Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Návštěvník qoyi

Ha, já si na to pořídil spešl věc na plynovej sporák ... tušim že džezva se to nazývá .. na máslo fakt super, jenom se pokaždý opařim o tu ručku .. ale zase nemusim mejt furt jak debil mikrovlnku.

cafetire-turque-05-l-en-tle-maille.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník YPO

to je vole horší neš počta 

26.10. 15:42 zásilku připravujeme k přepravě

27.10.  6.47 zásilku jsme přijali na depo  :eek:

mezitím přijde email, že to jede

a v 11:06, že to nejede

a tohle všechno za pouhých 15 euro  :D

bohužel nebylo na výběr, protože spolupracují s francouzskou obdobou DPD ...... společností Colissimo což jsou úplně stejný pytlíci .... ten jejich trekink sem snad ani rači postovat nebudu

Odkaz ke komentáři

Safra, ja ohrivam maslo v mikovlnce roky a zatim vzdy v pohode...

Taktiež to mám v pohode ale stáva sa to vtedy, keď je maslo s nižším obsahom tuku. Potom sa to už ale nevolá maslo ale masielko, maslíčko a podobné skomoleniny.

Odkaz ke komentáři

to je vole horší neš počta

bohužel nebylo na výběr, protože spolupracují s francouzskou obdobou DPD ...... společností Colissimo což jsou úplně stejný pytlíci ....

No právě, to je ta tragédie, že z Francie objednávám docela často a vždy si vytáhnu DPD/Colissimo.

Minule mi přišel balíček - původně byl na výšku cca 12cm - normální krabička s hodinkami - po jejich speciální úpravě měl balíček výšku cca 3 cm a zadní sklo hodinek bylo namačkáno ve strojku...

Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO

No právě, to je ta tragédie, že z Francie objednávám docela často a vždy si vytáhnu DPD/Colissimo.

Minule mi přišel balíček - původně byl na výšku cca 12cm - normální krabička s hodinkami - po jejich speciální úpravě měl balíček výšku cca 3 cm a zadní sklo hodinek bylo namačkáno ve strojku...

komedie pokračuje .... dovolat se není kam

Upraveno uživatelem YPO
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...