geometr Odesláno 1. července 2015 Nahlásit Odesláno 1. července 2015 Protože musí zbejt na dovolenou v Tunisku :-)
ewolucionar Odesláno 1. července 2015 Nahlásit Odesláno 1. července 2015 (upraveno) S tím teda naděláte.. ten pes)))))) Upraveno 1. července 2015 uživatelem ewolucionar
stosi Odesláno 1. července 2015 Nahlásit Odesláno 1. července 2015 Cesta Praha - Ostrava vlakem. V Ově jsem měl být v 17:15, místo toho stojím v Zábřehu na Moravě. Někde u Olomouce začalo dělňasům u hořet a přerušilo jim to vedení. V provozu, dle odhadů, od 19:00. Tzn. vlak nabere minimálně 3 hodiny. Dpc
Rifik Odesláno 1. července 2015 Nahlásit Odesláno 1. července 2015 Sir Nicholas Winton umřel.. Čest jeho památce Sent from my iPhone using Tapatalk
tommas4 Odesláno 1. července 2015 Nahlásit Odesláno 1. července 2015 Já teď byl na pár dní u známejch ve francouzské Juře. A jako vždycky, před odjezdem návštěva obchodu místní družstevní mlékárny (nakupují tam místní, ale cílí na projíždějící lufťáky a turisty - otevřeno každý den, i v neděli, a to je co říct!): Tři druhy comté (vlastní výroba), řada dalších sýrů z okolí. Totéž v uzeninách, místní saucisson (fermentovaný salám až klobása) přírodní a vedle uzený, další regionální salámky a klobásy. Je toho tolika a je to tak lákavé, že si nedokážu vybrat. Zkrátka: veliký výběr regionálních kvalitních a chutných výrobků. Proboha proč tohle nejde v Česku...Jednak to klient není ochoten zaplatit, těch co jsou je málo na to aby to fungovalo. 27-mi hlavá saň.Rozvedu - bral jsem lidi z firmy na exkurzi třeba na kozí farmu, ta byrokracie a předpisy pro prodej ze dvora jsou masakr v porovnáníse zahraničím.Prvovýroba je problém i v dostupnosti surovin, jednou jsem si začal plnit svůj sen o výrobě sýra. Hahahaha, to byla legrace a to mám zázemí co se prostor a knowhow týká
Návštěvník tolja Odesláno 1. července 2015 Nahlásit Odesláno 1. července 2015 Sir Nicholas Winton umřel.. Čest jeho památce Sent from my iPhone using Tapatalk teď jsem to slyšel.....
Honza.manta Odesláno 1. července 2015 Nahlásit Odesláno 1. července 2015 Točili jsme o jeho aktivitě film - "Všichni moji blízcí."Škoda, na druhou stranu mu bylo 106 let, takže se dožil požehnaného věku.
decebal Odesláno 1. července 2015 Nahlásit Odesláno 1. července 2015 Aleš Brichta, č..ák na vodstřel...
Jivl Odesláno 1. července 2015 Nahlásit Odesláno 1. července 2015 Pánové, toho Egyptu se musím zastat. Byl jsem tam 6x, i Vánoce a Silvestr, a moc závisí na kvalitě hotelu. Jezdili jsme jen do dražších a sračku neměl nikdo. Bordel tam také nebyl, naopak. A koupání na útesu pohádka.Takže výše uvedená tvrzení považuji za klišé....
laskajefajn Odesláno 1. července 2015 Nahlásit Odesláno 1. července 2015 https://www.facebook.com/325632030786823/videos/1058636704153015/Co na to řict?
gougy Odesláno 1. července 2015 Nahlásit Odesláno 1. července 2015 Pánové, toho Egyptu se musím zastat. Byl jsem tam 6x, i Vánoce a Silvestr, a moc závisí na kvalitě hotelu. Jezdili jsme jen do dražších a sračku neměl nikdo. Bordel tam také nebyl, naopak. A koupání na útesu pohádka.Takže výše uvedená tvrzení považuji za klišé....plus 1Oberoi a Baron Palace Sahl Hasheesh, úroveň Four Seasons, těžká pohoda, ale minimálně letos si na sever Afriky nechám zajít chuť už z principu.
lib Odesláno 1. července 2015 Nahlásit Odesláno 1. července 2015 plus 1Oberoi a Baron Palace Sahl Hasheesh, úroveň Four Seasons, těžká pohoda, ale minimálně letos si na sever Afriky nechám zajít chuť už z principu.Z jakýho principu?Aby terorista dosáhl toho, co jako vedlejší efekt vlastně chtěl?
Jivl Odesláno 1. července 2015 Nahlásit Odesláno 1. července 2015 plus 1Oberoi a Baron Palace Sahl Hasheesh, úroveň Four Seasons, těžká pohoda, ale minimálně letos si na sever Afriky nechám zajít chuť už z principu. To nepopírám, já taky.
gougy Odesláno 1. července 2015 Nahlásit Odesláno 1. července 2015 Z jakýho principu?Aby terorista dosáhl toho, co jako vedlejší efekt vlastně chtěl?Nikoliv, ale z principu nehodlám své blízké vystavit ani o procentu vyššímu nebezpečí než je nezbytně nutné.
Oliver333 Odesláno 1. července 2015 Nahlásit Odesláno 1. července 2015 Sir Nicholas Winton umřel.. Čest jeho památce Sent from my iPhone using Tapatalkjojo klobouk dolů
Oliver333 Odesláno 1. července 2015 Nahlásit Odesláno 1. července 2015 https://www.facebook.com/325632030786823/videos/1058636704153015/Co na to řict? tak to jsem si neměl vůbec pouštět - je neuvěřitelný, že se v dnešní době něco takového děje - hrozný
decebal Odesláno 1. července 2015 Nahlásit Odesláno 1. července 2015 Nechci ti brát iluze, ale takhle mlátěj ženský i nekteří chlapi u nás. Hrdinové.
prischera Odesláno 1. července 2015 Nahlásit Odesláno 1. července 2015 Politika sem nepatří, na tu si běžte stěžovat do diskuze na novinky. Nejste děti, aby se vám to muselo opakovat desetkrát. A vulgarismy taky ne. Zatím varování pro zůčastněné, ale nebude to trvat dlouho a přiostříme.
Doporučené příspěvky