Tulky Odesláno 18. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2011 mě jakožto zaměstnance škube každý měsíc zaměstnavatel, jeho akcionáři, vrchní zloděj, tudíž stát... zajímá vás to? že bych se tu o tom rozepsal... to ale okrádají každého kdo je zaměstnán ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joe Lemonade Odesláno 18. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2011 ale viem si predstavit to neprijemne napatie kym si to otvoril a zistil,ze je to ok No jako úplně v poho to nebylo, balíček byl prošmátraný, ale obsah byl kompletní a bez újmy. Tak jsem se zvysoka vy**al na to, abych něco reklamoval. Sama slečna u okýnka byla z toho ubohého balíčku vedle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vaclavpe Odesláno 18. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2011 mě jakožto zaměstnance škube každý měsíc zaměstnavatel, jeho akcionáři, vrchní zloděj, tudíž stát... zajímá vás to? že bych se tu o tom rozepsal... Tak bez na volnou nohu, zaregistruj si spolecnost na Kajmanech, to si fakt tady clovek muze stezovat na jakoukoli ujetinu, sorry. Tohle neni stiznost, ale kverulace. A ja v tomhle vlakne koncim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 18. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2011 Tak bez na volnou nohu, zaregistruj si spolecnost na Kajmanech, to si fakt tady clovek muze stezovat na jakoukoli ujetinu, sorry. Tohle neni stiznost, ale kverulace. A ja v tomhle vlakne koncim. nepochopils ironii za tématem Lídl, nu což, omlouvám se, že jsem tě donutil tuto smysluplnou debatu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 18. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2011 ...... A ja v tomhle vlakne koncim. Tak teď jsi to všem ukázal, jak se na to musí , právě mě naštvala tato tvoje odpověď. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 18. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2011 nepochopils ironii za tématem Lídl, nu což, omlouvám se, že jsem tě donutil tuto smysluplnou debatu opustit... alzheimer je sviňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 18. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2011 jelikož jsem se dobře najedl a jsem slušně vychovaný člověk nebudu tu na některé narážky.. hlas lidu hlas boží... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
berhof Odesláno 19. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2011 Nakrkla mě ta kráva, eurokomisařka Malmströmová-škoda, že nemůže falometrii sama podstoupit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 19. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2011 S tým okrádaním je to zložitejšie. Každý každého v podstate o niečo oberá. Štát podnikateľa, ten zas šetrí na zamestnancovi atď. Pokiaľ však existuje nejaká vzájomná symbióza, prežijú to, lebo sa potrebujú. Viac ma štve celosvetový trend škrtiť toho dole, nech je to hocikto, podnikateľ či zamestnanec a zabudnúť pritom na dobré mravy, napriek tomu, že sa vyrába stále viac a lacnejšie, pritom ceny sú stále vyššie a ľudia sú ochotní robiť v horších podmienkach a za minimálnu mzdu, na čo by pred pätnástimi rokmi nikdy nepristúpili. Peňazí je stále viac, ale napriek tomu chýbajú všade, štátu, podnikateľovi, zamestnancovi, či občanovi.A že potom mi nemajú vŕtať v hlave konšpiračné teórie . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 20. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2011 Dnes sem vytočil sám sebe ,dnes mohu v klidu spát jak dlouho chci a presto se vzbudim ve 5:45!To je fakt v ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 20. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2011 Dnes sem vytočil sám sebe ,dnes mohu v klidu spát jak dlouho chci a presto se vzbudim ve 5:45!To je fakt v ... KDO SPÍ, NEŽIJE !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 20. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2011 http://plzen.idnes.cz/zrcadlo-skryvalo-vstup-do-tajneho-skladu-plneho-svycarskych-hodinek-12n-/plzen-zpravy.aspx?c=A110520_095930_plzen-zpravy_alt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 20. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2011 http://plzen.idnes.cz/zrcadlo-skryvalo-vstup-do-tajneho-skladu-plneho-svycarskych-hodinek-12n-/plzen-zpravy.aspx?c=A110520_095930_plzen-zpravy_alt to by malo skor potesit, nie? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavča Odesláno 20. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2011 http://plzen.idnes.c...lzen-zpravy_alt Za zrcadlem je Říše divů (alespoň mi to tvrdila Alenka). Měl jsem o Říši divů trochu jinou představu, ale vlastně jo, vždyť jsou tam samé divy - krásné hodinky, krásná pera. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 20. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2011 http://plzen.idnes.cz/zrcadlo-skryvalo-vstup-do-tajneho-skladu-plneho-svycarskych-hodinek-12n-/plzen-zpravy.aspx?c=A110520_095930_plzen-zpravy_alt pozitivna sprava! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 20. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2011 KDO SPÍ, NEŽIJE !!! to sice jo,ale vstavat takhle brzo je trosku nenormalni,kdyz muzu spat treba do 8 nebo 9 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 20. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2011 to sice jo,ale vstavat takhle brzo je trosku nenormalni,kdyz muzu spat treba do 8 nebo 9 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tazz Odesláno 20. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2011 Ranní schůzka se šéfem :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 20. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2011 sockoidní národ vyrazil na 20% slevu do ikea? já taky, ale vzdal jsem to už u vchodu, raději bez slevy než ušlapán Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 20. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2011 sockoidní národ vyrazil na 20% slevu do ikea? já taky, ale vzdal jsem to už u vchodu, raději bez slevy než ušlapán Já dopadl lépe Zastavil jsem se v osm ráno s Tesco Avion pro Red Bulla před delší cestou a hned vedle je Ikea. A tam jsem viděl reklamu na slevu 20%, o které jsem ani nevěděl. Tak jsem tam vlezl, koupil 6 akátových křesel včetně polstrů na terasu, vyhodil je doma a pak pokračoval v pracovní cestě. Takže samá pozitiva - Ikea byla ráno prázdná, za 20 minut jsem měl nakoupeno, ušetřil jsem asi 3.500Kč a nemusím tam v sobotu (protože jsem se tam pro ta křesla stejně chystal). Takže spokojenost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky