Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

podle me by to fakt meli rozdelit na valecny uprchliky a ekonomicky migranty. a ty druhy poslat zpatky do tech sudanu apod. a s tema prvnima si to jeste poradne rozmyslet. ale kdyz clovek vidi ty zabery z Calais apod, to nejsou ti valecni uprchlici.. to dopadne jak s alziranama ve francii..

Odesláno

Planeta opic??je nejvyssi cas se tady na to cely forum vys.rat.Z facebooku si mazu debily,ktery denne sdilej podobny nesmysly a vlezu sem a je to tady to samy.

Návštěvník swanieck
Odesláno

"planeta opic" byla jistě napsána jako nadsázka ale problém pro příští generace je to téměř neřešitelný.......... před tím nikdo neuteče...ani ten, kdo něco, někoho vymaže nebo se na něco vykašle.

Odesláno

Planeta opic??je nejvyssi cas se tady na to cely forum vys.rat.Z facebooku si mazu debily,ktery denne sdilej podobny nesmysly a vlezu sem a je to tady to samy.

díky, že jsi...mám stejný problém

Odesláno

Jsem byl včera s malým na pouti a připadal jsem si jak na dovolený v Indii, tady se to opravdu vymyká kontrole a můžeme si každý hrát na co chceme  :cheers: Mezi 40 cikánama na kolotočích můj kluk sám ještě s jedním blonďáčkem, ten Vám tam svítil mezi nimi, že jsme se normálně z manželkou začaly chechtat  :lol2: Jinak souhlasím se Sibiřem, nechal bych je tady, ubytoval, dal jim najíst, ošatil, to vše dokud se tam situace neuklidní a šup hezky zpátky. Myslím, že příjemné gesto.

Odesláno

"planeta opic" byla jistě napsána jako nadsázka ale problém pro příští generace je to téměř neřešitelný.......... před tím nikdo neuteče...ani ten, kdo něco, někoho vymaže nebo se na něco vykašle.

Planeta opic neni nadsazka,ale uboha urazka.

Problem to je,ale o tom ted nemluvim.Mluvim o lidech,ktery maj plnou hubu kecu o Muslimech,islamu a cmahem dve miliardy lidi odsoudej.A pritom o tom jaksi nevedi skoro nic.Vetsinou videj nejak bezduchy video,treba od spolku Islam v Cechach nechceme a uz to sdilej a pritom Muslima videli mozna na dovoleny v Tunisu.

Kdyz napise African o cikanech,je to cajk,to ke normalni debata.Ale Planeta opic,kecy o vyhlazeni a podobny narazky by se tady nemely vyskytovat.Ubohy cechackovstvi v plny parade.

Odesláno

+1

Odesláno

Jeho bývalá manželka je moje (a celé rodiny) obvodní lékařka..............

Ty brdo, cucim, ze tu nekdo znal Standu Stefla...

Odesláno

Tato diskuze me vazne nastvala. Kpukam, ze xenofobie /ano presne takto vypada/ vstoupila na toto forum a zazdila veskere "gentlemanstvi" na ktere si tu jisti lide asi jen hrali. Pokud nekdy odejdu z tohoto fora, bude to diky diky takovym prispevkum.  :war:

Odesláno

Vrátil bych diskuzi do normálních kolejí, za další xenofobní a rasistické poznámky se bude rozdávat tropické ovoce. Jděte s tím na novinky, když máte potřebu se ventilovat. A politická diskuze tu samozřejmě zakázaná je, tak to respektujte.

Odesláno

Přesně kluci, nebudeme si kazit víkend, navíc my jsme malý páni když o všem rozhodují politici o nás bez nás, že ano   :cheers: Jinak mě dnes naštvalo, že jsem měl jet ráno pro novou káru a trčím v práci, jsou věci které se sami neudělají. No nic, takže snad zítra....už se těším. 

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

Přesně kluci, nebudeme si kazit víkend, navíc my jsme malý páni když o všem rozhodují politici o nás bez nás, že ano   :cheers: Jinak mě dnes naštvalo, že jsem měl jet ráno pro novou káru a trčím v práci, jsou věci které se sami neudělají. No nic, takže snad zítra....už se těším. 

tak maly Opel uz dostane nahradnika?

Odesláno

Tak firma co mi dluží skoro dva měsíce částku za kterou by už byly fajnové Omegy

je slovy svého ředitele pobouřena mým emailem s urgencí platby. :wallbash:

Ale výsledek by měl být peníze na účtu. Snad. :)

Odesláno

Tak firma co mi dluží skoro dva měsíce částku za kterou by už byly fajnové Omegy

je slovy svého ředitele pobouřena mým emailem s urgencí platby. :wallbash:

Ale výsledek by měl být peníze na účtu. Snad. :)

To znám, je to občas sranda - měsíc po splatnosti faktury, tak jim slušně volám co teda bude a pani se rozčílí co ji s tim jako otravuju, že měsíc nic neni a že někomu platěj taky o čtvrt roku pozdějc. Já jsem tudíž za debila a ještě se omluvim:)

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

Opel je firemní, manželky Áčko bude mít náhradníka bo nás bude brzy víc  :clap:

aha.....   tak to drzim palce aspon na nejaky maly mikrobus!!!

Odesláno

Palce jsou vždycky potřeba při nákupu ojetého auta, už jsem byl 2x a samej unterwasserman  :wacko: Tak do třetice všeho dobrého snad - 1.majitel, kupovaný v ČR, servisovaný po celou dobu v autorizáku, tak snad. Jinak na to už z vysoka a začneme jezdit vlakem, pokuď tady u nás v kotěhůrkách je vůbec vlaková stanice  :lol2:

aha.....   tak to drzim palce aspon na nejaky maly mikrobus!!!

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...