MJ. Odesláno 13. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2015 inak vas pekne neznasam....lebo dnes v noci som mal cislo prispevku 4000 a tak som urobil taky sviatocny prispevok vo vlakne Sport, kde som si na vas vsetkych pekne pospominal - a teraz pozeram, za takyto kamarati a NIKTO mi tam ani nepogratuloval... no pekne,no....som smutna a nestastnica!sis měl vybrat vlákno kam chodí víc jak 5 lidí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 13. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2015 inak vas pekne neznasam....lebo dnes v noci som mal cislo prispevku 4000 a tak som urobil taky sviatocny prispevok vo vlakne Sport, kde som si na vas vsetkych pekne pospominal - a teraz pozeram, za takyto kamarati a NIKTO mi tam ani nepogratuloval... no pekne,no....som smutna a nestastnica! My jsme si vzájmně v SZ pogratulovali, že jsme ty 4000 postů vydrželi ve zdraví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 13. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2015 Kedves Gabriel. Én tisztelettel gratulálok a hozzájárulások száma négyezer nézni ezt a fórumot. Haver! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 13. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2015 Lékárny ve Švédsku zavedou kvůli rasové vyváženosti barevné náplastihttp://www.novinky.cz/mobileNoredir/ekonomika/377596-lekarny-ve-svedsku-zavedou-kvuli-rasove-vyvazenosti-barevne-naplasti.html Jako WTF? Ja se zacnu treba bourit, ze je cocacola cerna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 13. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2015 Lékárny ve Švédsku zavedou kvůli rasové vyváženosti barevné náplastihttp://www.novinky.cz/mobileNoredir/ekonomika/377596-lekarny-ve-svedsku-zavedou-kvuli-rasove-vyvazenosti-barevne-naplasti.html Jako WTF? Ja se zacnu treba bourit, ze je cocacola cerna.Pak si pro ni zákazník dojde, lékárník mu podá tu tmavou... "co, vy mne urážíte že jsem tmavý?!! rasisti"... dá mu světlou... "cože?!!! tak vy říkáte že by bylo lepší kdybych byl bílý???!!! rasisti" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 13. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2015 inak vas pekne neznasam....lebo dnes v noci som mal cislo prispevku 4000 a tak som urobil taky sviatocny prispevok vo vlakne Sport, kde som si na vas vsetkych pekne pospominal - a teraz pozeram, za takyto kamarati a NIKTO mi tam ani nepogratuloval... no pekne,no....som smutna a nestastnica! ( jedine jedinecny Bert v SZ, lebo on je iny frajer!!!) To sou kecy. Tipoval bych že si dal Bert mušle a jak jsi takovém sladší typ tak Tě chtěl balit a udělat ti radost. No !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 13. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2015 Lékárny ve Švédsku zavedou kvůli rasové vyváženosti barevné náplastihttp://www.novinky.cz/mobileNoredir/ekonomika/377596-lekarny-ve-svedsku-zavedou-kvuli-rasove-vyvazenosti-barevne-naplasti.html Jako WTF? Ja se zacnu treba bourit, ze je cocacola cerna.....a místo mléka kakao... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 13. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2015 aaaaaaa.......no super!!!hned mi je lepsie,hehe!!!Tonda ty si normalne Budapesti gyerek, bazki!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 13. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2015 Lékárny ve Švédsku zavedou kvůli rasové vyváženosti barevné náplastihttp://www.novinky.cz/mobileNoredir/ekonomika/377596-lekarny-ve-svedsku-zavedou-kvuli-rasove-vyvazenosti-barevne-naplasti.html Jako WTF? Ja se zacnu treba bourit, ze je cocacola cerna.Hysterie kolem politické korektnosti brzy dojde do takové fáze, kdy nebudeš moct nikoho oslovit "paní", "pane" nebo "slečno", abys jim nenarušil jejich genderový obraz a vnímání jejich osobnosti Ti lidi se utlučou vlastní svobodou, pro pána Satana. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 13. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2015 sis měl vybrat vlákno kam chodí víc jak 5 lidí to je pravda, ale som bol uz dost pod vplyvom nad ranom.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 13. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2015 Kedves Gabriel. Én tisztelettel gratulálok a hozzájárulások száma négyezer nézni ezt a fórumot. Haver! to si dam zaramovat, kua! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 13. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2015 Tonda ty si .... bazki!!!...takovou práci mi to dalo, ty nyalóka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 13. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2015 Jako WTF? Ja se zacnu treba bourit, ze je cocacola cerna.Pro tebe je Sprajt, nebo Zup Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 13. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2015 alebo mlieko prehnane cez sodastream. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 13. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2015 Lékárny ve Švédsku zavedou kvůli rasové vyváženosti barevné náplastihttp://www.novinky.cz/mobileNoredir/ekonomika/377596-lekarny-ve-svedsku-zavedou-kvuli-rasove-vyvazenosti-barevne-naplasti.htmlJako WTF? Ja se zacnu treba bourit, ze je cocacola cerna.No ja se priznam,ze me to pobavilo :-))))). Ja bych chtel taky resit tyhle "otazky zivota a smrti". Na co fakt ty lidi neprijdou :-)))). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 13. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2015 Me prijde prirozene, ze kdyz chce nekdo naplast v barve kuze, nemusi vzdycky dostat bilou. Spis me udivuje, ze to muze nekoho rozlicit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 13. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2015 Me prijde prirozene, ze kdyz chce nekdo naplast v barve kuze, nemusi vzdycky dostat bilou. Spis me udivuje, ze to muze nekoho rozlicitObviňovat firmu na výrobu náplastí z rasismu kvůli barvě výrobku je zvrácený. Chápal bych to v situaci, kdy myslim že Microsoft vymazal z reklamní fotky nějakýho černocha. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 13. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2015 (upraveno) Před časem jsem viděl na produktovém blogu od nějaké firmy náplasti v široké škále pigmentu. I pro bledule např. Již tehdy jsem si říkal, jakto že to někoho nenapadlo dřív. Musí to být pro tu firmu výše spíš obchodní příležitost. Upraveno 13. srpna 2015 uživatelem azeppelin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 13. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2015 Nemáš černou náplast v lékárně? No ty jsi ale rasista, cha cha cha, já už se z toho v tej našej európě po.... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 13. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2015 Cierne vatove tycinky budu nasledovat, obvazy v nemocniciach. Farebne vlozky a tampony. Preco nie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky