tommas4 Odesláno 11. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2014 Já su boháč, lalala Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 11. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2014 Já su boháč, lalala Kamile tady je první .... postarej se o to jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 11. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2014 Tvl, 2031,- korun na účtu který patří manželce a jdu na střídačku jo? Hustý. Hustomag.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 11. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2014 Já jsem přesunul tři litry, co se mi váleli na účtě okamžitě na účet babičky, jakmile jsem se doslechl, co se chystá...:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 11. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2014 Tvl, 2031,- korun na účtu který patří manželce a jdu na střídačku jo? Hustý.Hustomag.cztak nedělej frajera když máš hov*no jako my všichni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 11. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2014 (upraveno) hele pošli mi kilo zejtra na oběd a budeš v limitu :-))a já budu mít na účtu necelý kilo Upraveno 11. prosince 2014 uživatelem FrantisekH Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 11. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2014 Ja mam spoustu prachu a aut a zenskejch.....som boss! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 11. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2014 hele pošli mi kilo zejtra na oběd a budeš v limitu :-))a já budu mít na účtu necelý kiloTys uz ty prachy za ty hodinky prolil? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 11. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2014 myslíš za ty hodinky co jsem prodal v 2012? těch osm klacků? si piš... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 11. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2014 Já jsem přesunul tři litry, co se mi váleli na účtě okamžitě na účet babičky, jakmile jsem se doslechl, co se chystá...:-)říká se odklonil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 11. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2014 Normálně YPO je evidentní agent bank, a touhle virální fintou přinutil X lidí provádět transakce z kterých mají banky poplatky a on provizi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 11. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2014 Ja mam spoustu prachu a aut a zenskejch.....som boss!To je ale vůl.... :-) :-) jsem vyplif biftek, tedy suchý rohlík jsem chtěl říct Ypo' Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 11. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2014 hej Ypo von si žere rohlíky..a čerstvý....pracháč jeden ulhanej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 11. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2014 taky pude .... Frantíka si necháme i když má prachy..... potřebujem nějakýho debila Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 11. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2014 myslíš za ty hodinky co jsem prodal v 2012? těch osm klacků? si piš...Viditelne neumis hospodarit s penezma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 11. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2014 Určitě ten rohlík namáčí do tatarky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qvido Odesláno 11. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2014 Určitě ten rohlík namáčí do tatarky... :lol2: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 11. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2014 Viditelne neumis hospodarit s penezma.jj.. se stydim..asi se vrátim zpátky do vobrázkový školy ať mě to naučí.. no jo ti říkam socka a lůza Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 11. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2014 Určitě ten rohlík namáčí do tatarky...:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 11. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2014 ty čepice na hlavu prezentující podvržený luxus bych taky zakázal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky