Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

to je mazec, to posílá přes Austrálii? když jsem posílal přes banku prašule do švýcar, tak to tam měli do dvou dnů, resp. jeden den ráno jsem poslal a druhej den to tam měli, jsem koukal jak jsou rychlý

tak ať ti to dobře dopadne

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

to je mazec, to posílá přes Austrálii? když jsem posílal přes banku prašule do švýcar, tak to tam měli do dvou dnů, resp. jeden den ráno jsem poslal a druhej den to tam měli, jsem koukal jak jsou rychlý

tak ať ti to dobře dopadne

Dik..

Podla toho co pise je to ING bank. Upraveno uživatelem gerhard
Odkaz ke komentáři

17.2. Pisal toto

ahoj chlape,

takze konecne dobre zpravy.....

Ten ucet blokoval financni urad do doby nez se jim pripsala platba za clo, coz bylo nekdy minuly tyden, proto z nej fyzicky nesly zadne penize ven, takze ta tvoje platba tam visi do ted, coz mi byo oznameno dopisem ktery jsem pred hodinou otevrel---- psycho!!!

Ted cekam, kam chces ty penize, protoze me na ucet k manzelce samozrejme taky neodesly,

takze 1. zopakuju platbu na Slovensko 2. Udelam novou do Irska

napis co nejdriv cekam tady a pani to zauctutuje primo v ING bance--- pis co nedriv, kam to chces!!!

Odkaz ke komentáři

tak to chcem vidiet za akou prepazkou..jediny ich kvazi bankovy produkt v CR je ING konto - sporiaci ucet a pokial viem nemaju ziadne prepazky, kedze je to skor poistovna..

"Co je ING Konto?

ING Konto je spořicí účet s nadprůměrně vysokým úrokem, kde můžete zhodnotit své peníze, aniž byste museli přistoupit na omezení, která by vás čekala na termínovaných vkladech.

Peníze stále k dispozici

ING Konto nemá žádnou výpovědní lhůtu, jak tomu je například u termínovaných vkladů. Kdykoliv si tedy můžete jakoukoli částku převést z ING Konta na jiný účet. Můžete si zvolit až 3 účty, na které budete převádět peníze."

asi takto k tomu uctu

Odkaz ke komentáři

Clo sa tykalo inych jeho aktivit. No neviem.

Z 23.2. Email

Hoj prisla mi ted sms ze penize mi prisli ze sporiciho uctu na bezny ucet a ostud se preposlaly k tobe

Uz niet co vymysliet ak by neprisli do pondelka... Hm

Upraveno uživatelem gerhard
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...