vraby Odesláno 3. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2011 Napadlo te treba , ze ti nikdo neporadil protoze nevedel ? Mě spíš napadlo že Nautica je zde na fóru braná jako s.r..č.k.a a proto se nikdo nenamáhal.Nejsem tu první den. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 3. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2011 Mě spíš napadlo že Nautica je zde na fóru braná jako s.r..č.k.a a proto se nikdo nenamáhal.Nejsem tu první den. No tak je tu přece ještě další vysvětlení. Protože je tu Nautica brána jako s.r.a.č.k.a., nikdo nevěděl (protože se o to nikdy nezajímal), kde takové hodinky nechat opravit. Tedy není důvod být naštvaný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 3. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2011 (upraveno) Asi tomu tak bude. Vzhledem k tomu , ze je zde brana jak sam rikas jako sr.cka tak je moc lidi an foru nema a nemuze ti poradit... A dost placam tu vo nicem.. EDIT: Bert byl rychlejsi a ma v tomto pripade stejne myslenkove pochody. Upraveno 3. března 2011 uživatelem Dantechno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 3. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2011 Kde jinde jsem měl hladat pomoc než tady?Necháme to bejt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 3. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2011 že mi nejde forum.nosime-hodinky.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaX Odesláno 3. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2011 chteji mit fotky zde, vyfouk, fotky nejsou chronomaga... nejak ti nerozumim, ale vlastne je mi to fuk... a jake jsem ti vyfoukl hodinky? jeste, ze od tebe nekupuju nejake kolo... mozna zacni kourit neco lehciho...? Když chceš kolo proč to nedáš do Koupím? Mám starého Favorita , chceš ho ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 3. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2011 (upraveno) Jelikož pracuji jako vyplňovač excelových tabulek, včera dlouho do noci jsem si doma pro dnešní speciální příležitost chystal makro, které mi dnes mělo ušetřit plno nudného upravování vzorců. Uložil jsem ho na flashdisk, ráno se spokojeně nasnídal - a flashdisk nechal na stole. Tak jdu jak vůl upravovat vzorce. Upraveno 3. března 2011 uživatelem Filip.J Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaX Odesláno 3. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2011 (upraveno) uz to jede, asi taky DDOS utok...? ani ne, nejspis bys ho taky prodal nekomomu jinemu... Proč bych to dělal???? Upraveno 3. března 2011 uživatelem HonzaX Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 3. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2011 uz to jede, asi taky DDOS utok...? jupí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 3. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2011 Já dostal od admina přes SZ sprďana za sprostý ekvivalent hlášky "polila mě limonáda". Souhlas, nebylo to slušné, post jsem zeditoval... Pak tedy ale buďme konzistentní a pokud je lehká vulgarita důvodem pro varovnou SZ, co pak jsou tedy vzájemné urážky (byť nevulgární), zesměšňování, očividné provokace, výhrůžky, hry na blbečky. No, hru na blbečka nebo skrytý vyhrožování těžko nějak postihneš - proto si blbeček na blbečka vůbec hraje a proto vyhrožuje skrytě - aby byl nepostihnutelnej. V tom si ten příslušnej blbeček myslí, že je ten vtip a jak to tím všem natírá. Ale není to tak - vono ho to dřív nebo pozdějc dostihne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerhard Odesláno 3. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2011 Stale nic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 3. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2011 Dneska je "deadline" gerharde..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerhard Odesláno 3. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2011 (upraveno) Este dnes, zajtra snad, z Ciech na Slovensko to nemoze byt viac nez 5 prac dni. Upraveno 3. března 2011 uživatelem gerhard Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shore Odesláno 3. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2011 normalne 2-3 dni gerhard Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 3. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2011 alebo aj 8 a viac.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 3. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2011 (upraveno) ja ti fakt neviem gery. smrdi to. Upraveno 3. března 2011 uživatelem jankoxxx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerhard Odesláno 3. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2011 Vcera som s nim vecer volal, uistoval ze to islo v pondelok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shore Odesláno 3. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2011 nech ti posle scan alebo print screen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmoobbyy Odesláno 3. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2011 (upraveno) alebo aj 8 a viac.... Zahranicni platebni styk podleha smernici EU 924/2009. V ramci EU (a par dalsich statu) musi byt platba pripsana 1/ nasledujici pracovni den v bance prijemce 2/ do trech pracovnich dni na uctu prijemce, to v pripade, ze se jedna o SEPA platbu. edit: preklep edit: preklep Upraveno 3. března 2011 uživatelem mmoobbyy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerhard Odesláno 3. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2011 Chlapci mam zimomriavky uz ma nestraste do pixle . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky