Liqid Odesláno 23. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2015 Česká pošta - sedím doma, čekám na zásilku a sleduji si ji na počítači: zásilka doručována, zásilka doručována, zásilka doručována, zásilka doručována,zásilka doručována, zásilka doručována, adresát nezastižen. Za co jim teda sakra platíme?!!! Doporučuji důrazný telefonát na místní pobočku Pošty, nahlásit bydliště a jméno doručovatelky. Pěkně od plic jim řekni, jaký máš z jejich služeb pocit. U mě to pomohlo a zásilky mi už normálně nosí/vozí. Taky jsem jednou takhle čekal a pak jsem jen z okna koukal, jak mi vypisuje na lístek nezastižen (ani nezazvonila). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 23. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2015 Stěžoval jsem si už x-krát a náprava žádná. A to včetně dopisu z pošty, kde se káli a slibovali potrestání a nápravu. A ty lístečky mi taky do schránky většinou nehází, v lepším případě druhou výzvu. Už se mi takhle i pár zásilek vrátilo. A to včetně dobírky, kdy potom vypadám jako totální kretén. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 23. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2015 Začíná mě štvát, jak se to tu za.sí.rá (pardon) naprostýma hovadinama a nesmyslama.Za chvilku tady budou mít každé škrpály a každé zvíře své vlákno, o posledním počinu zajímavostí z tisku nemluvě.Apeluji proto na mody!!! sloučete a vyčistěte to tady trochu! Hadry k hadrám, auta k autům ( než někoho napane založit diesel vlákno, nedej bože LPG nebo elektro), zvěř k sobě ( ještě máme křečky, rybičky...) a jediné vlákno humor na blbiny stačí! Prosím!! S takovou budou hodinky za chvilku v menšině!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 23. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2015 Me prijde fajn ze je novy vlakno sport a nemusim tady cist kdo prohral atd. Co me nezajima tam nechodim a hloupy vlakna zapadnou samy. Neco mazat mi prijde zbytecny. Na zacatku vlakna co mate na ruce taky nekdo tvrdi ze je to zbytecny vlakno a jak dopadlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 23. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2015 Já neříkám mazat, ale sloučit, podobné oblasti zájmu mít na jedné hromádce, spíš si myslím, že by to věci prospělo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 24. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2015 Elektronické stravenky? Takže už nestačí provize z bezhotovostních plateb (většina restaurací platí 3%).Teď "elektronické stravenky" s provizí 5 - 8%. Důsledek? Brzy se dostaví zdražení v restauracích + omezení jejich počtu + kvality. Hlavně že to bude kůl a nahlášeno předem na finanční úřad, nejlépe pod dohledem certifikované kamerykterou ozvučí třeba . . . .třeba . . . třeba . . .promopro, to je ono. A celý to bude nalinkovaný na Skartu a proobyvatele hlavního města na ópenkartu. Technologický pokrok je super. Pro stát. A občan, nuceně však ovčan,již za dvacet let nebude vědět co to je bankovka, ty budou pouze v muzeu. Zato se bude doba kterou stráví vpráci na záchodě počítat na vteřiny dle nějakého čipu nejlíp. A hned uvidí na mobilní aplikaci jak mu to odečetlokredity z účtu. Ble, jdu se podívat na emigrační politiku nějaké rozvojové země asi, semseporánuvzteknulkuwa.Pohled nafoukaný servírky a oblíbená hláška " na stravenky nevracíme" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Odesláno 24. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2015 Já jenom k té poště.Denně odesílám deset balíčků,většinou vše ok-problém je převážně Praha.Pokud zavedu řeč jak je to možné,že to všude jde a Praha je komplikovaná,vysvětlují to brigádníkama,fluktuancí neznalostí atd. Pokud ovšem čekám zásilku,kterou nutně potřebuji já sám,ráno si zavolám na naši pobočku a vyžádám si telefoní číslo na osádku auta,které balíčky rozváží a domluvím se ,zda mohu převzít balík na trase,v kolik hodin případně dorazí,nebo zda není pro ně pohodlnější nechat to tam a tam.Od té doby nemám jediný problém...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 24. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2015 Stěžoval jsem si už x-krát a náprava žádná. A to včetně dopisu z pošty, kde se káli a slibovali potrestání a nápravu. A ty lístečky mi taky do schránky většinou nehází, v lepším případě druhou výzvu. Už se mi takhle i pár zásilek vrátilo. A to včetně dobírky, kdy potom vypadám jako totální kretén. Mi to taky nepomohlo, po písemné stížnosti mi donesla sice balík až ke dveřím do pátého patra, ale další týden zase to samé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 24. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2015 (upraveno) Začíná mě štvát, jak se to tu za.sí.rá (pardon) naprostýma hovadinama a nesmyslama.Za chvilku tady budou mít každé škrpály a každé zvíře své vlákno, o posledním počinu zajímavostí z tisku nemluvě.Apeluji proto na mody!!! sloučete a vyčistěte to tady trochu! Hadry k hadrám, auta k autům ( než někoho napane založit diesel vlákno, nedej bože LPG nebo elektro), zvěř k sobě ( ještě máme křečky, rybičky...) a jediné vlákno humor na blbiny stačí! Prosím!! S takovou budou hodinky za chvilku v menšině!!Prosim ta, nerob zbytocnu paniku - nikto ta neobmedzuje v hodinarskych temach.tu sme v sekcii Ostatni diskuse a zabava!tak ak to zvladas ( a ja verim,ze ano), tak sa kludne daj unasat vseliakymi blbostami - my tu nechceme len vazne a mudre temy, ale tu sa fakt snazime zabavit a aj zasmiat a tak netreba nejake obmedzenia a zakazy ci prikazy.... kazdy si najde svoju temu ( je tu x vlakien, co som v zivote neotvoril, ale krasne funguju a mne fakt nevadia) a ked je nieco zbytocne, tak to umrie a hotovo.Tiez by som rad preberal nieco o boxe ci tenise ci modelingu, ale zial...Ale tvoj napad o elektromobiloch by mohol za par rokov naplnit vlakno.Pekny a prijemnejsi den ti prajem a vela pohody. edit - moja gramatika,no klasika cudzinec Upraveno 24. dubna 2015 uživatelem maxigabrielg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 24. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2015 Nepříjemná obsluha je naštěstí řešitelný problém pro klienta, stejně tak jako si lze vybrat restauracikde vracejí na stravenky. Problém vidím v tom, že při modelu stravenka na 95,- Kč, jídlo 75,- Kčzůstane provozovateli 68,- Kč s DPH, tedy 56,20 bez DPH. Škodí to také v tom smyslu že je čím dál více kovbojů kteří neváhají sáhnout po podřadných surovináchaby se vešli do nákladů. Nastávají absurdní situace kdy například musí být v kuchyni označeno místo pro"vytloukání vajec", plus musí být popsán postup v HACCP, proškolení zaměstnanci, k tomu KHS nebo SZPIprovádí při kontrole stěry z rukou pracovníků manipulujících s vejci, stěry z vodovodní baterie v místě provytloukání vajec, vzorky pokrmů s vejci a další náležitosti jako audit fungování HACCP.To je v pořádku, protože hospodu může provozovat i prase, dobytek a hovado a je potřeba aby neohrožovalizdraví lidí co nemají tušení že kuchař nebo provozovatel je jedno z výše uvedených. Absurdní je to, že je na špagetách nastrouhaná náhražka sýra vyrobená z podřadného oleje, vody a chemie(ochucovadlo, barvivo, emulgátor). To je však zcela v pořádku a k těmto náhražkám - jakýmkoliv - se přikláníprovozovatel také proto, že odevzdá z té stravenky 5 až 8% provizi.To už je ale skoro jiná písnička, sorry, nechám toho i když mě to také rozčiluje protože nás to všechny pozabíjítenhle průmyslově vyráběný bordel prezentovaný jako jídlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 24. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2015 Prosim ta, nerob zbytocnu paniku - nikto ta neobmedzuje v hodinarskych temach.tu sme v sekcii Ostatni diskuse a zabava!Maxi, jedno ale účelově přehlížíš - za poslední rok se rubrika -nové příspěvky- skládá dost často z většiny vláken typu "ukaž zvíře, punčocháče a druh hnojiva na ředkvičky" a hodinky jsou zapomenuty. Daň za rozsáhlost fóra, už to není pokec gentlemanů o hodinkách, už je to Fejsbůček...Možná o tom píše Radimk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 24. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2015 Maxi, jedno ale účelově přehlížíš - za poslední rok se rubrika -nové příspěvky- skládá dost často z většiny vláken typu "ukaž zvíře, punčocháče a druh hnojiva na ředkvičky" a hodinky jsou zapomenuty. Daň za rozsáhlost fóra, už to není pokec gentlemanů o hodinkách, už je to Fejsbůček...Možná o tom píše Radimkja viem a preto to tiez necitam.ale je to fakt rubrika o Zabave, tak preco nejake mantinely?ale nemyslim si, ze by si tu ludia nenasli dost temat ( a vaznych, odbornych o hodinkach, v tom vas chapem) ale nikto predsa to nerobi na ukor hodiniektema o autach alebo o sporte predsa zaujima velku cast ludi po svete a hodinary nie su ziadny suchary, tiez maju radi zabavu a srandicky.moznost vyberu a volby ukaze zaujem - ale ver mi, ze ja z toho nic nemam a vsetko robim len pre zabavu, takze nejaku ucelovost v tom nehladaj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 24. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2015 (upraveno) Prosim ta, nerob zbytocnu paniku - nikto ta neobmedzuje v hodinarskych temach.tu sme v sekcii Ostatni diskuse a zabava!tak ak to zvladas ( a ja verim,ze ano), tak sa kludne daj unasat vseliakymi blbostami - my tu nechceme len vazne a mudre temy, ale tu sa fakt snazime zabavit a aj zasmiat a tak netreba nejake obmedzenia a zakazy ci prikazy.... kazdy si najde svoju temu ( je tu x vlakien, co som v zivote neotvoril, ale krasne funguju a mne fakt nevadia) a ked je nieco zbytocne, tak to umrie a hotovo.Tiez by som rad preberal nieco o boxe ci tenise ci modelingu, ale zial...Ale tvoj napad o elektromobiloch by mohol za par rokov naplnit vlakno.Pekny a prijemnejsi den ti prajem a vela pohody. edit - moja gramatika,no klasika cudzinecJá ti dám modeling a box !! Neber to tak osobně, mi jen vadí, že se témata rozmělňují, jestli mi rozumíš. když máme téma zvířata, tak tam prostě mít všechny, to samé třeba boty, nebo auta.Uplně stejně doma prudím v domácím PC, kde i děcka dělají podobnou paskudu..A tvoje gramatika ještě není z nejhorších, my příhraniční to zvládáme bez problémů Edit: A nevím proč tě mám zafixovaného jako Pražáka.. Upraveno 24. dubna 2015 uživatelem Radimk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 24. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2015 Maxi, jedno ale účelově přehlížíš - za poslední rok se rubrika -nové příspěvky- skládá dost často z většiny vláken typu "ukaž zvíře, punčocháče a druh hnojiva na ředkvičky" a hodinky jsou zapomenuty. Daň za rozsáhlost fóra, už to není pokec gentlemanů o hodinkách, už je to Fejsbůček...Možná o tom píše RadimkPřesně vyjádřeno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 24. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2015 Já ti dám modeling a box !! Neber to tak osobně, mi jen vadí, že se témata rozmělňují, jestli mi rozumíš. když máme téma zvířata, tak tam prostě mít všechny, to samé třeba boty, nebo auta.Uplně stejně doma prudím v domácím PC, kde i děcka dělají podobnou paskudu..A tvoje gramatika ještě není z nejhorších, my příhraniční to zvládáme bez problémů Edit: A nevím proč tě mám zafixovaného jako Pražáka.. rozumieme si a komunikujeme ako gentlemani a to je ta najlepsia sprava dna!ok, uznavam nutnost komunikacie a verim, ze cas nam da vhodnu odpoved...a ved som Prazak!ved uz len ten moj prizvuk.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 24. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2015 Na druhou stranu z 1,2mil postů je jen 0,3 v sekci ostatní diskuze a zábava přidám k dobru jednu svou zkušenost, v dřevních dobách internetu, někdy 2002 za velkou louží začínalrozmach digi fotografie a existoval fotolab pro profi fotografy, který má odnož pro fotografy - hobíky,no a pro ně založili fórum, byl jsem jeden z prvních registrovaných členů a pár tisíc postů jsem nasbíral,taky to bylo rozdělený na fotografická témata a pak sekce ostatní, taky nejnavštěvovanější část jako tady jeden docela velký rozdíl je v mentalitě, takže tam neexistovali modi, jen v případě nějakého trola nebo potížistyho smáznul admin z fotolabu a nazdar, taky se organizovaly srazy, a to i o 300 účastnících, prostě docela živé fórum,které mělo v roce 2006 přes 30tisíc registrovaných uživatelůněkdy v roce 2007 jsem změnou ve svým životě prodal fotovybavení a neměl čas se tomuto hobby věnovat,a na fóru jsem se vyskytnul hodně sporadicky, neměl jsem čas.Jaké bylo moje překvapení když jsem vloni fórum nenašel. Prostě přestalo existovat. Našel jsem tam spoustupřátel, začal jsem se vyptávat co se stalo. Začala se rozmáhat sekce ostatní, protože fotografická témata bylavyčerpána, jen občasné info o novém skle, foťáku a příslušenství. Začalo to vadit zřizovateli fóra že se jedná o"fejsbůček" namísto striktního probírání fotografií a focení. Ustanovil mody, sloučil témata v sekci ostatní, lidipřestali mít přehled, další vlákna se v sekci ostatní nesměly zakládat. A nebylo si v komunitě o čem povídat,kromě fotografie, ale tam už bylo vše popsáno několikrát, stačilo hledat to a to a bylo k tomu vlákno.Vedlo to rychle k tomu že si část lidí našla jinou zábavu / komunitu. Část členů, většinou těch co byli dlouho seúplně odmlčela a jen potichu koukala co se děje. Zbytek byl nasranej že to není jako dříve, začali to dávat najevo.Důsledek byl ten, že se majitel rozhodl fórum ukončit, asi je z mého nesrozumitelného příběhu jasné proč Tedy ano, nemusí být vlákno pro každou blbost zvlášť, ale díky za mody kteří celé fórum hlídají,nelezu nikomu nikam, ale musíte uznat že to dělají dobře. Pokud má někdo podnět, viz. Radimk,měli by to probrat a rozhodnout podle svého uvážení, od toho jsou moderátory. Toť mé "dva centy" k tématu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 24. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2015 dve veci - pekny a mozno poucny pribeha druha vec - netusil som, ze si sa az tak venoval foteniu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 24. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2015 tak uz to zacalo....napriek zaujmu verejnost sa vlakno Neuveritelne spravy zamklotak ze by aj ostatne ( takzvane zbytocne, ci pre niekoho o nicom vlakna ) tiez zamkli? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 24. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2015 Kdybychom se znali osobně tak bych ti napsal "ať neděláš krávu" kvůli zamčenýmu vláknu Myslím že ho zamknul protože to vypadalo na flame, a to je asi vždy zbytečný na uklidnění ti pošlu do sz link na pár obrázků co jsem nechal online z dob kdy jsem fotil,aspoň přijdeš na jiné myšlenky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 24. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2015 Operator ktery ma naucenou "pohadku" o levnejsi elektrine i po tom co jsem mu naznacil kde pracuju tak se chlapec snazil dal. Boze Boze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky