brett Odesláno 8. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2011 s..e mě to co předvádí Ruský výběr. Tohle není prostě normální. Jo, hráli jak pra.ata! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 8. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2011 no ale řekni ne, co? jak se říká tady u nás - rodina je pakáž:-) mno nemam problem komukoli z rodiny půjčit.. vycházíme spolu poměrně slušně.. ale přijít ..mohl bys mi půjčit padesát korun abych měla na cigarety mi přije už poměrně silná káva. Když má někdo nepředvídatelné výdaje tak to poměrně chápu ale když je to takhle každej měsíc před vejplatou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 8. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2011 mno nemam problem komukoli z rodiny půjčit.. vycházíme spolu poměrně slušně.. ale přijít ..mohl bys mi půjčit padesát korun abych měla na cigarety mi přije už poměrně silná káva. Když má někdo nepředvídatelné výdaje tak to poměrně chápu ale když je to takhle každej měsíc před vejplatou... existují lidi, kteří se s penězi nikdy hospodařit nenaučí... mohl bych ti navyprávět x historek o sousedce nad náma...je to taková ekonomická negramotnost zkrátka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 8. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2011 jenže sousedku bych mohl vyslat zpět do patra.. což u rodiny sice jde taky ale občas tuhle osobu k něčemu potřebuju...ještě navíc k tomu že si před pár dny přišla půjčit o něco vyšší částsku..a tak to chodí skoro každej měsíc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 8. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2011 ale občas tuhle osobu k něčemu potřebuju... tak jestli je to manželka, tak to se nepočítá... to je normální Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 8. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2011 (upraveno) ne manželka to neni..jsem šťastně single a jelikož nejsem příbuzný žádného z ministrů financí nestavím si schodovký rozpočet Upraveno 8. května 2011 uživatelem FrantisekH Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 8. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2011 ne manželka to neni..jsem šťastně single a jelikož nejsem příbuzný žádného z ministrů financí nestavím si schodovký rozpočet no jasně to měl být pokus o humor... chápu, že to není nic příjemnýho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 8. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2011 jenže sousedku bych mohl vyslat zpět do patra.. což u rodiny sice jde taky ale občas tuhle osobu k něčemu potřebuju...ještě navíc k tomu že si před pár dny přišla půjčit o něco vyšší částsku..a tak to chodí skoro každej měsíc I tak bych doporucil asertivni ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 9. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2011 Umřel Ivo Pešák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 9. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2011 Blbý, byl to šoumen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 9. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2011 Vzpomeňme s usmevem na jeho nezapomenutelnou choreografii http://www.youtube.com/watch?v=lLwx4Qn2TsQ&feature=related Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 9. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2011 jenže sousedku bych mohl vyslat zpět do patra.. což u rodiny sice jde taky ale občas tuhle osobu k něčemu potřebuju...ještě navíc k tomu že si před pár dny přišla půjčit o něco vyšší částsku..a tak to chodí skoro každej měsíc povedz ze si si kupil nove hodinky a ze viac uz nemas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 9. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2011 Vzpomeňme s usmevem na jeho nezapomenutelnou choreografii http://www.youtube.com/watch?v=lLwx4Qn2TsQ&feature=related Díky za připomenutí, teď už vím, kdo stojí za základy moderních tanců pro hip-hop, techno a desítky dalších stylů. RIP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 9. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2011 k tématu: Gott v reklamě na limonádu.. kurňa Karle, fakt to máte zapotřebí? Když to dělá Bohdalka, neznamená, že by měl i Mistr.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 9. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2011 i karel potřebuje prachy....všichni jsme prodejní jen ta částka je rozdílná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 9. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2011 Umřel Ivo Pešák škoda Jožina... http://www.youtube.com/watch?v=SmgLXM9VtDc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 9. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2011 Je škoda, že "božský" Kája nedokázal odejít na vrcholu slávy a popularity do ústraní, aby občas jako čestný host okořenil nějakou benefici nebo pořad. Takhle se propadá do mediálního bahna čím dál hlouběji. Když vzal roli v Troškově pohádce, tak budiž, ale reklama na ... ani nevím na co??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JiPoLit Odesláno 9. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2011 Mám úplně stejný stejný názor jako "tombas" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Red Dwarf Odesláno 9. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2011 Právě mě nasrali dva zaměstnanci firmy SEMI, kteří nám do baráku montují STA. Řeznický pes má proti nim sálonní vystupování. Nejen že napochodovali v botách až do obýváku, kde se batolí můj desetiměsíční syn, ale ještě se mnou jednali jak s debilem a byli hrubí na ženu. Vyrazil jsem je jdu psát stížnost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 9. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2011 Právě mě nasrali dva zaměstnanci firmy SEMI, kteří nám do baráku montují STA. Řeznický pes má proti nim sálonní vystupování. Nejen že napochodovali v botách až do obýváku, kde se batolí můj desetiměsíční syn, ale ještě se mnou jednali jak s debilem a byli hrubí na ženu. Vyrazil jsem je jdu psát stížnost. když nám dělali doma wi-fi, tak ten borec nejdřív polítal po ploché střeše v sandálech naboso a pak naběhl k nám do bytu - máme po celým bytě světlý koberec - myslel jsem, že moji ženu trefí šlak, když ho viděla:-) dodnes ji stoupne tlak, když si na to vzpomene:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky