FrantisekH Odesláno 15. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2014 vynechme praní špinavých peněz, ale když nevydělávam tak nepodnikam..nebavim se o tom co banda zlodějíčků a podfukářů píše do daňových přiznání že.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jivl Odesláno 15. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2014 Je mi jasné jak to myslíš. Jen jsem si trochu "zaprudil" :-)Jo a obchod mne živí. Ale jsem obchodníkem přímo u výrobce. Tj. zajišťuji mu ten profit..................... Mluvíte o nutnosti existence a šikovnosti prodat, třeba i šunt. Zatímco já mluvím o mých sympatiích. Právníci a politici jsou taky potřeba, že ano... Jasný? Nejste vy dva náhodou obchodníci? To by vysvětlovalo to nepochopení psaného textu a nutkání obhajovat svou existenci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 15. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2014 Mluvíte o nutnosti existence a šikovnosti prodat, třeba i šunt. Zatímco já mluvím o mých sympatiích. Právníci a politici jsou taky potřeba, že ano... Jasný? Nejste vy dva náhodou obchodníci? To by vysvětlovalo to nepochopení psaného textu a nutkání obhajovat svou existenci. Hasno to je teda dost velky zevseobecneni, rict Miluju vyrobce. A co vyrobci atomovejch bomb, min, pancovanyho vina, nekvalitni sunky, nemeckejch aut, cinskejch hodinek... A za obhajovani svy existence bych taky nikoho neostrakizoval, nerkuli za vyrok Jsi obchodnik tak nerozumis psanemu textu. Hehe, delam si prdel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 15. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2014 (upraveno) Hele, obchodní oddělení u výrobce je něco jiného. To je prostě jedna součást výrobce. Ano, je to nespravedlivé zevšeobecnění, jsem si toho vědom. Chtěl jsem jen Afričanovi poplácat po zádech, jako že jim fandím, že něco vyvíjet, vyráběj a prodávaj to. To je vlastně vše, jak prosté. Upraveno 15. srpna 2014 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 15. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2014 Jak neco jineho? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jivl Odesláno 15. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2014 (upraveno) Hele, co mají společného německá auta a pančovaný víno či nekvalitní šunka či čínské hodinky? Chtěl jsi napsat korejská/rumunská/ruská auta, ne? P.S.: Spojení německý auta a atomová bomba či miny chápu. Zbraně hromadného ničení, viz. články typu Pirát v luxusním BMW....., Řidič luxusního Audi ujížděl policii....a tak Hasno to je teda dost velky zevseobecneni, rict Miluju vyrobce. A co vyrobci atomovejch bomb, min, pancovanyho vina, nekvalitni sunky, nemeckejch aut, cinskejch hodinek... A za obhajovani svy existence bych taky nikoho neostrakizoval, nerkuli za vyrok Jsi obchodnik tak nerozumis psanemu textu. Hehe, delam si p...l. Upraveno 15. srpna 2014 uživatelem Jivl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 15. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2014 (upraveno) Hasno to je teda dost velky zevseobecneni, rict Miluju vyrobce. A co vyrobci atomovejch bomb, min, pancovanyho vina, nekvalitni sunky, nemeckejch aut, cinskejch hodinek... A za obhajovani svy existence bych taky nikoho neostrakizoval, nerkuli za vyrok Jsi obchodnik tak nerozumis psanemu textu. Hehe, delam si p...l.A co teprve takový prodejce atomových bomb, min, pančovanýho vína, nekvalitní šunky... díky tlaku těch obchodníků přece tyhle věci vznikají, ne? Já jsem třeba ani jednou nepřišel do bazaru s požadavkem ,,prosím jednoho bavoráka se stočeným tachometrem", nebo do alberta ,,prosím jednu napodobeninu mléka (sýra, šunky, moštu, vína atd...) . Pokud nepoptává šunt cílový zákazník, poptává ho tedy některý z mezičlánků- a to proto, že se mu zdá že profituje málo. Vzhledem k tomu, že pravidelně se stává, že nejkvalitnější věci NEBYVAJI nejdražší, což dokazuje spousta testů, je to jen o tom profitu a poměru poctivosti na jedné a nenažranosti na druhé straně. Proto můžeme obdivovat a ctít kvalitní výrobce a poctivé obchodníky- a pokud možno se vyhýbat mezičlánkům jako čert kříži. Haha, nedělám si prdel Upraveno 15. srpna 2014 uživatelem straspol 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 15. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2014 Hele, obchodní oddělení u výrobce je něco jiného. To je prostě jedna součást výrobce. Hasňo Tvé příspěvky mi sedí, ale tady jseš vedle jak ta jedle, respektive jak potrefená husa 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 15. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2014 Nechtěl jsem vyvolat flame klid kluci, máme tady víkend :-) Ano produkt je celý náš od nápadu, výkresu, realizaci a pár měsíců testování včetně úprav ke 100% funkčnosti' Nechtěl jsi flame, ale vyvolal jsi ho. Kdybys to takhle napsal rovnou, mohl být klid. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 15. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2014 No, tak teď to vidím teprve celé, tak to asi vážně není zrovna fér. No, ale určo máš všechny nápady patentově chráněné, tak zas nebude taková křeč. "asi"? ti si ale šašo.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 15. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2014 (upraveno) kamil - on to napisal pomerne jasne, len vacsina ludi sa tu dostane do kontaktu (alebo sa priamo zivi) "prepredavanim", tak im spojenie "naše díly" dáva trochu iný význam.. ja som to pochopil spravne, ale to mam za sebou podobne skusenosti ako afriKanec Upraveno 15. srpna 2014 uživatelem instant 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tonytrubka Odesláno 15. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2014 (upraveno) Nechtěl jsi flame, ale vyvolal jsi ho. Kdybys to takhle napsal rovnou, mohl být klid. On to ale napsal edit: instant byl rychlejší Upraveno 15. srpna 2014 uživatelem tonytrubka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 15. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2014 Nechtěl jsi flame, ale vyvolal jsi ho. Kdybys to takhle napsal rovnou, mohl být klid. A kurňa! Afričan dostane ban Ale zas má těch 30% navíc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 15. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2014 Někdy ty flames tady jsou celkem absurdní. Jeden se chytne jednoho slovíčka druhého a už to jede.Vím, že je to diskuzní forum.Opět ale musím použít krátké tvrzení, že "méně je někdy více..." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 15. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2014 kamil - on to napisal pomerne jasne, len vacsina ludi sa tu dostane do kontaktu (alebo sa priamo zivi) "prepredavanim", tak im spojenie "naše díly" dáva trochu iný význam.. ja som to pochopil spravne, ale to mam za sebou podobne skusenosti ako afriKanec On to ale napsal Asi jsem to špatně pochopil a nejenom já, zdá se. Zákazník nás zkusil obejít a jel přímo k výrobci žebrat, aby mu naše díly prodával napřímo... Naše díly jsem chápal jako něco, co Afri prodává a nikoliv jako díly, které sami vyvinuli a zadali do výroby a mají na ně monopol. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tonytrubka Odesláno 15. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2014 (upraveno) Napsal to na té samé straně,ještě před tím než to tu lehlo hajzlpapírem a atomovýma bombama Upraveno 15. srpna 2014 uživatelem tonytrubka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 15. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2014 No jo, ale to bylo až po mé reakci, kterou bych mírnil, kdybych to věděl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tonytrubka Odesláno 15. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2014 (upraveno) Tvoje odpověď přesně zapadá do kontextu diskuze. edit: celé Upraveno 15. srpna 2014 uživatelem tonytrubka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 15. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2014 Dalsi dukaz o tom, jaky jsou celnici jebky a bezmozci.http://pardubice.idnes.cz/podezreni-z-pasovani-vycpaneho-medveda-majitel-restaurace-odmita-p9s-/pardubice-zpravy.aspx?c=A140815_145001_pardubice-zpravy_jah Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 15. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2014 Zase to tu alespoň hezky ožilo a flame z toho nakonec není - na chmag slušnej počin. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky