Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Koupil jsem MP3 přehrávač Fiio X1. Pěkný, na displeji nalepená ochranná nálepka. Na ní je nalepená papírová nálepka 2x1 cm s nápisem, že ji mám odlepit. Což bez poškození té ochranné nejde. Drží, jak sfiňa. Jsou tam přiložené ještě 2 náhradní. To samé. 

Asi jsem něco nepochopil. :wacko:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hmmm . . . dodavatel mi zboží pošle poštou . . . hmmm, i přes varování že to je na piču.

Takže středa ráno paní vesele švitoří do telefonu že palety jsou právě na cestě na poštu

a má písemně od pošty že to do 48 hodin doručí tam kam mají. Naivka, říkám si.

Čekal jsem že to bude dnes někde "uloženo na poště" nebo tak něco, ale překvapili mě.

Přímo mě zaskočili.

Paní z expedice dodavatele je asi zaskočená taky.

Zásilka je stále na podací poště. :frusty:

Jedinej kdo si z nás dělá kozy je tento moloch. Tak si asi dáme panáka a zasmějeme se, že?
Stejně je to fuck, prostě to nedorazí, takže narychlo předělat směny zaměstnancům a další

procesy, jestli někdo používá pro posílání věcí zákazníkům poštu tak by měl přehodnotit situaci.
A nabídnout aspoň alternativu v podobě ppl nebo toptransu atd..

Do toho bouchlo hlídání, takže večer v prdeli.

Se vožeru a bude mi fajn.

Jo a došly mi doutníky. :death:

Odkaz ke komentáři

Pánové, ukončete prosím zavčasu diskuzi o útoku v Paříži.  Nechci a nemůžu  tvrdit, že toto fórum netvoří lidi s názorem na věci okolo nás. Bylo by zvláštní, kdybyste názor neměli. Nicméně anonymita webového prostředí opravdu v některých dokáže odkopat výlevy, které by v osobním kontaktu v puse několikrát obrátili. Nakonec  se kvůli tomu strhne nic neřešící flame, kde se budou diskutující vulgárně napadat. Bylo to tu opakovaně. 

Bany budu dávat ne za společenský postoj, ale porušování pravidel a urážky. Z mého pohledu hysterické posty Swaniecka a quequeeka jsou přesně tím směrem, kudy by diskuze neměla jít. 

S obětmi útoku v Paříži samozřejmě soucítím, je to příšerný a vše naznačuje tomu, že Evropa je na počátku velkých problémů. Částí vinou politiky velmocí, částí vinou své liknavosti a částí neakceptací zákonitostí multikulturalismu, jehož komplikovanost v soužití etnických skupin si málokdo byl ochotný připustit.  

Obavy nemám o sebe, ale o generaci našich dětí, která bude tyto problémy po nás dědit. 

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...