Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Stačila chvilka nepozornosti,aby se mě kluk postaral o klávesnici u notebuku, sakra, dneska už toho moc neudělám" ale co, venku krásně,tak co doma :-) Jen těch 1500 za novou mě bude trochu mrzet"

já prvně čet místo "postaral" trošku jiný slovo, o dvě písmena kratší. Děsivá představa.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nezalil, i když by to bylo u mě nejpravděpodobnější :D Jak píše Andrew, vytrhal mě pár písmenek a dolámal tam nějáky plasty, stane se, ještě to zkusím slepit až bude nálada a nebudu zlitej :cheers:

Jóo a čímpak Ti to zalil............. :lol2:    No to víš venku pařák tak měl starost aby Ti neuschla.................

Odkaz ke komentáři

Nezalil, i když by to bylo u mě nejpravděpodobnější :D Jak píše Andrew, vytrhal mě pár písmenek a dolámal tam nějáky plasty, stane se, ještě to zkusím slepit až bude nálada a nebudu zlitej :cheers:

Copak máš za NB? Nějaký klávesnice tady mám a pár písmenek jsem už použil.

Odkaz ke komentáři

Lenovo G560, díky moc za nabídku :notworthy:  Káždopádně kámoš má taky nějáký mrtvolky na akladě, tak se m ě v ponděli také podívá"

Copak máš za NB? Nějaký klávesnice tady mám a pár písmenek jsem už použil.

Odkaz ke komentáři

já už jich mám taky pár vytrhanejch....některý šly vrátit zpět :-D co ná tom ty prcky tak láká :-) jinak abych nebyl OT, tak dnes volal zeně nějakej mamrd, údajně z t-mobile....nebizel slevovej bonus, poslal aktivační sms z kódem a po odeslání ji prisla sms, že tomu hajzlovi dobyla kredit za 2k. Dostat se mi do ruky, tak půjde....neskutečně mě to nastalo. prej to vypado úplně stejně jako když opravdu volaj operatori....

Upraveno uživatelem Gustaf
Odkaz ke komentáři

V pohodě, díkas moc, nemusel jsi to hledat  :cheers:  Trochu nechápu, že ty bambusáci  prej neprodávají samotná písmenka, no jo, je to asi dobrej kšeft prodávat poze celé klávesnice :)

Tak jsem to prohrabal a z Lenovem ti bohužel nepomůžu.

Odkaz ke komentáři

já už jich mám taky pár vytrhanejch....některý šly vrátit zpět :-D co ná tom ty prcky tak láká :-) jinak abych nebyl OT, tak dnes volal zeně nějakej mam.d, údajně z t-mobile....nebizel slevovej bonus, poslal aktivační sms z kódem a po odeslání ji prisla sms, že tomu hajzlovi dobyla kredit za 2k. Dostat se mi do ruky, tak půjde....neskutečně mě to nastalo. prej to vypado úplně stejně jako když opravdu volaj operatori....

já bych asi vlítnul na t-mobile aby s tím něco udělali, stornovali to nebo tak něco. je to podvod na jejich jménu, mělo by být v jejich zájmu to řešit.

Odkaz ke komentáři

já bych asi vlítnul na t-mobile aby s tím něco udělali, stornovali to nebo tak něco. je to podvod na jejich jménu, mělo by být v jejich zájmu to řešit.

Taky si to myslím- měli by mu okamžitě kredit sebrat a dámě to odečíst z příštího vyúčtování započítáním pohledávek.

Odkaz ke komentáři

hned po tom, co jsme to zjistili, tak jsme volali na operatora a bohuzel ten kredit uz na ty simce nebyl, tak že jim je prej líto, ale že to nejde vzít zpět. Kdyby ho tam tem grázl ještě měl, tak to je jiná....asi to hned přesměroval na jinou simku. Na t-mobilu nám řekli, že máme jít na policajty...tak jsme to aspoň nahlásili...i tam nám řekli, že ty peníze už neuvidíme. Taky jsem si myslel, že budou u t-mobile trochu soucitnější a aspoň půlku vrátí...bohužel :-/ Ještě jim zkusím napsat e-mail....Ale mám pocit, že s tím nikdo už nic neudělá...

Odkaz ke komentáři

hned po tom, co jsme to zjistili, tak jsme volali na operatora a bohuzel ten kredit uz na ty simce nebyl, tak že jim je prej líto, ale že to nejde vzít zpět. Kdyby ho tam tem grázl ještě měl, tak to je jiná....asi to hned přesměroval na jinou simku. Na t-mobilu nám řekli, že máme jít na policajty...tak jsme to aspoň nahlásili...i tam nám řekli, že ty peníze už neuvidíme. Taky jsem si myslel, že budou u t-mobile trochu soucitnější a aspoň půlku vrátí...bohužel :-/ Ještě jim zkusím napsat e-mail....Ale mám pocit, že s tím nikdo už nic neudělá...

To oni jako předstírají, že nevědí, kam ten kredit přesměrovali? Tak to je podle mně napomáhání ... Žaloval bych ne neznámého pachatele, ale rovnou T-Mobile.

Upraveno uživatelem straspol
Odkaz ke komentáři

To oni jako předstírají, že nevědí, kam ten kredit přesměrovali? Tak to je podle mně napomáhání ... Žaloval bych ne neznámého pachatele, ale rovnou T-Mobile.

to my vime, kam ty peníze sly...to číslo bylo součástí té sms a volal z něj přímo ten podvodnik. když pak tu simku prověřili, tak řekli, že ta částka tam byla opravdu dobyta, ale už je fuč..takže on to musel okamžitě předat jinam nebo něco s tím udělat. jelikož je to twist simka, tak pachatel bohužel neznámý...Jinak nevím, jestli můžou zjistit, kam ten kredit šel z tý simky toho podvodníka...když je to twist :-/

Upraveno uživatelem Gustaf
Odkaz ke komentáři

to my vime, kam ty peníze sly...to číslo bylo součástí té sms a volal z něj přímo ten podvodnik. když pak tu simku prověřili, tak řekli, že ta částka tam byla opravdu dobyta, ale už je fuč..takže on to musel okamžitě předat jinam nebo něco s tím udělat. jelikož je to twist simka, tak pachatel bohužel neznámý...Jinak nevím, jestli můžou zjistit, kam ten kredit šel z tý simky toho podvodníka...když je to twist :-/

všecko jsou to jen data v počítačích, určitě jde zjistit všechno. Myslím že by asi nebyl problém účet té karty zatížit dluhem. Ale ono by se muselo chtít. a proč by se chtělo když ono se vlastně nic neděje. On to někdo zaplatí a kdo je vítěz? Telefonní společnost. Asi by to vážně chtělo nebýt ovce a jít po nich. Pachatel jednal jejich jménem a není v silách normálního uživatele zjistit jestli oprávněně nebo ne. když nic jinýho tak se dá pohrozit přechodem k jinému operátorovi a medializací případu.

Odkaz ke komentáři

mno už sem jim sepsal e-mail, tak jsem zvědavej, jak se k tomu postaví...Problém je, že tihle lidé tu simku maj jenom k podvodu a pak už jí nepoužijou. Jelikož se nejedná o paušál, tak jí zahodí a koupí si novou s novým číslem, takže blokace by byla bohužel k ničemu :-/ Když nevyhoví, tak určitě odchodem pohrozím...protože u ostatních operátorů se tohle nestává. Tím víc jejich postoj zamrzí, když je žena jejich dlouholetým a spokojeným zákazníkem....tak uvidíme

Odkaz ke komentáři

protože nam bylo sděleno, že se tyhle případy dost často stavaj...a právě u tohodle operatora. a mnohdy šlo i o vyšší částky...proto me ten jejich přístup zarazi. prostě tuhle funkci zákazu nebo to nějak resim,ne? ale jim je to jedno, jak penězům prijdou....i kdyz je to způsobem, ze se odrbou jejich zákazníci navzájem....Zenu to samozrejmne mrzi, za tak blbě nalitla a sype si popel na hlavu...ale.vše proste probíhalo tak, jako normální hovor s operátorem. navíc dělá v bankovnictví, tak v jejím oboru má na tyhle lumpy znalosti, ale tady bohužel nalitla. navíc litala kolem dcerky, tak tohle vše práci podvodníka zjednodusilo...bohužel. Ale porad si myslím, ze je v kompetencí a moznosti operatora tohle nějak resit.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...