Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

mamma-není to fejk,je to fakt Ruppert,to je hodně známá věc.Hele ale to video žeru,co von tam zase dělá za tance,to není možný.Jinak Ruppert zrovna je megazpěvák a ještě megašoumen,kterej si s davem lidí dělá co chce...

911-tak o tom žádná,já bych řekl,že ač zrovna já mám rád hubený holky,pro někoho až vychrtlý,tak Adele mi připadá i sexy

Odesláno

Ja jsem rekl, ze nezalezi na HLASU. Mick Jagger, Madonna, Sid Vicious - velmi spatni zpevaci, kteri by nevyhrali ani jednu "talentovou soutez", kde se posuzuje jakasi cistota, frazovani, barva, apod. A presto jejich muzika ma neuveritelnej naboj, charisma, styl, apod.

ale jo, už rozumím. nejdřív jsem myslel, že chceš říct, že nerozhoduje hlas, ale ty kozy třeba...

jenže pak ve výčtu špatných uvedeš Hlasy nespoutanosti, popu a revolty :)

přece, kdyby rocker nebo pankáč neuměl frázovat a neměl originální ne-čistotu hlasu, kdyby popstar neměla aspoň na nosičích sexy barvu hlasu, neprosadili by se. neboli čistota (Angie), frázování (My way), barva (Like a virgin snad fakt zpívala nějaká lo1ita), apod. jinými slovy stylem, charizmatem, nábojem, apod. HLASU jsou.

že se pankáč naživo vožere a je mimo, že popina na pódiu neudrží tón, jako to za ni ve studiu dělá mašinka, to je věc úplně jiná.

Odesláno

ale jo, už rozumím. nejdřív jsem myslel, že chceš říct, že nerozhoduje hlas, ale ty kozy třeba...

jenže pak ve výčtu špatných uvedeš Hlasy nespoutanosti, popu a revolty :)

přece, kdyby rocker nebo pankáč neuměl frázovat a neměl originální ne-čistotu hlasu, kdyby popstar neměla aspoň na nosičích sexy barvu hlasu, neprosadili by se. neboli čistota (Angie), frázování (My way), barva (Like a virgin snad fakt zpívala nějaká lo1ita), apod. jinými slovy stylem, charizmatem, nábojem, apod. HLASU jsou.

že se pankáč naživo vožere a je mimo, že popina na pódiu neudrží tón, jako to za ni ve studiu dělá mašinka, to je věc úplně jiná.

jako sorry, ale madonna nema nic ... kdysi to bylo o kozach a pak uz jen o marketingu

Odesláno

mamma-není to fejk,je to fakt Ruppert,to je hodně známá věc...

no počkej a je pravda, že Holý si ho našel na základě tohohle - to je totiž ta těžko uvěřitelná legenda. a k tý caruso jsem teď našel:

Když to zkrátím - byla to výpomoc mojí kamarádce, která tam dělala produkční, přišel jsem, viděl jsem, zvítězil jsem.

mě to setkání u telefonu přišlo jako fík:)

Odesláno

jako sorry, ale madonna nema nic ... kdysi to bylo o kozach a pak uz jen o marketingu

marketing tam je, o tom žádná. ale že nemá?

moje krevní skupina to není, ale když si pustíš tohle:

a zavřeš oči, opakuju zavřeš oči, tak ten samet vzrušuje sám o sobě. a přiznám, když otevřu oči, no mám nutkání vzít situaci do vlastních rukou:)

zraje, mladá byla nuudnááá

Návštěvník Ondra
Odesláno (upraveno)

Štve mě má 1,5 měsíce stará Nokia E6-00. Dnes se mi po měsíci vrátila ze servisu, a když si nastavím synchronizaci s outlookem, tak se opět seká, restartuje se... :suicide_anim:

To je poslední Nokie, co jsem si nafasoval!

Upraveno uživatelem Ondra
Odesláno

marketing tam je, o tom žádná. ale že nemá?

moje krevní skupina to není, ale když si pustíš tohle:

http://www.youtube.com/watch?v=EDwb9jOVRtU

a zavřeš oči, opakuju zavřeš oči, tak ten samet vzrušuje sám o sobě. a přiznám, když otevřu oči, no mám nutkání vzít situaci do vlastních rukou:)

zraje, mladá byla nuudnááá

kdyz ti nevadi to mnozstvi kurvitek, ktere jsou mezi originalem a vysledkem ... tak proc ne.

ale mne to prijde podobny jako volit miss nafukovaci panna

Odesláno (upraveno)

Možná trochu paradoxně mě naštval přeplatek na daních, sociálce a zdravotním. Místo abych uvažoval racionálně a dal peníze stranou na horší časy, už se poohlížím po druhých vysněných hodinkách. Místní nemoc už mě zkrátka nadobro a naplno pohltila (a že jsem se držel). Donedávna jsem alespoň koukal po hodinkách do 10tis, teď to už je 30-40tis a co bude následovat ani radši nechci vědět.

Upraveno uživatelem sashator
Návštěvník Ondra
Odesláno

Štve mě má 1,5 měsíce stará Nokia E6-00. Dnes se mi po měsíci vrátila ze servisu, a když si nastavím synchronizaci s outlookem, tak se opět seká, restartuje se... :suicide_anim:

To je poslední Nokie, co jsem si nafasoval!

Tak update. Nainstaloval jsem poslední verzi Symbianu - Belle a šlape i se synchronizací :)

Odesláno

Možná trochu paradoxně mě naštval přeplatek na daních, sociálce a zdravotním. Místo abych uvažoval racionálně a dal peníze stranou na horší časy, už se poohlížím po druhých vysněných hodinkách. Místní nemoc už mě zkrátka nadobro a naplno pohltila (a že jsem se držel). Donedávna jsem alespoň koukal po hodinkách do 10tis, teď to už je 30-40tis a co bude následovat ani radši nechci vědět.

jj u mě už taky propuká Posted Image...

Odesláno

vcera jsem si zkousel v Parizi DayDate II Platinum - 41mm - a nazivo je to uplne vo nicem. coz by nebyla az takova tragedie, pruser je v tom, ze to ma hladkou lunetu a stejny proporce jak Datejust II, a ta hladka velka luneta tim padem asi zkazi i DJII ocelovy, na ktery sem se tak tesil :(

Odesláno

EU, spíš by to mělo být v sekci humor, co? No flame, please, politiku nebrat :smile_anim:

Další absurdita Bruselu: Kadeřnicím chce zakázat podpatky, hodinky a snubní prstýnky

http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/264339-dalsi-absurdita-bruselu-kadernicim-chce-zakazat-podpatky-hodinky-a-snubni-prstynky.html

Už jsem to ráno přeposílal své (překrásné, úžasné, milé, škoda že ne MOJE) kadeřnici, co nosí docela dost typů (fashion) hodinek a podpatky jako standard ;)
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...