Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

No je to těžký, to by leckoho nakrklo, kdyby se radoval, že udělal dobrej kšeft a pak mu sklaplo. Druhá věc je, když ten rozdíl v ceně je řádovej, to už zase chce žaludek, využít toho, že je někdo trouba. Být to nějakej obchodník, tak si řeknu, že tomu má rozumět, blbej kdo dává, blbější kdo nebere, ale takhle...

No nakonec je to stejně jedno, ona mu nic nepošle, prachy vrátí a tím to zhasne, nevím, co by s tím tak mohl dělat, maximálně žalovat jako újmu, že mu pár dní chybělo šest stovek.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vysmali, jenze to je prave ten humus, ze se nekdo snazi cloveka takhle zastrasit. Jen to jsem chtel rict.
A na obranu slecny, ja ten podpis taky neprecetl :) ale je hloupost to prodavat bez znalosti.

Ale vecer jsem poustel nejakou babicku pres mostek na vykopu, ona na me mavala at jdu prvni a kdyz jsem prochazel kolem ni a podekoval tak me pohladila a rekla "hodnej", tak mi to zvedlo naladu... :D

Odkaz ke komentáři

A to teď ještě dodali, ze před 14 dny v nějaké kavárně chtěla uskrtit nějakou slečnu.

Nepochopil jsem, proč po tom pokusu o vraždu v kavárně nebyla ve vazbě...

http://zpravy.idnes.cz/kontrola-prosetri-postup-policie-v-pripade-utocnice-ze-smichova-pho-/domaci.aspx?c=A160722_150248_domaci_pku

Odkaz ke komentáři

Zjevně drobný to není, když to "koupil" za 800 a ten obraz má cenu 10k.

Lidi se pro pár drobných chovají jako hovada, tím samozřejmě myslím pána co naivně vyhrožuje kriminálkou :-) Mavněte nad tím rukou a jděte v klidu dál...

Upraveno uživatelem TomNguyen
Odkaz ke komentáři

to už je na mňe moc složitý .... zejtra to bude v blesku .... doufám

Zejtra? Uz dve hodiny maj online zpravy...

http://www.blesk.cz/clanek/zpravy-svet/408563/online-utok-v-mnichove-strelci-vrazdili-v-obchodnim-centru-jsou-na-uteku.html

Upraveno uživatelem petr_cha
Odkaz ke komentáři

No byl jsem tam úterka do včerejška, dokonce jsem se procházel od BMW Welt kolem Olympia parku..... Je to hnus co se děje, je to na zamyšlenou jestli si to Evropané po Nice , teď Mnichovu maji nechat líbit.... nevím, nevím ,ale míří to do pr...le a někdo to chce stůj co stůj urychlit.....

Odkaz ke komentáři

Sa svet už nadobro zbláznil. Zapnem TV noviny, nejaký chuj strieľa v Mníchove, otvorím komp, v Bangkoku auto vrazí do davu ľudí... Sa bojím otvoriť chladničku.

no aby Ti tam mebouchl nějakej zapomenutej nasranej jogurt do xichtu............. :sick01:

Ale je to jinak síla a mám dojem, že to už nebude lepší.........

Odkaz ke komentáři

A zase se najde nějaký debil, který řekne že je to práce jednotlivců a nemá to s imigranty vůbec nic společného. Hlavně že v EU vymýšlejí kulaté rohy kvůli naší bezpečnosti, ale přitom z Evropy během dvou let udělali jedno z nejnebezpečnějších míst na zeměkouli ....

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...