straspol Odesláno 13. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2015 Njn. Přišel sem k propasti, nakouk do ní a bylo to moc hluboko tam skočit.Nojo. Tak potom nezbývá nic jinýho než ...vydržať... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 13. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2015 Koupil jsem MP3 přehrávač Fiio X1. Pěkný, na displeji nalepená ochranná nálepka. Na ní je nalepená papírová nálepka 2x1 cm s nápisem, že ji mám odlepit. Což bez poškození té ochranné nejde. Drží, jak sfiňa. Jsou tam přiložené ještě 2 náhradní. To samé. Asi jsem něco nepochopil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 13. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2015 > VSPobavils, ale špatný vlákno, měls to dát do humoru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 13. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2015 Hmmm . . . dodavatel mi zboží pošle poštou . . . hmmm, i přes varování že to je na piču.Takže středa ráno paní vesele švitoří do telefonu že palety jsou právě na cestě na poštua má písemně od pošty že to do 48 hodin doručí tam kam mají. Naivka, říkám si. Čekal jsem že to bude dnes někde "uloženo na poště" nebo tak něco, ale překvapili mě.Přímo mě zaskočili.Paní z expedice dodavatele je asi zaskočená taky.Zásilka je stále na podací poště. Jedinej kdo si z nás dělá kozy je tento moloch. Tak si asi dáme panáka a zasmějeme se, že?Stejně je to fuck, prostě to nedorazí, takže narychlo předělat směny zaměstnancům a dalšíprocesy, jestli někdo používá pro posílání věcí zákazníkům poštu tak by měl přehodnotit situaci.A nabídnout aspoň alternativu v podobě ppl nebo toptransu atd..Do toho bouchlo hlídání, takže večer v prdeli.Se vožeru a bude mi fajn. Jo a došly mi doutníky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 13. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2015 Hmmm . . . dodavatel mi zboží pošle poštou . . .to by měl natočit Christopher Nolan, ztratil sem se v tom jako v Inception Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 13. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2015 (upraveno) Moje myšlenkové pochody jsou prostě někdy zamotaný, to tak mám no. HAhaha, teď jak jsem to psal mi pípla sms od pošty že převzali zásilku. Upraveno 13. listopadu 2015 uživatelem tommas4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 13. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2015 Já ten příběh chápu. A končí happyendem, teda až na ty doutníky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 13. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2015 Pařiž..... Sem zvědavej co se z toho vyklube. Teď bude nával zkreslenejch informací a nesmyslů. V podstatě za to určitě můžou uprchlíci.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 13. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2015 Jj, taky jsem akorat cetl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 13. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2015 (upraveno) Neaktualni koment... Upraveno 13. listopadu 2015 uživatelem MJ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 13. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2015 To nas3re nedokoukat fotbal kvuli blbejm teroristickejm utokum Myslím, že to tak Swanieck nemyslel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 13. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2015 Mělo by to křápnout u prdele těm všem politikům, kteří o nás bez nás rozhodují, aby se jim konečně rozsvítilo. Úplně ztratili pojem o tom co je správně a co špatně. Strašný a bude hůř :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quequeek Odesláno 13. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2015 Už by bylo docela vhodné, začít tam muslimákum posílat atomovky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 13. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2015 Mělo by to křápnout u p....e těm všem politikům.......Přesně tak. Zavřít hranice a vyhnat všechny kdo sou podezřelí....tvl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 13. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2015 Už by bylo docela vhodné, začít tam muslimákum posílat atomovkyŘekni přesně kam. Moc by mě to zajímalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 13. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2015 Pánové, ukončete prosím zavčasu diskuzi o útoku v Paříži. Nechci a nemůžu tvrdit, že toto fórum netvoří lidi s názorem na věci okolo nás. Bylo by zvláštní, kdybyste názor neměli. Nicméně anonymita webového prostředí opravdu v některých dokáže odkopat výlevy, které by v osobním kontaktu v puse několikrát obrátili. Nakonec se kvůli tomu strhne nic neřešící flame, kde se budou diskutující vulgárně napadat. Bylo to tu opakovaně. Bany budu dávat ne za společenský postoj, ale porušování pravidel a urážky. Z mého pohledu hysterické posty Swaniecka a quequeeka jsou přesně tím směrem, kudy by diskuze neměla jít. S obětmi útoku v Paříži samozřejmě soucítím, je to příšerný a vše naznačuje tomu, že Evropa je na počátku velkých problémů. Částí vinou politiky velmocí, částí vinou své liknavosti a částí neakceptací zákonitostí multikulturalismu, jehož komplikovanost v soužití etnických skupin si málokdo byl ochotný připustit. Obavy nemám o sebe, ale o generaci našich dětí, která bude tyto problémy po nás dědit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quequeek Odesláno 13. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2015 Řekni přesně kam. Moc by mě to zajímaloprvní vlaštovka by mohla být tŕeba Rakka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 13. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2015 (upraveno) Sorry Romane, nedalo mi to. Měl sem potřebu to tu popíchnout a sledovat, jak budou členové reagovat. Taková sociální studie. Sem zlobivej kluk Upraveno 13. listopadu 2015 uživatelem MJ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 13. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2015 (upraveno) první vlaštovka by mohla být tŕeba RakkaAha, a co ti civilové?.......Nebo vlastně nic. Upraveno 13. listopadu 2015 uživatelem MJ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 13. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2015 Já pak tu tvoji studii musím řešit. Jseš inteligentní člověk, který si nepotřebuje zkoušet názorovou pluralitu. Zvlášť ve chvíli, kdy s lidmi cloumají emoce. Nechte toho. Dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky