hciq Odesláno 3. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2011 ....že se mě pořád kroutěj v peci porcelánový ciferníky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 3. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2011 retardovanost nekterych diskuzi. ale to je spis celkova tendence nez nejaky momentalni stav.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 3. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2011 ....že se mě pořád kroutěj v peci porcelánový ciferníky dá se to aspoň sežrat ? co vyrábíš ? pochlap se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 3. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2011 ...hostie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 3. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2011 ...hostie peče si dorty a ani mi letos nenakreslil PF2011 - trochu se na něj zlobím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerhard Odesláno 3. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2011 Vyzera to ze som nahraty. Zajtra posledny den co tomu davam,diky TOM FAKTOR Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerhard Odesláno 3. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2011 Vymenili sme si prave par mailov teraz a stale verim ze to bude dobre. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 3. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2011 gery, to je ako na hojdacke. ja byt tebou tak to uz riesim verejne.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerhard Odesláno 3. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2011 Ja mu este verim do pondelka,volal som mu vcera dnes sme si vymenili 4-5 mailov vyzera ze to poslal,cakam prave na oscanovany bankovy ofiko doklad. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tazz Odesláno 3. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2011 to je mazec, to posílá přes Austrálii? když jsem posílal přes banku prašule do švýcar, tak to tam měli do dvou dnů, resp. jeden den ráno jsem poslal a druhej den to tam měli, jsem koukal jak jsou rychlý tak ať ti to dobře dopadne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hciq Odesláno 3. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2011 ...hostie děte do p..i Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerhard Odesláno 3. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2011 (upraveno) to je mazec, to posílá přes Austrálii? když jsem posílal přes banku prašule do švýcar, tak to tam měli do dvou dnů, resp. jeden den ráno jsem poslal a druhej den to tam měli, jsem koukal jak jsou rychlý tak ať ti to dobře dopadne Dik.. Podla toho co pise je to ING bank. Upraveno 3. března 2011 uživatelem gerhard Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 3. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2011 prepáč - ING prevádzkuje v ČR retail banking služby? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 3. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2011 prepáč - ING prevádzkuje v ČR retail banking služby? myslím že ne a z ING konta můžeš posílat peníze jen na tři účty, který uvedeš při podpisu smlouvy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerhard Odesláno 3. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2011 Tak to teda netusim ako to ten chlapik ma zariadene, len nech to uz nabehne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shore Odesláno 3. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2011 prepáč - ING prevádzkuje v ČR retail banking služby? nie je.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerhard Odesláno 3. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2011 17.2. Pisal toto ahoj chlape, takze konecne dobre zpravy.....Ten ucet blokoval financni urad do doby nez se jim pripsala platba za clo, coz bylo nekdy minuly tyden, proto z nej fyzicky nesly zadne penize ven, takze ta tvoje platba tam visi do ted, coz mi byo oznameno dopisem ktery jsem pred hodinou otevrel---- psycho!!!Ted cekam, kam chces ty penize, protoze me na ucet k manzelce samozrejme taky neodesly,takze 1. zopakuju platbu na Slovensko 2. Udelam novou do Irskanapis co nejdriv cekam tady a pani to zauctutuje primo v ING bance--- pis co nedriv, kam to chces!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shore Odesláno 3. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2011 tak to chcem vidiet za akou prepazkou..jediny ich kvazi bankovy produkt v CR je ING konto - sporiaci ucet a pokial viem nemaju ziadne prepazky, kedze je to skor poistovna.. "Co je ING Konto? ING Konto je spořicí účet s nadprůměrně vysokým úrokem, kde můžete zhodnotit své peníze, aniž byste museli přistoupit na omezení, která by vás čekala na termínovaných vkladech. Peníze stále k dispoziciING Konto nemá žádnou výpovědní lhůtu, jak tomu je například u termínovaných vkladů. Kdykoliv si tedy můžete jakoukoli částku převést z ING Konta na jiný účet. Můžete si zvolit až 3 účty, na které budete převádět peníze." asi takto k tomu uctu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tazz Odesláno 3. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2011 hmm, z toho co ti napsal mám pocit, že tě pěkně tahá za nos - jak mohl zadat platbu, když mu FU blokoval účet? a to mu ho blokoval, protože měl zaplatit clo za hodinky? to mi přijde jako pěkná pí...vina Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerhard Odesláno 3. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2011 (upraveno) Clo sa tykalo inych jeho aktivit. No neviem. Z 23.2. Email Hoj prisla mi ted sms ze penize mi prisli ze sporiciho uctu na bezny ucet a ostud se preposlaly k tobe Uz niet co vymysliet ak by neprisli do pondelka... Hm Upraveno 3. března 2011 uživatelem gerhard Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky