mondeo2 Odesláno 9. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2014 Už se těším až to zlevnění přijde i na jih Moravy:-)jo a na sever Čech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 10. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2014 Právě jsem zjistil,že jezdím dva měsíce bez technický Matně si vzpomínám,že mi přišel dopis z STK a bylo tam něco o tom,že bych měl přijet Já jsem asi naivní, ale překvapuje mě, že si to někdo dovolí v takhle malém a malebném městečku, jako je Trutnov ...Malebný to tady je,ale rvaček tady byla vždycky spousta.A taky tady bejvalo dost nácků. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 10. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2014 ti to prece musi X5ka hlasit.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 10. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2014 Je tohle možný? Není to překlep, já dnes tankoval naftu do kamionu za 36,90,-Kč/litr .... Benzín za 29,90,-Kč??? To bylo snad někdy v roce 2007, ne? http://ekonomika.idnes.cz/tank-ono-prolomil-psychologickou-hranici-natural-prodava-za-29-90-kc-10r-/ekonomika.aspx?c=A141209_161816_ekonomika_ozr Já už 2-3 týdny tankuju v Ově naftu za 32.90,- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 10. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2014 Zde clanek, ktery trochu usmernuje argumenty, ze narizovat majiteli hospody, jaky bude provozovat podnik, ho nic nestoji a ze se nic nestane :-(http://www.novinky.cz/ekonomika/355930-dane-a-zakaz-koureni-mohou-za-konec-deseti-tisic-britskych-hospod.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 10. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2014 Zde clanek, ktery trochu usmernuje argumenty, ze narizovat majiteli hospody, jaky bude provozovat podnik, ho nic nestoji a ze se nic nestane :-(http://www.novinky.cz/ekonomika/355930-dane-a-zakaz-koureni-mohou-za-konec-deseti-tisic-britskych-hospod.htmlVšechno co jsem k tomu řekl i neřekl, odvolávám do odvolání :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 10. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2014 Všechno co jsem k tomu řekl i neřekl, odvolávám do odvolání :-)To nemusis :-) Jde jen o to, ze tyhle info se moc nezverejnujou a je fajn obcas videt i druhou stranu mince. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 10. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2014 To nemusis :-) Jde jen o to, ze tyhle info se moc nezverejnujou a je fajn obcas videt i druhou stranu mince.Dyť je to celkem tendenční článek. Když klesá životní úroveň lidí, těžko pudou do hospod. Kouření / nekouření nemá vliv, když nemám peníze ani na pivo. V tom bych osobně viděl zakopaného psa. Ať mi nikdo neříká, že když si kuřák musí jít zapálit před hospodu, že přestane do hospody chodit. Kam by chodil ? Možná když je zavřený v práci a pak mu z výplaty na hospodu nezbyde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 10. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2014 Dyť je to celkem tendenční článek. Když klesá životní úroveň lidí, těžko pudou do hospod. Kouření / nekouření nemá vliv, když nemám peníze ani na pivo. V tom bych osobně viděl zakopaného psa. Ať mi nikdo neříká, že když si kuřák musí jít zapálit před hospodu, že přestane do hospody chodit. Kam by chodil ? Možná když je zavřený v práci a pak mu z výplaty na hospodu nezbyde.To je pouze tvuj nazor, bez dat. Ja citoval tu studii. Nic vic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 10. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2014 Ne, citoval jsi článek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 10. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2014 To je pouze tvuj nazor, bez dat. Ja citoval tu studii. Nic vic.Jenže ty se zaměřuješ pouze na zákaz kouření. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 10. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2014 Ne, citoval jsi článek.Vyplývá to ze studie zveřejněné ve středu, podle níž bylo od roku 2006 uzavřeno zhruba 10 tisíc hospod, napsala agentura AFP. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 10. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2014 Jenže ty se zaměřuješ pouze na zákaz kouření.Ano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 10. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2014 AnoNo a pokud si o téhle anglické aféře zjistíš trochu víc (pokud jsi tak již neudělal) uvidíš, že tam byly mnohem větší problémy než "smoking ban". I když chápu, že tobě se právě tohle hodí.Ten článek na Novinkách je navíc proti anglickému originálu napsán o trochu tendenčněji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 10. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2014 No a pokud si o téhle anglické aféře zjistíš trochu víc (pokud jsi tak již neudělal) uvidíš, že tam byly mnohem větší problémy než "smoking ban". I když chápu, že tobě se právě tohle hodí.Ten článek na Novinkách je navíc proti anglickému originálu napsán o trochu tendenčněji.Chapu, ze je jednodussi vse zpochybnit a narknout z tendencnosti, a dale pak z populismu, neznalosti, hodnovernosti, atd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 10. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2014 Z čeho jsi mě teď nařknul ty? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 10. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2014 Z čeho jsi mě teď nařknul ty? :-)No a pokud si o téhle anglické aféře zjistíš trochu víc (pokud jsi tak již neudělal) uvidíš, že tam byly mnohem větší problémy než "smoking ban". I když chápu, že tobě se právě tohle hodí.Ten článek na Novinkách je navíc proti anglickému originálu napsán o trochu tendenčněji.:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 10. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2014 Už se těším až to zlevnění přijde i na jih Moravy:-)jo a na sever Čech ONO už je po celé republice a ceny všude stejný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 10. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2014 No a pokud si o téhle anglické aféře zjistíš trochu víc (pokud jsi tak již neudělal) uvidíš, že tam byly mnohem větší problémy než "smoking ban". I když chápu, že tobě se právě tohle hodí.Ten článek na Novinkách je navíc proti anglickému originálu napsán o trochu tendenčněji.:-)No to jsem ochromen... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobisek Odesláno 10. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2014 No a pokud si o téhle anglické aféře zjistíš trochu víc (pokud jsi tak již neudělal) uvidíš, že tam byly mnohem větší problémy než "smoking ban". I když chápu, že tobě se právě tohle hodí.Ten článek na Novinkách je navíc proti anglickému originálu napsán o trochu tendenčněji.:-) Trojan má pravdu, necitoval jsi studii, ale (dvouodstavcový) článek z Novinek. Kdybys šel ke zdroji, zjistil bys, že úvodní odstavec shrnutí obsahuje následující větu: "In Closing Time, a new IEA report, I estimate that long-term cultural changes have been responsible for approximately 4,000 pub closures in the last eight years with a further 6,000 pubs closing as a result taxation, regulation and recession." To opravdu nevypadá, že by kouření bylo hlavním důvodem, jak jsi naznačoval, byť nijak nezpochybňuju, že to mohlo mít vliv (viz s. 28-30). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky