KFL Odesláno 12. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2015 (upraveno) Nezlob se, ale to jsou hrozný bláboly. A přitom si myslím, že 20 Ti už dávno nebude. Teď jsi mi dal nahlédnout do uvažování těch borců, co je tak strašně nerad potkávám na silnici.Čéče, já jsem v životě nikoho na dálnici nepodjel, i když mě dotyčný štval sebevíc, a dalo se to. Zajímalo by mě, kdy "není zbytí". A ne, nejmenuju se Mirek Dušín.Ja se nezlobim . Ale kdyz se vlecu za clovekem v levym pruhu treba 5 kilometru a on porad neuhyba, ackoli je vpravo volno, tak ho v klidu (treba rychlosti o 10 kmh vyssi, pac nikdy nevis, co takovej clovek udela) podjedu. Nic vic. Vetsinou jde o lidi, ktery telefonujou bez HF. A okta - nijak pysnej na to nejsem, ale zase mam historku, u ktery se vetsina lidi pobavi . Upraveno 12. února 2015 uživatelem KFL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 12. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2015 Nemyslím, že řidiči jezdící pravidelně rychleji než je povolená rychlost jsou dominujícími pachateli nehod či smrtelných nehod. Opravdu tito ne.(Nerozporuji to, že nepřiměřená rychlost je častým viníkem nehod.)v tomto pripade ma fakt nezaujima co si myslis. majorita smrtelnych dopravnych nehod je sposobena neprisposobenim rychlosti vozidla podmienkam v cestnej premavke..pravidelne excesivne prekracovanie rychlosti je patologicke spravanie na ktore denne zomieraju tisicky ludi. dnes on, zajtra ty a tak dalej.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 12. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2015 KFL, opět souhlas :-) Nejvíce nehod páchají nevyježdění, na víkendový volant se těšící "nadržení Laudové" (viz provoz o víkendu), mladí samolibí frajeři (viz provoz v noci....) a "poloslepí" důchodci (mj. viz provoz např. na dušičky). Umyslně nezmiňuji pohlaví, pak bych přidal ještě "jalovice" v SUV, kdykoli.toto je taka sprska stereotypov ze je to az na smiech najcastejsie priciny nehod - alkohol a ine drogy za volantom, neprisposobenie rychlosti podmienkam v premavke Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 12. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2015 (upraveno) v tomto pripade ma fakt nezaujima co si myslis. majorita smrtelnych dopravnych nehod je sposobena neprisposobenim rychlosti vozidla podmienkam v cestnej premavke..pravidelne excesivne prekracovanie rychlosti je patologicke spravanie na ktore denne zomieraju tisicky ludi. dnes on, zajtra ty a tak dalej..Promin, Janko, ale ofiko statistika rika, ze neprimerena rychlost muze za 16 % nehod. Naopak 63,5 % je zpusobeno nespravnym zpusobem jizdy (cisla z cerven 2014), a tam rychlost, maje vlastni cislo, nepatri. Tam bude spis chlast, drogy, nedavani pozor apod. Edit: link - http://www.policie.cz/soubor/2014-06-informace-pdf.aspx Edit2: tak beru zpet a omlouvam se - smrtelny nehody jsou majoritne o neprizpusobeni rychlosti. Mel bych cist ty dokumenty cely . Edit3: I kdyz - rychlost mohla za 44 smrtelnych nehod, zatimco dalsich 8 jinych pricin mohlo v uhrnu za 150 smrtelnych nehod, statisticky by se teda dalo rict, ze rychlost zpusobi jen tretinu vsech smrtelnych nehod . Upraveno 12. února 2015 uživatelem KFL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 12. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2015 KFL to bylo lepší než Top Gear................. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jivl Odesláno 12. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2015 (upraveno) Jankoxxx: Víš, mně je zase fuk co si myslíš třeba Ty.....Ale k věci. Ano, správně píseš:....neprisposobenim rychlosti vozidla podmienkam v cestnej premavke..Tj. ne absolutní rychlost :-) , chápeš rozdíl? Pro někoho to bude 50 km/h, pro jiného 100 km/h, na stejném místě ve stejnou dobu......Majorita smrtelných nehod odpovídá tomu, co psal psychlog p. Hubálek, a to se naprosto promítá i do silničního provozu, zde:http://zpravy.idnes.cz/psycholog-hubalek-nedivte-se-nicemu-tretinu-naroda-tvori-pitomci-p93-/domaci.aspx?c=A091120_152459_domaci_lpo Upraveno 12. února 2015 uživatelem Jivl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 12. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2015 Taky nesouhlasim se zaklinanim se povolenou rychlosti, blbec se vyseka i v 50 a vezme s sebou dalsi lidi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 12. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2015 Co je to malo?Podle vyhlasky mas sledovat provoz a situaci kolem sebe. Ja se do zrcatka divam mimodek kazdejch par vterin. Stejne jako na budiky. A zabyvat se ostatnimi musis, pac jinak nejsi schopen predvidat a reagovat vcas - na cokoliv. Lidi, ktery jedou kochacku a koukaj jen pred sebe, jsou IMHO nejvetsi nestesti. Pak se hrozne vydesej, kdyz je veme motorka tesne kolem dveri, nekdo je predjizdi nebo za nima visi sanitka z houkackou. Bez ohledu na to, jak rychle jedou.edit: Ja vim, zes psal "ve vetsi mire", ale tvuj postoj mi zavani stylem "Ja jedu podle predpisu, tak se vsichni kolem me treba stavte na hlavu." A to podle me neni dobre. Pokud to tak neni, ignoruj .Ucitel v autoskole mi dycky rikal - nikdy nevis, co kdo kolem tebe udela. A presto s tim musis pocitat a byt na to pripravenej.vis, ja nejezdim jak jezedak. ale nejak me poslednich par let nebavi riskovat. hlavne kvuli detem. je zajimavy, ze v zahranici jsem nepotkal auto s cz znackou, ktery by jelo jak prase. alespon si nevzpominam. cim to asi bude? nemyslim, ze obavou z tvrdych represi. primarni duvod bude, ze nechteji vypadat jako burani z vychodu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 12. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2015 Jel jsem na tempomat 160, oni porad tech 200m za mnou, pohoda a klid. Mne auta uhybaly z cesty diky majakum za mnou a ja si "uzil" nerusenou jizdu... Nechci zpochybňovat co píšeš, ale hodně se divím, že Tě za 160 km/h nebrali. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jivl Odesláno 12. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2015 To že jezdím rychleji neznamená, že riskuji. A v zahraničí si dnes dovolím více než doma. Pokuty srovnatelné, ale bez bodů :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 12. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2015 vis, ja nejezdim jak jezedak. ale nejak me poslednich par let nebavi riskovat. hlavne kvuli detem.To ale uplne nesouvisi s tim, cos psal predtim a na co ja reagoval. Nikdo prece nerika, ze jezdis jak jezedak. Nikdo normalni nechce riskovat vic, nez je nezbytne nutne pro danou cinnost a cas. A pravdou je, jak jsem psal nekde v uvodu, ze faktickych bezmozku, ktery me svoji jizdou primo ohrozujou, potkam velmi malo, parkrat do roka (abych to nezakrik). Zbytek je jen standardni dzungle preplnenejch silnic, kde nejaky extra riskovani nebo blbosti nevidam. Najezdim 40tkm rocne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 12. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2015 Jankoxxx: Víš, mně je zase fuk co si myslíš třeba Ty.....Ale k věci. Ano, správně píseš:....neprisposobenim rychlosti vozidla podmienkam v cestnej premavke..Tj. ne absolutní rychlost :-) , chápeš rozdíl? Pro někoho to bude 50 km/h, pro jiného 100 km/h, na stejném místě ve stejnou dobu......Majorita smrtelných nehod odpovídá tomu, co psal psychlog p. Hubálek, a to se naprosto promítá i do silničního provozu, zde:http://zpravy.idnes.cz/psycholog-hubalek-nedivte-se-nicemu-tretinu-naroda-tvori-pitomci-p93-/domaci.aspx?c=A091120_152459_domaci_lpovobec necitas co pisem. ja nehovorim ze ma nezaujima co si myslis vseobecne, ale len o tomto lebo statistiky hovoria jasne... suvislost Hubalkovho rozhovoru s temou mi trochu unika. ale priznam sa ze som ho len preletel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 12. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2015 Taky nesouhlasim se zaklinanim se povolenou rychlosti, blbec se vyseka i v 50 a vezme s sebou dalsi lidiSkoda ze sa nad tym nezamyslis trosku hlbsie... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jivl Odesláno 12. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2015 Bez radaru? To leda, že by si něco vymysleli či z "plezíru" buzerovali třeba za lékárničku. Bez radaru (prostě homologovaného systému měřicího a zaznamenávajícího rychlost) nemají šanci.Normální policejní auto na dálnici také klidně předjedu rychlostí nad limit. Nechci zpochybňovat co píšeš, ale hodně se divím, že Tě za 160 km/h nebrali. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 12. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2015 Nechci zpochybňovat co píšeš, ale hodně se divím, že Tě za 160 km/h nebrali.Tak trochu se tomu divim i ja, ale vysvetluju si to tim, ze nevedeli, ze maj pustenej majak a nemeli radar ani cejchovanej tachometr, tak nemohli resit rychlost. Nemam duvod si to vymyslet, hrdinsky extravykony za volantem jsem si odbyl uz davno . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jivl Odesláno 12. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2015 Jankoxxx: Nic ve zlém, ale statistiky....Víš co řekl Churchill? Věřím jen takové statistice, kterou jsem si sám upravil (zfalšoval). Vždyť podle statistik jsou ženy lepší řidičky než muži! Ano, na počet ŘP a nehod. Ale na na počet najetých km a nehod.....? Na počet nacouvaných km a nehod....?A tak dále :-)Ten Hubálek tu možná "napřímo" úplně nesedí, ale má, kurňa, pravdu! Naprosto s ním souhlasím :-) (obeně, ne jen v tomto tématu) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 12. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2015 Tak trochu se tomu divim i ja, ale vysvetluju si to tim, ze nevedeli, ze maj pustenej majak a nemeli radar ani cejchovanej tachometr, tak nemohli resit rychlost. Nemam duvod si to vymyslet, hrdinsky extravykony za volantem jsem si odbyl uz davno . Aha, tak to jsem přehlédnul, protože většina policejních Octavek je měřících. A jak píšu výše, nic nezpochybňuji, jen mě to zarazilo . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 12. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2015 (upraveno) A abych byl k tematu - dneska jsem najel 400 km, totalni pianko, 80-90 po hlavnich, 110 po dalnici. Spotreba 4,3 (pro uplnost). A pak malem naberu nanu v GLK na krizovatce 10 km od baraku, protoze se rozjela do krizovatky a o dva metry dal necekane zastavila, zatimco ja se uz pomalu rozjel k care a dival se doleva, jestli neco nejede a muzu taky jet. K jejimu zadku mi chybely asi 4 cm. Jak ja jsem nadaval... Upraveno 12. února 2015 uživatelem KFL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 12. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2015 Jankoxxx: Nic ve zlém, ale statistiky....Víš co řekl Churchill? Věřím jen takové statistice, kterou jsem si sám upravil (zfalšoval). Vždyť podle statistik jsou ženy lepší řidičky než muži! Ano, na počet ŘP a nehod. Ale na na počet najetých km a nehod.....? Na počet nacouvaných km a nehod....?A tak dále :-)Ten Hubálek tu možná "napřímo" úplně nesedí, ale má, kurňa, pravdu! Naprosto s ním souhlasím :-) (obeně, ne jen v tomto tématu)odbocujes... tato statistika je uplne jednoducha. na jednej strane je absolutny pocet smrtelnych nehod a na druhej dovody nehod, kde rychla jazda DOMINUJE. a koniec, tam ziaden protiargument proste neni. zaujimave je, ze poznam kopec uplne fajn ludi, ale akonahle sadnu za volant tak sa z nich stava uplne hovado. nad tymto by sa mal Hubalek zamysliet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jivl Odesláno 12. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2015 U nás hlavně jezdí po místní komunikaci pipky v SUV prostředkem.... a často ještě mají v ruce mobil...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky