Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Tak sa budeme hrat so slovickami, super...

Nebudem. Já se ptal v klidu, co to bylo za rasu. Ale seš podrážděnej, jak kdyby to byl můj pes woe :D ... není to o psech, ale o lidech, jako se vším :) . Jinak to co se stalo je smutné.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ani já ho ke zdi nepostavím. Ale klidně mu dám stejný trest jako někomu, kdo ti způsobí srovnatelné zranění např. střelnou zbraní.

Zas to nedramatizuj. Clovek,co si poridi psa a nezvlada ho,je nezodpovednej,ale ke zdi ho nepostavim. Tak klid,pls.

Odkaz ke komentáři

Mimochodem, takový náboj v komoře už byl tolikrát nešťastná náhoda....! Vidíš nějaký rozdíl? Nebo: Jel jsem rychle, ale myslel jsem, že tu zatáčku dám....2 mrtví na zastávce. Také nešťastná náhoda. Dle tebe.

Ja jen, ze to byla proste blba náhoda. O nápojích nebo mrtvých nic nevim.
Odkaz ke komentáři

Ani já ho ke zdi nepostavím. Ale klidně mu dám stejný trest jako někomu, kdo ti způsobí srovnatelné zranění např. střelnou zbraní.

Ja taky,klidne. Ale dokud si toho psa smi poridit a nezvlada ho,tak je debata o prdu.

Janko,sfinx se fakt ptal jen na plemeno,drazdit te nechtel. A nepodcenuj ani tu zlomeninu ruky,u takhle starych lidi je i to tezky zraneni.at se uzdravi.

Odkaz ke komentáři

Zas to nedramatizuj. Clovek,co si poridi psa a nezvlada ho,je nezodpovednej,ale ke zdi ho nepostavim. Tak klid,pls.

no ja neviem aky by si bol kludny ty keby sa to stane tebe alebo tvojim detom. vo mne to momentalne vrie...

Nebudem. Já se ptal v klidu, co to bylo za rasu. Ale seš podrážděnej, jak kdyby to byl můj pes woe :D ... není to o psech, ale o lidech, jako se vším :) . Jinak to co se stalo je smutné.

Ja viem, ze mas rad zvierata, aj ja mam psa, ale tieto "bojove" plemena proste rad nemam. Poznam par ludi co ich ma a vidiet na tych zvieratach, ze oni potrebuju majitela, co vie co robi. Na takeho psa podla mna treba papier..

Odkaz ke komentáři

Ještě k těm "bojovým" plemenům. Znám pár vlastníků tohoto typu psů a za sebe mohu říci, že to je analogie jako u velkých aut. Tj. čím menší péro, tím větší auto. Nebo čím menší sebevědomí, tím hrůzostrašnější pes.

Existují určitě výjimky, ale generelně to tak je.

Odkaz ke komentáři

To je pravda ... když si takové mazlíky můžou koupit/namnožit i fetky a zevláci, kteří s tím nemají jedinou zkušenost - na psy kašlou, bijí je a tihle psi prostě nemají vedení - v Praze to vidím pořád, těžko s tím něco uděláš - pro papír i zkušenosti jsem i já.

Odkaz ke komentáři

no ja neviem aky by si bol kludny ty keby sa to stane tebe alebo tvojim detom. vo mne to momentalne vrie...

Ja viem, ze mas rad zvierata, aj ja mam psa, ale tieto "bojove" plemena proste rad nemam. Poznam par ludi co ich ma a vidiet na tych zvieratach, ze oni potrebuju majitela, co vie co robi. Na takeho psa podla mna treba papier..

Me by se to nestalo,to me ver,nejake zkusenosti se psama mam. A nemam pouze rad "velka slova" nic vic. A klidnej bych nebyl,to me muzes verit taky

Odkaz ke komentáři

Ještě k těm "bojovým" plemenům. Znám pár vlastníků tohoto typu psů a za sebe mohu říci, že to je analogie jako u velkých aut. Tj. čím menší péro, tím větší auto. Nebo čím menší sebevědomí, tím hrůzostrašnější pes.

To se velmi pleteš kolego a píšeš pí*oviny (omlouvám se, normálně je vidět, že o tom víš prd - bez urážky) a to reaguju velmi slušně. Znovu opakuji "bojové plemeno" neexistuje!!! NEEXISTUJE!!!

Odkaz ke komentáři

K registraci obeho-psa i majitele,to pomalu speje,ale nikdy nepodchytis krizence s nevyrovnanou povahou,vychovane "odbornikem" z gheta.

Odkaz ke komentáři

Jen a jen souhlas. Myslím, že milovník psů si najde svoji rasu i tehdy, budou-li tito eliminováni. Nejsem pro zákazy (ani nožů, střelných zbraní atd.), ale s tím, že vlastnictví půjde ruku v ruce s plnou zodpovědností.

Pls žádné kecy o tom, že není zlých psů, ale jen a jen nezodpovědných majitelů. To je pravda. ale čivava napáchá v obličeji např, malé holčičky určitě jiné škody než např. rotvajler. Takže ano, chceš např. rotvajlera? OK, ale když ho nezvládneš, počítej s výrazně tvrdším trestem.

To je pravda ... když si takové mazlíky můžou koupit/namnožit i fetky a zevláci, kteří s tím nemají jedinou zkušenost - na psy kašlou, bijí je a tihle psi prostě nemají vedení - v Praze to vidím pořád, těžko s tím něco uděláš - pro papír i zkušenosti jsem i já.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...