McStinger Odesláno 2. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2016 Bol to iba preklep. Všetko sú iba preklepy . Inak ďakujem za pripomenutie. Tiež už som dlho nič nepísal o pologramotných občanoch za klávesnicami. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 2. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2016 Hold budeš míň přes pracovní dobu na netu.Mám to v popisu své práce, neboj ( a týkalo se to něčeho jinýho ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 2. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2016 Být tady na fóru? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boudy Odesláno 2. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2016 (upraveno) Jasně, já si toho postu od wave ceptora ani nevšimnul, tak promiň :-) Edit: reakce na tommas4 Upraveno 2. srpna 2016 uživatelem Boudy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 2. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2016 Být tady na fóru?Bejt na netu. Vadí ti něco přímo na mě, nebo si tím rejpáním léčíš nějak mindrák? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 2. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2016 Se divím, že nenapsal hned. Asi má oběd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 2. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2016 Bejt na netu. Vadí ti něco přímo na mě, nebo si tím rejpáním léčíš nějak mindrák?Vadí mi když se z mých (našich) daní platí lidi ve státní sféře kteří třeba půl prac. doby tráví něčím jiným než prací. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 2. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2016 Vadí mi když se z mých (našich) daní platí lidi ve státní sféře kteří třeba půl prac. doby tráví něčím jiným než prací.Vidíš a kdybys tady jen pořád neměl blbé kecy, tak bys více vydělal a mohl bys platit víc na daních. Asi stejná blbost, člověk nemůže pracovat v kuse ani hodinu( pokud chce být produktivní), já jedu většinou 50 min práce 10 min pauza (chronomag, zprávy, projít se pro vodu, messenger atd...) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 2. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2016 Pokud děláš sám na sebe proč né. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 2. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2016 Sakra, dnes porada a na tom, jak straspol brojí proti úředníkům, bude asi něco pravdy- dva odcházející "na hodinu".Pro mě to znamená jen víc práce, takže mě to moc nepotěšilo :-(.KONEČNĚ !! Jen houšť a větší kapky !! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 2. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2016 Vadí mi když se z mých (našich) daní platí lidi ve státní sféře kteří třeba půl prac. doby tráví něčím jiným než prací.Podle léčby tvých mindráčků tady na foru se z tvých daní toho moc nezaplatí, o to se fakt bát nemusíš. Fakt úsměvný, jsi dobrej komik. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 2. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2016 Nevím o čem pořád píšeš,mindráky máš možná tak ty. Věnuj se chlapče práci, za kterou tě platíme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 2. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2016 Nevím o čem pořád píšeš,mindráky máš možná tak ty. Věnuj se chlapče práci, za kterou tě platíme.Tak šup šup, vydělávej na mě :-)), už se těším, jak mě tvá robota uživí, když jsi furt tady :-).S profi prudičema se fakt nemá cenu bavit, to platí pro tebe ty komiku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 2. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2016 No živí tě jak píšeš moje robota velice slušně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 2. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2016 No živí tě jak píšeš moje robota velice slušně.Jojo, díky za to. Nejdřív jsi mě trochu naštval, ale teď se a hlavně tedy díky tobě královsky bavím.Škoda že musím už končit, dověděl bych se od tebe jistě hodně podnětného. Snad příště ...... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dlubix Odesláno 2. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2016 (upraveno) wave ceptor, sice tě neznám, ale vypadáš jako celkem pěknej kokot Takhle se nasírat do někoho, kdo má stejnej koníček, jako ty. Nebo proč jsi tu vlastně? A omlouvam se Longovi za ty vulgarity, snad promine. Upraveno 2. srpna 2016 uživatelem dlubix Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 2. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2016 Sprostá slova si nech pro své blízké, mne vynech. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 2. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2016 No živí tě jak píšeš moje robota velice slušně.Hele už bys taky měl něco dělat, třeba se ti ještě povede prodat nějaké to životko, tak šup.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobisek Odesláno 2. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2016 Nevím o čem pořád píšeš,mindráky máš možná tak ty. Věnuj se chlapče práci, za kterou tě platíme. Nejhorší je, že wave ceptor a jeho kecy mě stejně vždycky naserou, i když je jasné, že je to jediným smyslem existence tohoto individua... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 2. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2016 Jestli to je prodejce zivotnich pojistek, tak se nedivim, ze je zlej. Kuncaku, surfuj i za nas, proti debilum! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky