prischera Odesláno 20. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2013 Ukradli mi kolo, v srpnu koupenýho Specializeda, nejvyšší trekovej model. Z auta před barákem, ze zamčený zahrádky, ach jo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 20. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2013 Zacinam mat pocit, ze v CR sa kradne. O par tyzdnov pojdem vlakom cez CR, tak ked ma niekto bude pytat, ze odkial idem, tak budem tvrdit, ze z Pankraca, ze ma konecne prepustili.Heslo: Zapadnut a byt nenapadny. Prischera vrazdil by som za to, minimalne ruky polamat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 20. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2013 Ukradli mi kolo, v srpnu koupenýho Specializeda, nejvyšší trekovej model. Z auta před barákem, ze zamčený zahrádky, ach jo... tak to je humus :-/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 20. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2013 People - ses vtipnej, az to boli. puvodne jsem ti chtel napsat, ze se chovas jak kokot, ale su mod, tak se musim drzet zpatky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 20. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2013 Nám tam zůstaly nemovitosti, pojištění firmy, pojištění skladu, zboží, nějáké úrazovky, důchodové a ták, ale auta se tam už určitě nevyplatí" Když mě dáš do SZ údaje o auťáku, klidně ti přes našeho finančního poradce pošlu cenu pojištění. Jk jsem psal v této době vychází nejlépe ČSOB, ale spíše u novějších aut, tak těžko říct. Ale určitě na to máš také třeba někoho, tak snad tě moje nabídka naurazí, když tak to nech plavat .. ja jsem se na vsechny predrazeny pojistky, tykajici se aut, vykaslal. po nekolika letech, kdy jsem platil 36 rocne za m vito mi vyslo, ze i kdybych udelal totalku VLASTNI VINOU, coz je malo pravdepodobny, nebo "velkou skodu" , kterou mi mechanik opravi za rozumne.., radsi risknu, a na havarijky s..u... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 20. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2013 Mám úplně stejný názor, ale můj táta, který o všem rozhoduje, to vidí všechno trochu jinak" U svých aut ani motorek jsme v životě žádné havarijní neměl a ušetřil tak hodně hodně peněz" .. ja jsem se na vsechny predrazeny pojistky, tykajici se aut, vykaslal. po nekolika letech, kdy jsem platil 36 rocne za m vito mi vyslo, ze i kdybych udelal totalku VLASTNI VINOU, coz je malo pravdepodobny, nebo "velkou skodu" , kterou mi mechanik opravi za rozumne.., radsi risknu, a na havarijky s..u... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 20. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2013 vona to neni prdel. nacelnik tukl X5kou do fabie tak ve 30km/h na D1 - baba sla na brzdy a von to trocho nevychytal - na fabii skoda 30, na X5ce 350.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 20. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2013 (upraveno) vona to neni p...l. nacelnik tukl X5kou do fabie tak ve 30km/h na D1 - baba sla na brzdy a von to trocho nevychytal - na fabii skoda 30, na X5ce 350..JJ, nedobrždění za starým randálem . . . u něj dvacku a já jsem na obyč. oktávě udělal 80, a to bylo fakt jen že jsem ve městě čuměl po babach. Havárko se bohatě vyplatilo . . .Tedy jestli čumák na škodovce stoji skoro kilo, tak jebnout mu ji s bmw 530 by op4avdu v klidu stalo tři sta. Upraveno 20. září 2013 uživatelem tommas4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 20. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2013 Nám jednou štrejchla stará avie špuntem od plachty celej bok MB Vito, asi 5mm rejha, vyrvané zavírátko nádrže a urvané zadní světlo, kde bylo najeto čerstvých deset tisíc, jsme tenkrát málem lehli V MB vypárali celej bok, auto celej měsíc pryč a celková pojišťovací událost vyšla na 160.000,-Kč. Šlo to z povinného viníka, ale kdybych to udělal sám sobě, tak z havarijního, že ano, no a kluci automechanici vesnický mě to spočítali, že by to zvládli opravit komplet do 40.000,-Kč, vůbec nepochopily, proč MB měnily celej bok. A právě o tom to asi bude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 20. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2013 kluci vesnicky sou sikovny, nicmene:fabie - kufr, zadni svetlo, zadni vokno, zadni bocni vokno, blatnik, naraznikX5 - naraznik, svetlo, maska, kapota, kolo, podbeh, vystreleny pytle, pytlem roztrzena palubka, celni sklo a nejaky drzaky.. 348.000,- vc DPH Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 20. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2013 Jako uznávám, že u drahých luxusních aut havarijní pojištění ano, to jako určitě" Já to bral spíš podle sebe, sockaauta, tam se to havarijko nevyplatí kluci vesnicky sou sikovny, nicmene:fabie - kufr, zadni svetlo, zadni vokno, zadni bocni vokno, blatnik, naraznikX5 - naraznik, svetlo, maska, kapota, kolo, podbeh, vystreleny pytle, pytlem roztrzena palubka, celni sklo a nejaky drzaky.. 348.000,- vc DPH Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 20. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2013 Vzhledem k tomu že jsme ve vlákně co mě naštvalo nemůžu pojistky donekonečna chválit (pořád jsou levnější než kluci vesnický, a to moc nebourám, ale dost jezdím), tak mě se.e že se pojistná událost z ledna dořešila až včera. Ale good, bylo to z pojistky na blbost ve firmě, poškodili jsme klientovi auto a pojistka to celý kryje, takže se pojištění hoooodně vyplatilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 20. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2013 Za poslední dva roky dvakrát přední sklo po 45 k, zlatá pojistka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 20. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2013 njn, tak urcitě, na veyron je sklo drazsi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 20. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2013 njn, tak urcitě, na veyron je sklo drazsi...Tak určitě i pojistka :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 20. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2013 Je to žaponec a mám pocit, že za ty prachy to tam někdo musí brousit ručně šutrákama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 20. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2013 Je to žaponec a mám pocit, že za ty prachy to tam někdo musí brousit ručně šutrákama.A neobyčejný žaponec a jestli máš třeba vyhřívání předního skla, tak je to ranec (ten rozdíl jsem u blbého Fordu nepobral Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 20. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2013 Máme na Fordech vyhřívaná skla. Stojí to kolem desítky, dvanáctky, levná jdou sehnat i za osmičku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 20. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2013 Jestli je to třeba žaponec s velkým "(L)", tak mě ten ranec nijak nepřekvapuje. Lednová dálniční kolize lišky s rohem mého nárazníku pojišťovnu u C&K vyšla na 86 tisíc... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 20. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2013 Má to vyhřívaný sklo, ale nějak se to divně ovládá přes menu a já na to vždycky zapomenu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky