Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Mě spíš napadlo že Nautica je zde na fóru braná jako s.r..č.k.a a proto se nikdo nenamáhal.Nejsem tu první den.

No tak je tu přece ještě další vysvětlení. Protože je tu Nautica brána jako s.r.a.č.k.a., nikdo nevěděl (protože se o to nikdy nezajímal), kde takové hodinky nechat opravit. Tedy není důvod být naštvaný.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Asi tomu tak bude. Vzhledem k tomu , ze je zde brana jak sam rikas jako sr.cka tak je moc lidi an foru nema a nemuze ti poradit... A dost :D placam tu vo nicem.. EDIT: Bert byl rychlejsi a ma v tomto pripade stejne myslenkove pochody.

Upraveno uživatelem Dantechno
Odkaz ke komentáři

chteji mit fotky zde, vyfouk, fotky nejsou chronomaga... nejak ti nerozumim, ale vlastne je mi to fuk...

a jake jsem ti vyfoukl hodinky? :o

jeste, ze od tebe nekupuju nejake kolo...

mozna zacni kourit neco lehciho...?

Když chceš kolo proč to nedáš do Koupím? Mám starého Favorita , chceš ho ?
Odkaz ke komentáři

Jelikož pracuji jako vyplňovač excelových tabulek, včera dlouho do noci jsem si doma pro dnešní speciální příležitost chystal makro, které mi dnes mělo ušetřit plno nudného upravování vzorců. Uložil jsem ho na flashdisk, ráno se spokojeně nasnídal - a flashdisk nechal na stole. Tak jdu jak vůl upravovat vzorce.

:suicide_anim:

Upraveno uživatelem Filip.J
Odkaz ke komentáři

Já dostal od admina přes SZ sprďana za sprostý ekvivalent hlášky "polila mě limonáda".

Souhlas, nebylo to slušné, post jsem zeditoval...

Pak tedy ale buďme konzistentní a pokud je lehká vulgarita důvodem pro varovnou SZ, co pak jsou tedy vzájemné urážky (byť nevulgární), zesměšňování, očividné provokace, výhrůžky, hry na blbečky.

No, hru na blbečka nebo skrytý vyhrožování těžko nějak postihneš - proto si blbeček na blbečka vůbec hraje a proto vyhrožuje skrytě - aby byl nepostihnutelnej. V tom si ten příslušnej blbeček myslí, že je ten vtip a jak to tím všem natírá. Ale není to tak - vono ho to dřív nebo pozdějc dostihne.
Odkaz ke komentáři

alebo aj 8 a viac.... :)

Zahranicni platebni styk podleha smernici EU 924/2009. V ramci EU (a par dalsich statu) musi byt platba pripsana 1/ nasledujici pracovni den v bance prijemce 2/ do trech pracovnich dni na uctu prijemce, to v pripade, ze se jedna o SEPA platbu.

edit: preklep

edit: preklep

Upraveno uživatelem mmoobbyy
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...