Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

mne takto dosli cdcka z usa...podla stavu ich dva tyzdne skladovali na dne oceanu kde ich strazili hodne drsne jedovate chobotnice, z oceanu ich vytiahli pomocou zralocich celusti v rychlosti 600kmh aby sa kvalitne dotrhalo co sa dotrhat dalo. balik potom zhodili na slovensku na pravy dolny roh.

skoro by som zabudol. nikto za nic pravdaze nebol zodpovedny a nikto sa so mnou ani len nemienil bavit. :(

Upraveno uživatelem sureshot
  • Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Prodej hodinek členu fóra.

13.12. objednáno PPL na 15.12. Poté, co se v den svozu jaksi nikdo nedostavil, protže to prostě - jak mi bylo řečeno - nestih, přeobjednal jsem termín svozu na 16.12. včetně změny adresy svozu (protože fakt nemůžu dřepět dva dny na zadku doma a tiše doufat, že objednaná služba proběhne).

16.12. okolo půl jedné odpoledne volám na infolinku PPL, jestli skutečně tu změnu zaregistrovali. Tam mi asertivní slečna oznámila, že zaregistrovali storno objednávky. Podobně asertivně jsem jí zvěstoval, co si o jejich slavné společnosti myslim.

Došlo k tomu, čemu jsem se od začátku bránil, totiž vyrazil jsem vstříc novým zážitkům na Českou poštu.

Že existuje něco jako obchodní balík jsem se dozvěděl až dnes, že za 20,- navíc by ta zásilka skutečně snad byla dodána druhej den, jak avizujou na svejch povozech... o tom mě nikdo neměl snahu informovat.

Dneska mi volal kolega z fóra, že byl zjistit, co se s tím balíkem děje. Podáno ve čtvrtek, dneska úterý...

Co se s ním děje nebo dělo už se asi nezjistí, balík se prostě ztratil. Nikdo neví co se děje, proč se to děje a jak to dopadne.

Reklamaci můžu podat až 15 dní po odeslání zasílky. Takže pokračování v roce 2011.

A to balíček s mejma novejma hodinkama čekám i já :suicide_anim:

A dal jsi aspoň pořádnou "Udanou cenu balíku" ? Já už jsem měl také pár reklamací s obchodními balíky o od té doby dávám dvakrát větší cenu, než je cena zásilka. Tu službu a pojištění si zaplatíš, a při reklamaci také dostaneš"

Odkaz ke komentáři

A dal jsi aspoň pořádnou "Udanou cenu balíku" ? Já už jsem měl také pár reklamací s obchodními balíky o od té doby dávám dvakrát větší cenu, než je cena zásilka. Tu službu a pojištění si zaplatíš, a při reklamaci také dostaneš"

Naštěstí jo, uvedená cena byla dostatečná...

Odkaz ke komentáři

Tak jsem si to celé přečetl a jelikož jsem zrovna doobědval, tak se mi z toho udělalo tak šoufl, že jsem musel na čerstvý vzduch. Co to je do p....e za jednání?

Každopádně pořád bych čekal a věřil, protože teď je zcela evidentní, že vše je lepší, než na poště něco reklamovat.

Odkaz ke komentáři

Bezedna tupost a neschopnost v Indii... Poslou pro me na letiste z hotelu auto, chlapik se pta, kde me ridic najde, sice o pul hodky pozdeji ale prece dorazil a zavezl me do hotelu. Na recepci nemuzou najit rezervaci, ani podle jmena, ani podle kodu rezervace... Na muj argument, ze pro me poslali auto, takze asi tu rezervaci mam, nejsou schopnii reagovat... Cela saskarna zabrala dalsi pul hodiny, nez to nejak vyresili a misto omluvy se mi snazili namluvit, ze ridic jel pro nekoho jineho a dovezl me... Tak jsem si zasel na pivo a chladnu :)

Odkaz ke komentáři

Celkem mám dobré nálady o vánocích, ale teď mě sejmul e-mail, že jedna věhlasná firma, která nám dlouhá léta dodává nahradní díly si začla účtovat za cenové nabídky !?! Poptával jsem pár dílů, a oni na to že za 1200,-Kč mi dají cenovou nabídku a pokud nakoupíme, tak to od zboží odpočítají. Jako, že jsou v krizi, tak tohle jim určitě napomůže, to je fakt síla :crying_anim02:

Odkaz ke komentáři

k Ceske poste: kdyz jsem si objednaval remen od Simy, tak ho na poste premluvili, at to posle jako specialni zasilku proti podpisu, ze to je pojisteny a tak. Dobra, odsouhlasili jsme si to, Ondra mi to opravdu poslal tak, jak mu bylo receno, aby to bylo rychle, spolehlive a pojistene. Den... dva... tyden... ctrnact dni... tri tydny... a den pred uplynutim mesice jsem zasilku mel :-) Mezitim jsem stihnul hodinky poslat Mechanovi na vymenu skla, mechano je zaroven i zreguloval, poslal tchyni a ta je pribalila, kdyz k nam do Anglie jela na navstevu.

Nejak v te dobe jsem posilal cosi (asi hodinky) z Anglie do Ceska a byly tam za dva dny. Ceska posta je pro me nutne zlo - kdyz to jde, vyhybam se tomu.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...