Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Ten "na hoře" mě zase zkouší... Právě mi dali na pokoj cigána, a už se tu začíná slejzat family... Škoda že tu není Kocáb, aby si to taky užil :suicide_anim:

mal si tu zelania na rychle vyzdravenie,teraz pridavam k tomu este aj pevne NERVY!!!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ten "na hoře" mě zase zkouší... Právě mi dali na pokoj cigána, a už se tu začíná slejzat family... Škoda že tu není Kocáb, aby si to taky užil :suicide_anim:

Ber to z té pozitivní stránky, Tvé reporty z nemocničního prostředí dostanou novou šťávu :)

(a sleduj, co mají za hodinky, může to být zajímavé pozorování)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Tada

Poprvy v zivote jsem se odhodlal jet autobusem. Jenomze ten z...venej autobus nestavi tam, kde potrebuju takze musim pres cele mesto na jiny autobus. A jizdni rady autobusu, co jsou na idosu jsou proste spatne...

Odkaz ke komentáři

Edit: radši nic, ten Rambo s maminkou u postýlky, za reakci nestojí..

A k tématu vlákna

kdy už ta diskriminace skončí ?

gougy,gougy...tys nějak vrazil zpětnej chod.TAHLE HROMADNÁ SZ DORAZILA ZHRUBA PŘED MĚSÍCEM .Již po tak krátké době,se pisatelova slova naplnují.....záměrně jsem zakryl hanlivé pojmenování a všechny znaky,podle kterých by se dal autor identifikovat.

post-4087-058698100 1297697431.jpg

Odkaz ke komentáři

Jay Doll: Pozde jsem si uvedomil, ze mu panove S a W mohli vysvetlit, ze v krelove se proste zastavuje :D

Tak proč jsi to neudělal? Aha, to jsou jenom takové silácké řeči...

Je smutné, že se domníváš, že svou verzi pravdy si můžeš vymáhat zbraní. Už tě vidím, jak šermuješ svými dvěma kamarády před nosem soudce, protože rozhodl v tvůj neprospěch.

Foxtrot Oscar

EDIT: Pokud se nepletu, tak ve vozech DPMO jsou takové cuplíky, které po stisknutí informují řidiče, aby zastavil na následující zastávce. Pokud tak někdo neučiní (nebo to prostě blbě zmáčkne, protože mu po tom cuplíku hlaveň SaW sklouzla), tak prostě bus nezastavuje.

Upraveno uživatelem levistrauss
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...