Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Tak ono se to tím "teplým" počasím drží, dnes už se snad pořádně ochladí :) .

..tak to mě moc nepřidá..zimu jako roční období teda nějak nemusím.. :(

P.S..ale klucí je mě hned lépe když vím, že v tom nejsem sám..pěkný zbytek neděle.. :)

Upraveno uživatelem bedja
Odesláno

Doufám, že se vyplní ty katastrofické předpovědi a že letos opravdu přijde pořádná arktická zima. Vychcípají všichni mikrobreberové, virusové, klíšťáci a podobná havěť, fakt jim to z celého srdce přeju...

Odesláno

Vánoce jsou tady, takže se nedá jít ani do nákupního centra, protože všichni sháněj dárky. Hlava na hlavě. Každým rokem to snáším hůře.

jo, to potvrzuju, dnes jsem v Jihlavě v rezavým obchoďáku poprvé viděl svítit nápis že je obsazený parkoviště a opravdu bylo. Musel jsem dvakrát objet i tu jeskyň dole. Naštěstí jsem tam byl sám a potřeboval jsem jen na jedno místo takže jsem tím davem celkem dobře prošel. Ale deprézi z toho mám taky.

Jináč ten kašlík a rýmečka co někteří zmiňujou u mě zatím kupodivu neé. Na kašlání jsem expert, jak začnu tak nevím kdy přestat, obvykle prakticky celou zimu. Ale zatím bez problémů, no ono to zas přijde. Trošku se přikrmuju vitamínem C a doufám že to trochu pomůže.

Návštěvník mikroshop
Odesláno

Byl jsem na jedné akci, kde jsem nabízel hodinářské lupy....
Přišel pán a říkal, proč tahle lupa je za 6 EUR a tahle je za 50 EUR. Je to šílený rozdíl a takovou bych si nekoupil. V klidu odpovím, vyzkoušejte si to a sám uvidíte. Pán to vyzkoušel a zabroukal...je to opravdu rozdíl, ale ten rozdíl ceny je opravdu velký. Odpovídám, ano musí být velký, protože jedno je skleněná antireflexní čočka v kovovém okuláru a ta druhá je plastová čočka horší kvality v plastovém okuláru potažena pryží, která se rychle oloupe.
Pán se chvilku zamyslel a říkal... "To bych si mohl koupit devět těch plastových, pracuji s tím každý den ... víte, já jsem hodinář."  Na to mu odpovím, že by asi bylo rozumnější koupit tu jednu, když už chce investovat.

Podíval se, něco zabroukal a jen řekl: "Dejte mi těch devět lup" a odešel.

Svým způsobem ho chápu, ale pokud vytlačím z portmonky 54 EUR a nebo 50EUR, vezmu si raději kvalitu než devět sra...ek.

Co vy na to?

Odesláno

Přišel pán a říkal, proč tahle lupa je za 6 EUR a tahle je za 50 EUR. Je to šílený rozdíl a takovou bych si nekoupil. V klidu odpovím, vyzkoušejte si to a sám uvidíte. Pán to vyzkoušel a zabroukal...je to opravdu rozdíl, ale ten rozdíl ceny je opravdu velký. Odpovídám, ano musí být velký, protože jedno je skleněná antireflexní čočka v kovovém okuláru a ta druhá je plastová čočka horší kvality v plastovém okuláru potažena pryží, která se rychle oloupe.

Pán se chvilku zamyslel a říkal... "To bych si mohl koupit devět těch plastových, pracuji s tím každý den ... víte, já jsem hodinář." Na to mu odpovím, že by asi bylo rozumnější koupit tu jednu, když už chce investovat.

Svým způsobem ho chápu, ale pokud vytlačím z portmonky 54 EUR a nebo 50EUR, vezmu si raději kvalitu než devět sra...ek.

Co vy na to?

To snad ani nema cenu komentovat. Je to jen další ukázka dnešního světa. Lidi radši maji devet sraček než jednu pořádnou věc.

Odesláno

Pán se chvilku zamyslel a říkal... "To bych si mohl koupit devět těch plastových, pracuji s tím každý den ... víte, já jsem hodinář."  Na to mu odpovím, že by asi bylo rozumnější koupit tu jednu, když už chce investovat.

Co vy na to?

Radsi kvalitu a ten pan na to taky prijde,az na tu levnou bude nadavat jak spacek.

Odesláno

Co vy na to?

Musím upřímě přiznat, že už mi Tvé reklamy lezou krkem a tudíž to patří sem do vlákna...

Návštěvník mikroshop
Odesláno

gougy: Omlouvám se. Trochu víc jsme se rozepsal...

Musím upřímě přiznat, že už mi Tvé reklamy lezou krkem a tudíž to patří sem do vlákna...

Odesláno (upraveno)

Mikroshop: nemas prodavat smejdy

Počujte,kolega fík. A čo si vy predstavujete pod takým slovom 'smejdy'?

:gora:

Upraveno uživatelem kamilb
Návštěvník mikroshop
Odesláno

No a o tom to celé je.

Začarovaný kruh, lidi chtějí šmejdy. Kupují je s velkou radostí a ještě si to dokážou v sobě obhájit ... "za ty prachy... nekup to".

Bohužel prodáváním kvality se dnes u nás neuživíš v žádném oboru.

Kamarád ze států říká, že jsme úžasná země. Řidičák tu děláme několik týdnů, ale e-shop tu má každý co má občanku, zprovozníš ho za 5 minut a každému je jedno jak a co prodáváš. Důležitá je cena a sleva:-)

Návštěvník mikroshop
Odesláno

Takové normální:-)

černý kožený pásek, tři rafičky a dole je napsáno TIMEZONE. No prostě to ukazuje nějaký čas, který se stále mění. 
Taková malá sranda dělaná pro Fiat 500.

Každý máme nějakou úchylku :eek: 

Návštěvník Kamil
Odesláno

černý kožený pásek, tři rafičky a dole je napsáno TIMEZONE.

černý kožený pásek, tři rafičky a dole je napsáno SWISS MADE :clap:

Tak co tam vlastně máš?

Návštěvník mikroshop
Odesláno

No jak jsem říkal, každý ujíždí na něčem jiném.

Grilování mám rád, nicméně hodinky nejsou šálkem mé kávy a přiznávám to bez mučení.

Mé šálky jsou asi trochu jiné (pracovní i soukromé).

Přesto se můžeme sejít v jedné kavárně! :clap:

Bedjasson: díky za podporu.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...