sibirnaya Odesláno 19. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2012 dnes je tady nějak moc polštiny na můj vkus tak to mas resit. clanek sem nasel, nahlasil modum - nalevo dole nahlasit - a uz tam neni
Conrad Odesláno 19. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2012 (upraveno) pocházím z obce Rudňany To chválím, když je někdo přímo odněkud Jaroslav Hašek. Osudy dobrého vojáka Švejka Upraveno 19. ledna 2012 uživatelem Conrad
Dantechno Odesláno 19. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2012 tak si zajeď do Varů Jo at prijede, zejtra je sraz a mluvime , kupodivu, vsichni cesky...
Quido Morava Odesláno 19. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2012 Jo at prijede, zejtra je sraz a mluvime , kupodivu, vsichni cesky... tak to bude ve Varech něco jako když sem přijedou U2 (ber to jako žert ohledně jazyků, a ne narážku na sraz)
Honza.manta Odesláno 19. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2012 Jo at prijede, zejtra je sraz a mluvime , kupodivu, vsichni cesky... To zas bude v álejích nablito ...
maama Odesláno 19. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2012 To chválím, když je někdo přímo odněkud Jaroslav Hašek. Osudy dobrého vojáka Švejka Zanedlouho po narození upadla s ním chůva a malý Konrád Dauerling uhodil se do hlavičky ... tamtéž
skalis Odesláno 19. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2012 Vcerejsi a dnesni hardcore uredni siml. V pondeli jsem se byl prihlasit k trvalemu pobytu do Brna. Tam mi rekli, ze me sice daji do systemu hned, ale na oddeleni obcanskych prukazu (o barak vedle) tu zmenu jeste neuvidi, takze mam prijit jindy. Dobre, rekl jsem si a prijel ve stredu rano. Mam s sebou starou obcanku s ustrizenyma rohama + doklad o zmene rodinneho stavu + doklad o zmene trvaleho bydliste. Vystojim si frontu a pani urednice mi po projiti dokladu rika: "Vy nemate oddaci list. Ten musite prinest k nahlednuti, jsou v nem nejake udaje, ktere nejsou v tom potvrzeni o zmene rodinneho stavu." Tak si rikam, ze jsem blbec, ze me to mohlo napadnout. Jedu tam teda dneska rano i s oddacim listem. Vystojim si frontu a (jina) pani urednice rika: "Ten oddaci list si nechte, ten nepotrebuju, kdyz mate to potvrzeni o zmene rodinneho stavu". Jsem myslel, ze me vomejou!
Návštěvník Tada Odesláno 19. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2012 skalis: No, kazdy urednik vyklada predpisy dle sebe
Rudykopalsson Odesláno 19. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2012 skalis: člověk tak nějak marně doufá, že v dnešní době by to mohlo jít i jinak, že? Já třeba nechápu, proč máš ty doklady furt nosit s sebou... proč není nějaká databáze, do které by se ta úřednice podívala a ten oddací list našla...
kuncák7 Odesláno 19. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2012 Teď nevím, jestli tenhle článek mě víc naštval, nebo rozesmál. Jelikož ale fotbal sleduju, tak naštval - http://aktualne.centrum.cz/sportplus/fotbal/domaci/clanek.phtml?id=729640
Frantik Odesláno 19. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2012 Fotbal je prohnila žumpa a vždycky byl a Ivanek tam patri, takže je logicke, ze se vrací :-)
kdojinej Odesláno 19. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2012 My vidíme pouze malou část toho trhu (to co je v ulicích), ale to jsou zoufalci. Mimochodem člověk, který ovlivnil za posledních 10 let nejvíce svět IT, filmu a hudby - Steve Jobs - prohlásil, že ten kdo nebral LSD ví houby a on sám byl v mládí náruživý uživatel této drogy. Aha. A kde je ta velká část trhu? Jinak když Steve Jobs řekne, že "kdo nebral LSD, tak ví houby", tak to má zhruba stejnou hodnotu, jako když moje babička řekne, že "komu neni štyrycet a nebyl v Rusku, ten ví houby." Chápeš ten rozdíl? Oboje je kec. Jinak mi dovolte, abych se taky vyjádřil k "ožehavému" tématu. 1) Rasismus v Čechách je. Rasismus je i všude jinde. V ČR je teď moderní "rasismus" a taky "obrácenej-rasismus". 2) Každej má nějakou osobní historku s cikánama, rasismem apod. Tyhle historky končí buď v prospěch jednoho nebo druhého tábora. Nic se jima nevyřeší, protože nemají žádnou objektivní hodnotu. 3) projev bandicoota je opravdu na úrovni gentlemana 4) Harry - dobře si udělal, když si ty spratky seřval. Dneska je na ulici všechno všem jedno. Víc takových, jako ty. Stejně tak tady zopakuju Harryho zvýrazněnou sentenci "Parchant je parchant, ať je bílej nebo modrej." 5) maama - v té svojí slušnosti se trochu sám ztrácíš. Sibiře bys umravňoval? Umravni teda i sebe za to, že hned vykřikuješ o rasismu, když někdo napíše, že ho nasrali cikáni 6) Jay Doll - doufám, že ti můj příspěvek nepřijde politickej, rasistickej apod. Vadí mi jak se každej bojí uprdnout, aby náhodou nebyl politicky inkorektní nebo rasista; stejně jako skuteční rasisti. Prostě slovy zdejšího gentlemena: měřmě všem stejným metrem. A je to. Není o čem se hádat.
boo-beek Odesláno 19. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2012 Se_e me, ze se mi se_e projekt. Uz nevim, jakej dodavatel by u nas zvladl udelat lokalni IPTV (pro jednu sit - LAN) tak, aby fungovla bez debilnich problemu... Bud tam jsou technicky mouchy nebo "osobnostne-obchodni" blbiny - naschvaly a klacky pod nohy, proto, ze clovek trva na predem domluvene a odsouhlasene cene. Po pi_i s celym IT, nejradsi bych sel delat drevorubce.
kuncák7 Odesláno 19. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2012 Fotbal je prohnila žumpa a vždycky byl a Ivanek tam patri, takže je logicke, ze se vrací :-) Netvrdím že ne, spíš mě štve, že mu to ještě posvětil soud a nejvyšší představitel fotbalu ho uvítal div že ne se slavobránou.
Frantik Odesláno 19. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2012 Netvrdím že ne, spíš mě štve, že mu to ještě posvětil soud a nejvyšší představitel fotbalu ho uvítal div že ne se slavobránou. Tak "pan nejvyšší" je jeste větší gauner než Ivanek :-)
hciq Odesláno 19. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2012 Vono to s tema drogama neni tak jednoduchy. Srovnavat koks, alkohol nebo travu s hackem a opiatama dost dobre nejde. Klidne bych legalizoval vsechny spolecenske drogy, stejne kazdej treti manazer snupe snih, aby stihal praci a zvladl i rodinu a obcas se pobavit. Heroin a spol... Bych nelegalizoval, ale tvrde trestal jakoukoliv distribuci a "trestal" bych i uzivani, proste nucenej detox - mesic abstinovat pod lekarskym dohledem, dva roky vezeni s tvrdou fyzickou praci. Ale obecne - lecit nebo nelecit... Hlasuju pro leceni. Ne kazdej je natolik osobnostne vybavenej, aby dokazal "neodolat" a konkretne heroin je pro slabsi jedince velmi navykovej uz po prvni davce. Rozumim tem hlasum, ze kazdej si muze zvolit, ale tak to ve skutecnosti neni. Kazdej clovek chybuje a odmitam lidi kvuli jejich chybam odepisovat. Zavislost na hrroinu totiz vetsinou nezacina tak, ze kluk, kterej je uplne v pohode, si najednou z niceho nic rekne "je, a ted vyzkousim hacko, at se vodvazu," ale je to jen soucast spiraly pruseru v zivote jednotlivce, Do kterejch se dostal, ale treba i nedostal, vlastni vinou; temer vzdy tomu predchazi neco jineho - potize v rodine, v praci, zklamani ze vztahu, sikana, nejakej zpusob vylouceni z "dobre" spolecnosti, ... Ta droga je az unikem z jinejch problemu a pruseru. Tim nerikam, ze fetak za svou zavislost nemuze, ale to, ze nejde cloveka tak jednoznacne odsoudit a nechat chcipnout. I kvuli spolecenske nebezpecnosti a financni zatezi na spolecnost (trestna cinnost, vydaje na leceni ne samotne zavislosti ale pruseru z ni plynoucich, jako zloutenka) jsem pro leceni. A nejlepsi leceni je abstinence, poradna naloz fyzicky narocne prace a prevence - resocializace. Ale cele to uz je utopie... Vono to fakt s těma drogama není jednoduchý, vo tom taky vypovídá i tvůj příspěvek...sorry nic ve zlým, ale musím. Ta tvoje kategorizace je trochu scestná. Kdyby jsi někdy z koksu uvařil crack, je to otázka minut, víčko, voda, soda a led, a pak ho vyhulil, tak budeš asi mluvit jinak. Zlatý hero, po tom se poprvý většina aspoň zebleje nebo zesere. Takže má aspoň trochu času přemejšlet vo tom, proč s toudle drogou chce experimentovat. To jen na vokraj. Všechno je to vo vzdělání. Na osvětu v rámci společensko-státní demagogie s..e pes. K drogám se má přistupovat s úctou a respektem. Pak vám můžou vydat to, co po nich žádáte. Teda když víte co chcete. Pak je tady další kategorie...co vám nevydá nic, čínský chemický lektvary na který zatím nedosáhla legislativa. Můžete si je volně vobjednat po netu a sjíždět se do ajejujá. Většinou zapláčou ledviny. Deprese jsou jasný hned. V záloze už maj další desítky lektvarů na který se nevztahuje ani poslední novela zákona. Takže co chce kdo trestat a provádět nějakou prevenci. Všechny ty vomílaný kecy vo drogový spirále se vopíraj vo nějaký praktický základy, ale po pravý příčině ani zdaleka nejdou...můj osobní názor. Debaty na dlouhý večery a mimo rámec tohodle vlákna. Takže končím.
kdojinej Odesláno 19. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2012 Pánové, musím uznat, že na drogovou problematiku máte osobité názory.
BBeginner Odesláno 20. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2012 Osobne ma naštvala a potešila slovenska Zoo - kauza GORILA .. Som zvedavy ako rychlo vyšumi , pripadne či nejako ovlyvni stav spoločnosti , politiky , "demokracie" v našich končinach ..
Conrad Odesláno 20. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2012 http://www.novinky.cz/krimi/256744-policie-ma-v-trezoru-politickou-bombu.html Vsázím šilink proti penny že se nenajde nikdo,kdo by ji odjistil.
Návštěvník Tada Odesláno 20. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2012 http://www.novinky.cz/krimi/256744-policie-ma-v-trezoru-politickou-bombu.html Vsázím šilink proti penny že se nenajde nikdo,kdo by ji odjistil. Doufejme ze ano
Doporučené příspěvky