Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Návštěvník

Vadí mi když se z mých (našich) daní platí lidi ve státní sféře kteří třeba půl prac. doby tráví něčím jiným než prací.

Vidíš a kdybys tady jen pořád neměl blbé kecy, tak bys více vydělal a mohl bys platit víc na daních. Asi stejná blbost, člověk nemůže pracovat v kuse ani hodinu( pokud chce být produktivní), já jedu většinou 50 min práce 10 min pauza (chronomag, zprávy, projít se pro vodu, messenger atd...)  

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vadí mi když se z mých (našich) daní platí lidi ve státní sféře kteří třeba půl prac. doby tráví něčím jiným než prací.

Podle léčby tvých mindráčků tady na foru se z tvých daní toho moc nezaplatí, o to se fakt bát nemusíš. Fakt úsměvný, jsi dobrej komik.

Odkaz ke komentáři

Nevím o čem pořád píšeš,mindráky máš možná tak ty. Věnuj se chlapče práci, za kterou tě platíme.

Tak šup šup, vydělávej na mě :-)), už se těším, jak mě tvá robota uživí, když jsi furt tady :-).

S profi prudičema se fakt nemá cenu bavit, to platí pro tebe ty komiku.

Odkaz ke komentáři

No živí tě jak píšeš moje robota velice slušně.

Jojo, díky za to. Nejdřív jsi mě trochu naštval, ale teď se a hlavně tedy díky tobě královsky bavím.

Škoda že musím už končit, dověděl bych se od tebe jistě hodně podnětného. Snad příště ...... :-)

Odkaz ke komentáři

wave ceptor, sice tě neznám, ale vypadáš jako celkem pěknej kokot :) Takhle se nasírat do někoho, kdo má stejnej koníček, jako ty. Nebo proč jsi tu vlastně?

A omlouvam se Longovi za ty vulgarity, snad promine.

Upraveno uživatelem dlubix
Odkaz ke komentáři

Návštěvník

No živí tě jak píšeš moje robota velice slušně.

Hele už bys taky měl něco dělat, třeba se ti ještě povede prodat nějaké to životko, tak šup.... 

Odkaz ke komentáři

Nevím o čem pořád píšeš,mindráky máš možná tak ty. Věnuj se chlapče práci, za kterou tě platíme.

Nejhorší je, že wave ceptor a jeho kecy mě stejně vždycky naserou, i když je jasné, že je to jediným smyslem existence tohoto individua...

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...