Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Cesta Praha - Ostrava vlakem. V Ově jsem měl být v 17:15, místo toho stojím v Zábřehu na Moravě. Někde u Olomouce začalo dělňasům u hořet a přerušilo jim to vedení. V provozu, dle odhadů, od 19:00. Tzn. vlak nabere minimálně 3 hodiny. Dpc

Odesláno

Já teď byl na pár dní u známejch ve francouzské Juře. A jako vždycky, před odjezdem návštěva obchodu místní družstevní mlékárny (nakupují tam místní, ale cílí na projíždějící lufťáky a turisty - otevřeno každý den, i v neděli, a to je co říct!):

Tři druhy comté (vlastní výroba), řada dalších sýrů z okolí. Totéž v uzeninách, místní saucisson (fermentovaný salám až klobása) přírodní a vedle uzený, další regionální salámky a klobásy. Je toho tolika a je to tak lákavé, že si nedokážu vybrat.

Zkrátka: veliký výběr regionálních kvalitních a chutných výrobků. Proboha proč tohle nejde v Česku...

Jednak to klient není ochoten zaplatit, těch co jsou je málo na to aby to fungovalo.

27-mi hlavá saň.

Rozvedu - bral jsem lidi z firmy na exkurzi třeba na kozí farmu, ta byrokracie a předpisy pro prodej ze dvora jsou masakr v porovnáníse zahraničím.

Prvovýroba je problém i v dostupnosti surovin, jednou jsem si začal plnit svůj sen o výrobě sýra.

Hahahaha, to byla legrace a to mám zázemí co se prostor a knowhow týká :)

Návštěvník tolja
Odesláno

Sir Nicholas Winton umřel.. Čest jeho památce

Sent from my iPhone using Tapatalk

:rip:  teď jsem to slyšel.....

Odesláno

Pánové, toho Egyptu se musím zastat. Byl jsem tam 6x, i Vánoce a Silvestr, a moc závisí na kvalitě hotelu. Jezdili jsme jen do dražších a sračku neměl nikdo. Bordel tam také nebyl, naopak. A koupání na útesu pohádka.

Takže výše uvedená tvrzení považuji za klišé....

Odesláno

Pánové, toho Egyptu se musím zastat. Byl jsem tam 6x, i Vánoce a Silvestr, a moc závisí na kvalitě hotelu. Jezdili jsme jen do dražších a sračku neměl nikdo. Bordel tam také nebyl, naopak. A koupání na útesu pohádka.

Takže výše uvedená tvrzení považuji za klišé....

plus 1

Oberoi a Baron Palace Sahl Hasheesh, úroveň Four Seasons, těžká pohoda, ale minimálně letos si na sever Afriky nechám zajít chuť už z principu.

Odesláno

plus 1

Oberoi a Baron Palace Sahl Hasheesh, úroveň Four Seasons, těžká pohoda, ale minimálně letos si na sever Afriky nechám zajít chuť už z principu.

Z jakýho principu?

Aby terorista dosáhl toho, co jako vedlejší efekt vlastně chtěl?

Odesláno

plus 1

To nepopírám, já taky.

Odesláno

Z jakýho principu?

Aby terorista dosáhl toho, co jako vedlejší efekt vlastně chtěl?

Nikoliv, ale z principu nehodlám své blízké vystavit ani o procentu vyššímu nebezpečí než je nezbytně nutné.

Odesláno

Politika sem nepatří, na tu si běžte stěžovat do diskuze na novinky. Nejste děti, aby se vám to muselo opakovat desetkrát. A vulgarismy taky ne. Zatím varování pro zůčastněné, ale nebude to trvat dlouho a přiostříme.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...