytáhnu DPD/Colissimo. Minule mi přišel balíček - původně byl na výšku cca 12cm - normální krabička s hodinkami - po jejich speciální úpravě měl balíček výšku cca 3 cm a zadní sklo hodinek bylo namačkáno ve strojku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 30. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2017 (upraveno) No právě, to je ta tragédie, že z Francie objednávám docela často a vždy si vytáhnu DPD/Colissimo.Minule mi přišel balíček - původně byl na výšku cca 12cm - normální krabička s hodinkami - po jejich speciální úpravě měl balíček výšku cca 3 cm a zadní sklo hodinek bylo namačkáno ve strojku...komedie pokračuje .... dovolat se není kam Upraveno 30. října 2017 uživatelem YPO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 30. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2017 komedie pokračuje .... dovolat se není kamJá s nimi komunikuji přes Facebook. Tam jsou celkem hodné a snaživé operátorky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 30. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2017 já to mrdám .... vlastně už to ani nechci jak sem nasranej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 30. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2017 Ypo: Na jiným fóru sis stěžoval, že je to tu děsná žumpa. No kdopak na tom asi pilně pracuje? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky