Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Je mi jasné jak to myslíš. Jen jsem si trochu "zaprudil" :-)

Jo a obchod mne živí. Ale jsem obchodníkem přímo u výrobce. Tj. zajišťuji mu ten profit.....................

Mluvíte o nutnosti existence a šikovnosti prodat, třeba i šunt. Zatímco já mluvím o mých sympatiích. Právníci a politici jsou taky potřeba, že ano... Jasný? Nejste vy dva náhodou obchodníci? To by vysvětlovalo to nepochopení psaného textu a nutkání obhajovat svou existenci.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Zmizík

Mluvíte o nutnosti existence a šikovnosti prodat, třeba i šunt. Zatímco já mluvím o mých sympatiích. Právníci a politici jsou taky potřeba, že ano... Jasný? Nejste vy dva náhodou obchodníci? To by vysvětlovalo to nepochopení psaného textu a nutkání obhajovat svou existenci.

Hasno to je teda dost velky zevseobecneni, rict Miluju vyrobce. A co vyrobci atomovejch bomb, min, pancovanyho vina, nekvalitni sunky, nemeckejch aut, cinskejch hodinek... A za obhajovani svy existence bych taky nikoho neostrakizoval, nerkuli za vyrok Jsi obchodnik tak nerozumis psanemu textu. Hehe, delam si prdel.

Odkaz ke komentáři

Hele, obchodní oddělení u výrobce je něco jiného. To je prostě jedna součást výrobce.

Ano, je to nespravedlivé zevšeobecnění, jsem si toho vědom. Chtěl jsem jen Afričanovi poplácat po zádech, jako že jim fandím, že něco vyvíjet, vyráběj a prodávaj to. To je vlastně vše, jak prosté.

Upraveno uživatelem Hasňa
Odkaz ke komentáři

Hele, co mají společného německá auta a pančovaný víno či nekvalitní šunka či čínské hodinky? Chtěl jsi napsat korejská/rumunská/ruská auta, ne?

:)

P.S.: Spojení německý auta a atomová bomba či miny chápu. Zbraně hromadného ničení, viz. články typu Pirát v luxusním BMW....., Řidič luxusního Audi ujížděl policii....a tak  :)

Hasno to je teda dost velky zevseobecneni, rict Miluju vyrobce. A co vyrobci atomovejch bomb, min, pancovanyho vina, nekvalitni sunky, nemeckejch aut, cinskejch hodinek... A za obhajovani svy existence bych taky nikoho neostrakizoval, nerkuli za vyrok Jsi obchodnik tak nerozumis psanemu textu. Hehe, delam si p...l.

Upraveno uživatelem Jivl
Odkaz ke komentáři

Hasno to je teda dost velky zevseobecneni, rict Miluju vyrobce. A co vyrobci atomovejch bomb, min, pancovanyho vina, nekvalitni sunky, nemeckejch aut, cinskejch hodinek... A za obhajovani svy existence bych taky nikoho neostrakizoval, nerkuli za vyrok Jsi obchodnik tak nerozumis psanemu textu. Hehe, delam si p...l.

A co teprve takový prodejce atomových bomb, min, pančovanýho vína, nekvalitní šunky...   :lol2:   díky tlaku těch obchodníků přece tyhle věci vznikají, ne?  Já jsem třeba ani jednou nepřišel do bazaru s požadavkem ,,prosím jednoho bavoráka se stočeným tachometrem", nebo  do  alberta ,,prosím jednu napodobeninu mléka (sýra, šunky, moštu, vína atd...) . Pokud nepoptává šunt cílový zákazník, poptává ho tedy některý z mezičlánků- a to proto, že se mu zdá že profituje málo.  Vzhledem k tomu, že pravidelně se stává, že nejkvalitnější věci NEBYVAJI  nejdražší, což dokazuje spousta testů, je to jen o tom profitu a poměru poctivosti na jedné a nenažranosti na druhé straně. 

Proto můžeme obdivovat a ctít kvalitní výrobce a poctivé obchodníky- a pokud možno se vyhýbat mezičlánkům jako čert kříži.

Haha, nedělám si  prdel 

Upraveno uživatelem straspol
  • Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

Návštěvník Kamil

Nechtěl jsem vyvolat flame klid kluci, máme tady víkend :-) Ano produkt je celý náš od nápadu, výkresu, realizaci a pár měsíců testování včetně úprav ke 100% funkčnosti'

Nechtěl jsi flame, ale vyvolal jsi ho. Kdybys to takhle napsal rovnou, mohl být klid.

Odkaz ke komentáři

kamil - on to napisal pomerne jasne, len vacsina ludi sa tu dostane do kontaktu (alebo sa priamo zivi) "prepredavanim", tak im spojenie "naše díly" dáva trochu iný význam.. ja som to pochopil spravne, ale to mam za sebou podobne skusenosti ako afriKanec :)

Upraveno uživatelem instant
  • Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

Návštěvník tonytrubka

Nechtěl jsi flame, ale vyvolal jsi ho. Kdybys to takhle napsal rovnou, mohl být klid.

On to ale napsal ;)

edit:

instant byl rychlejší

Upraveno uživatelem tonytrubka
Odkaz ke komentáři

Návštěvník Kamil

kamil - on to napisal pomerne jasne, len vacsina ludi sa tu dostane do kontaktu (alebo sa priamo zivi) "prepredavanim", tak im spojenie "naše díly" dáva trochu iný význam.. ja som to pochopil spravne, ale to mam za sebou podobne skusenosti ako afriKanec :)

On to ale napsal ;)

Asi jsem to špatně pochopil a nejenom já, zdá se.

Zákazník nás zkusil obejít a jel přímo k výrobci žebrat, aby mu naše díly prodával napřímo...

Naše díly jsem chápal jako něco, co Afri prodává a nikoliv jako díly, které sami vyvinuli a zadali do výroby a mají na ně monopol.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník tonytrubka

Napsal to na té samé straně,ještě před tím než to tu lehlo hajzlpapírem a atomovýma bombama

Upraveno uživatelem tonytrubka
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...