Dee Odesláno 25. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2011 (upraveno) To víš, všichni si jsou rovni, ale někteří si jsou rovnější... Upraveno 25. května 2011 uživatelem Dee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 25. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2011 Tak já jsem dnes dostal lekci z "eurooptimismu".Jel jsem něco zařídit do vedlejšího města a jak je u nás v pohraničí zvykem,blíž to máme přes NDR.Ve firmě na mě zbyla pouze dodávka,no říkám nevadí,taky to jede.Před hranicema Deutche Policajt a hned naprávo.Doklady a co vezu,říkám nic,ať vylezu a ukážu,fakt nic.Jdu si sednout zpátky a policajta otevře dveře spolujezdce a začne hrabat pod sedačkou,našla tašku(žárovky,lano atp.)prohrabala ji,kouká do kastlíku,na sedačce mám papíry,prohrabe i je.Byl jsem v šoku,jak tak sedím a vzpamatovávám se,zastavili další dvě auta,co myslíte byli to němci?Ne.Jen čechyše!Myslíte,že se snažila česky,ne šprechtila jako by se nechumelilo.Už jsem o tom slyšel,ale není nad to zažít ten pocit občana druhé kategorie. Taky jsem zažil nejednu kontrolu od DE policajtů i celníků a nemám s tím problém. Kdybychom měli hranice u Ukrajiny a oni k nám celkem ve velkém jezdili s pašunkem a krást, taky bychom řvali, ať se jim zpřísní kontroly. Jasně že většina čechů je v SRN v poho, ale právě v příhraničí mají díky našim spoluobčanům zvýšenou kriminalitu a štve je to. A že v Německu mluví německy? Jestli to nebude jejich úřední řeč a ty jedeš k nim, ne oni sem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 25. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2011 Asi jsi měl podezřelé auto, jezdím do německa poměrně často pár prohlídek jsem už zažil většinou stačí pozdravit německy slušně se chovat a je na vše naprosto bez problému. Hrát si na já jsem čech a já jsem king na ně opravdu moc nezabírá. Ona jedoucí dodávka a ještě jen tak bez ničeho je výrazně podezřelá a podezřele i zní báchorka typu já nic nevezu jenom prostě na mě nezbyl osobák. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník 12345 Odesláno 25. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2011 (upraveno) A že v Německu mluví německy? Jestli to nebude jejich úřední řeč a ty jedeš k nim, ne oni sem... No,nebude to tak docela pravda,ke mně do obchodu když vlezou Němci tak nemají sebemenší snahu o komunikaci v jazyce místním.Prostě já sem dojč a kdo je víc. edit: Bylo by jistě krátkozraké házet všechny do jednoho pytle,ale... Upraveno 25. května 2011 uživatelem 12345 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 25. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2011 (upraveno) jen tak pro info.. česky mluví deset milionu lidí, z toho tak pět milionů blbě, německy cca 100 mil lidí a to že příhraniční část čech byla hustě osídlena německy mluvící populaci taky není nic nového. Upraveno 25. května 2011 uživatelem FrantisekH Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník ?po Odesláno 25. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2011 (upraveno) Asi jsi měl podezřelé auto, jezdím do německa poměrně často pár prohlídek jsem už zažil většinou stačí pozdravit německy slušně se chovat a je na vše naprosto bez problému. Hrát si na já jsem čech a já jsem king na ně opravdu moc nezabírá. Ona jedoucí dodávka a ještě jen tak bez ničeho je výrazně podezřelá a podezřele i zní báchorka typu já nic nevezu jenom prostě na mě nezbyl osobák. naučené pózy z Lídlu obvykle zabírají :-) - vypadá to , že se nás Němci snaží zlikvidovat regulerní euro cestou a to cestou levného chlastu - ostatně ty jsi toho zářným příkladem ve virtuální restauraci guten tág - ha ha Upraveno 25. května 2011 uživatelem ?po Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 25. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2011 Guten Tag, ja wohl Herr Officier. Ich bin nich der Langfinger. Ich bin für sie einer Bediente. Ich komme aus das Sudetenland. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník 12345 Odesláno 25. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2011 naučené pózy z Lídlu obvykle zabírají :-) - vypadá to , že se nás Němci snaží zlikvidovat regulerní euro cestou a to cestou levného chlastu - ostatně ty jsi toho zářným příkladem ve virtuální restauraci guten tág - ha ha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 25. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2011 (upraveno) leckteré "hospodké" tlachání má výrazně vyšší úroveň než výkřiky do tmy Upraveno 25. května 2011 uživatelem FrantisekH Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník 12345 Odesláno 25. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2011 Hele,YPO rožni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 25. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2011 Hele,YPO rožni. Rožni nebo rožní...to je velký rozdíl "eins zwei drei vier fünf" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník 12345 Odesláno 25. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2011 Rožni nebo rožní...to je velký rozdíl "eins zwei drei vier fünf" Neživíš, tak nepřepínej? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník ?po Odesláno 25. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2011 Hele,YPO rožni. momentálně jsem smyslů zbavený a pevně doufám, že jsi někdo jiný než já, protože píšeš jako já :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 25. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2011 Neživíš, tak nepřepínej? už mlčím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXXfazerXXX Odesláno 25. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2011 No,nebude to tak docela pravda,ke mně do obchodu když vlezou Němci tak nemají sebemenší snahu o komunikaci v jazyce místním.Prostě já sem dojč a kdo je víc. edit: Bylo by jistě krátkozraké házet všechny do jednoho pytle,ale... jo pane,taky sem si v devadesátym myslel,že by jim víc skromnosti nezaškodilo.Dnes jen se slzou v oku vzpominám na jejich KrusKot.Nepreju ti plný město vykurvenejch ruskejch zbohatlíku,z...vysynu prodávajících fet z albanie a dagesprdele.Pozdravu ani poděkování se nedočkáš a co kšeft to,nějakej vejm.d. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 25. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2011 No,nebude to tak docela pravda,ke mně do obchodu když vlezou Němci tak nemají sebemenší snahu o komunikaci v jazyce místním.Prostě já sem dojč a kdo je víc. edit: Bylo by jistě krátkozraké házet všechny do jednoho pytle,ale... Tak se s nima německy nebav a uvidíš, co se stane (asi půjdou jinam, kde se s nima německy někdo bavit bude). Nejde přece srovnávat policejení kontrolu na německém území a nákupy němců v příhraničí, kde jsou mimochodem na mnoha místech jedním z hlavních zdrojů příjmu. Jo, a jinak v některých obchodech v DE (např. Real) jsou nápisy v obchodech v češtině (nejen o kradení...), možnost platby v CZK, slevy pro čechy, letáky v CZ. Prostě bych nesrovnával byznys a orgány státní správy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník ?po Odesláno 25. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2011 Tak se s nima německy nebav a uvidíš, co se stane (asi půjdou jinam, kde se s nima německy někdo bavit bude). Nejde přece srovnávat policejení kontrolu na německém území a nákupy němců v příhraničí, kde jsou mimochodem na mnoha místech jedním z hlavních zdrojů příjmu. Jo, a jinak v některých obchodech v DE (např. Real) jsou nápisy v obchodech v češtině (nejen o kradení...), možnost platby v CZK, slevy pro čechy, letáky v CZ. Prostě bych nesrovnával byznys a orgány státní správy. no ále to je diskriminace - sme přeci v euro zóně - jó RVHP bylo lepčí sme si všichni rozuměli - BÓŽE to sou pindy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 25. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2011 to že jsme v EU neznamená že jsme v Eurozoně.. a diskriminace? nikdo ti nezakazuje mluvit česky.. jen je na čase pochopit že kuli plivanci ve středu Evropy se skály nepohonou... a češi vždycky chtěli někomu provozovat řitní alpinismus však je to přirozená součást češství Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník ?po Odesláno 25. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2011 (upraveno) to že jsme v EU neznamená že jsme v Eurozoně.. a diskriminace? nikdo ti nezakazuje mluvit česky.. jen je na čase pochopit že kuli plivanci ve středu Evropy se skály nepohonou... a češi vždycky chtěli někomu provozovat řitní alpinismus však je to přirozená součást češství to je zřejmě tvůj Lídl postoj se kterým se neztožňuji Upraveno 25. května 2011 uživatelem ?po Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník 12345 Odesláno 25. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2011 (upraveno) Hele,Františku nechceš začít psát něco o hodinkách?ale česky,protože německy umím jenom,deset deka ,dvacet deka a nashle. Upraveno 25. května 2011 uživatelem 12345 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky