obchodnik-o3 Odesláno 14. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2011 Ten "na hoře" mě zase zkouší... Právě mi dali na pokoj cigána, a už se tu začíná slejzat family... Škoda že tu není Kocáb, aby si to taky užil mal si tu zelania na rychle vyzdravenie,teraz pridavam k tomu este aj pevne NERVY!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 14. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2011 Ten "na hoře" mě zase zkouší... Právě mi dali na pokoj cigána, a už se tu začíná slejzat family... Škoda že tu není Kocáb, aby si to taky užil Ber to z té pozitivní stránky, Tvé reporty z nemocničního prostředí dostanou novou šťávu (a sleduj, co mají za hodinky, může to být zajímavé pozorování) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 14. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2011 (a sleduj, co mají za hodinky, může to být zajímavé pozorování) Hlavne si ty svoje schovej... Heh, ja jsem ale multikulturne nekorektni . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 14. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2011 (a sleduj, co mají za hodinky, může to být zajímavé pozorování) hlavně sleduj své hodinky Richarde , hodně štěstí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 14. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2011 snad si nemyslite,ze by ho ctihodni obcania obrali o hodinky ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 14. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2011 snad si nemyslite,ze by ho ctihodni obcania obrali o hodinky ... ne to ne - von se totiž bude hodit i ten notebook... Teda Richarde, s Tebou si ten osud pohrává... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 14. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2011 Poprvy v zivote jsem se odhodlal jet autobusem. Jenomze ten z...venej autobus nestavi tam, kde potrebuju takze musim pres cele mesto na jiny autobus. A jizdni rady autobusu, co jsou na idosu jsou proste spatne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 14. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2011 ...a už se tu začíná slejzat family... tak jim hlavně řekni, že ty doktoři eště neodešli, ať jdou taky zatim domů - až bude aktuální rozebírání přístrojů ba i armatur, že jim dáš echo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 14. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2011 Tak to si musíš příště najmout autobus s řidičem jenom pro sebe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 14. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2011 Jay Doll: Pozde jsem si uvedomil, ze mu panove S a W mohli vysvetlit, ze v krelove se proste zastavuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 14. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2011 Jay Doll: Pozde jsem si uvedomil, ze mu panove S a W mohli vysvetlit, ze v krelove se proste zastavuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 14. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2011 Nojo, ty cestuješ takhle ve třech, Tada, Šmic a Wesoň a ani jeden z vás ho neupozornil, že má zastavit. Ti dva to mohli udělat a pak by to vypadalo jako v tom filmu Nebezpečná rychlost . A nebo kdyby jste měli fakt pech, tak takhle: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 14. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2011 (upraveno) Edit: radši nic, ten Rambo s maminkou u postýlky, za reakci nestojí.. A k tématu vlákna kdy už ta diskriminace skončí ? Upraveno 14. února 2011 uživatelem gougy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXXfazerXXX Odesláno 14. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2011 Edit: radši nic, ten Rambo s maminkou u postýlky, za reakci nestojí.. A k tématu vlákna kdy už ta diskriminace skončí ? gougy,gougy...tys nějak vrazil zpětnej chod.TAHLE HROMADNÁ SZ DORAZILA ZHRUBA PŘED MĚSÍCEM .Již po tak krátké době,se pisatelova slova naplnují.....záměrně jsem zakryl hanlivé pojmenování a všechny znaky,podle kterých by se dal autor identifikovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
levistrauss Odesláno 14. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2011 (upraveno) Jay Doll: Pozde jsem si uvedomil, ze mu panove S a W mohli vysvetlit, ze v krelove se proste zastavuje Tak proč jsi to neudělal? Aha, to jsou jenom takové silácké řeči... Je smutné, že se domníváš, že svou verzi pravdy si můžeš vymáhat zbraní. Už tě vidím, jak šermuješ svými dvěma kamarády před nosem soudce, protože rozhodl v tvůj neprospěch. Foxtrot Oscar EDIT: Pokud se nepletu, tak ve vozech DPMO jsou takové cuplíky, které po stisknutí informují řidiče, aby zastavil na následující zastávce. Pokud tak někdo neučiní (nebo to prostě blbě zmáčkne, protože mu po tom cuplíku hlaveň SaW sklouzla), tak prostě bus nezastavuje. Upraveno 14. února 2011 uživatelem levistrauss Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carpaccio Odesláno 14. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2011 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 14. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2011 To je zase paniky na starem belidle Asi vas potesi, ze jsem se z Krelova uz nedostal a ceka me noc pod sirakem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
levistrauss Odesláno 14. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2011 Z Křelova do Olomouce je to PĚŠKY cca 30 minut... Ale co, pokud máš u sebe bouchačku, tak zastav první auto, které kolem pojede, řidiči strč hlaveň pod nos a on už tě rád kamkoliv doveze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 14. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2011 Tado teď mě napadá, tramvají jsi už jel? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carpaccio Odesláno 14. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2011 Jona se chce projet tramvaji, tak se s nim projedes tramvaji.Maminko, namaz mi chleba sadlem, nejak mi vyhladlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky