Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

asi ve službě, když přijeli s tím zeleným pruhem a majákem...

to byl auto-fejk, ve službě maj originály :D 

a ano v každém povolání člověk narazí na debila, st. úředníci mají specifickou kategorii jinak to vidím na stejné % všude (což bude asi u těch policajtů problém, protože by to měli být ti nejlepší a křišťálově nejčistější z nás..)

Upraveno uživatelem gougy
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Viz můj aktuální příspěvek do sekce:  Co mě právě potěšilo

typicky česky napsané, prostě plná huba keců za co všechno mohou ostatní...... Kdy jen začneme vnímat objektivněji a především nejprve uklízet před vlastním prahem? 

(jen první, co mi přistane na mysl - kolik desítek tisíc ilegálů z ČR žije venku a za co všechno neplatí a co proti tomu děláme aby tak nemohli činit?)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník maxigabrielg

Viz můj aktuální příspěvek do sekce:  Co mě právě potěšilo

a keby si vedel tie ostatne cisla!

pozri si, kolko prichadza tyzdenne do Madarska, to su ine cisla

Odkaz ke komentáři

Ještě ke těm policistům.

Nevím jestli jsou to hodní kluci kteří to chtěli dělat od malička a nebo arogantní grazlové,ale asi to budu těžko zjišťovat.

Za celou dobu co je bodový systém jsem se s nimi setkal jen jednou a to proto ,že jsem jel rychle a dobře mi tak !!!

Jinak bych je docela bral občas potkat večer (22 hod). Jedenáct let s jedním psem a šest let s druhým psem je smutná podívaná.

Když to vezmu matematicky tak na dvou bydlištích 17 let x 365 dní je 6205 dní ( večerů ) kdy jsem bez legrace potkal DVAKRÁT !!!!! Chodime na 30 až 60 minut.

Fakt nevím možná se policajti a to jak státní tak městští bojí tmy a nebo neumí chodit pěšky?

P.s sem je vlastně asi nepotkal ani ráno krom přechodu u nás před střediskem kde stojí na jednom přechodu dva proti sobě. Možná se bojí i světla ?

V Českém Těšíně zavedli systém kdy jim dali krabičky po městě v problémových lokalitách a musí si tam odpípnout několikrát za směnu. Kriminalita spadla o více ne 50% ,ale policajti je nenávídí......

Co Ti vadí na pumě v krkonoších ?:D 

Odkaz ke komentáři

V Českém Těšíně zavedli systém kdy jim dali krabičky po městě v problémových lokalitách a musí si tam odpípnout několikrát za směnu. Kriminalita spadla o více ne 50% ,ale policajti je nenávídí......

tohle je stará věc, strážní hodiny se tomu říkalo, občas to bývá vidět ve starých filmech. Jsou to vlastně takové přenosné píchačky. Hlídka má na kšandě pouzdro s divným budíkem, ten má uvnitř zapisovač, podobně jako měly staré tachografy v náklaďáku. Na trase obchůzky byly rozmístěné klíče, hlídač při obchůzce došel ke klíči a "odpíchnul" si. Zapisovač udělal časovou značku že hlídač byl v určeném čase na správném místě. Kdysi jsem to viděl v bazaru a dodnes lituju že jsem si tu kuriozitu nekoupil.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...