Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Návštěvník

zase jenom plácnutí co?

Ano. Pokud to čirou náhodou ještě neděláš, tak doporučuji. Přesně totiž splňuješ povahové rysy budoucích milionářů z OVB :D 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ty jsi mi nebyl schopný odepsat na SZ když jsem se tě něco zeptal a zase píšeš jenom blbosti.

Proč bych měl odpovídat na SZ, ve které se mě ptáš na to, proč tak milého člověka jako ty mám za vola?  Nicméně dneska je tvůj šťastný den, už na tvé slinty reagovalo aspoň deset lidí. Ale třeba máš jinak smutný život, tak aspoň tento úspěch ti přeju...

Odkaz ke komentáři

Kolegyne v praci mi oznámila, ze jeji manzel ma doma jedny Omegy (sama o sobe tato informace me rozvášnila), ale ze je nenosi a uz par let mu lezi v supliku, jelikož nesnese pocit, ze ma něco na zapesti (tak si rikam, WTF)... No, na muj dotaz, zda by tedy nemohla zprostředkovat transakci, ze bych je rad odkoupil... Dle fotek, co jsem ji ukazoval, vypada, ze se jedna o Seamastry (zda baterky, mechanicky, nebo co presne za model, bylo mission impossible zjistit). Nicmene nakonec se manzel rozhodl, ze je neproda, ze jsou uplne novy, atd... Jako, jeho rozhodnuti chápu, ale takova svatokradez, nechat doma lezet hodinky a to ani ne z duvodu, ze se mu nedostanou na ruku... :eek:

Odkaz ke komentáři

Tak ono zalezi v jake spolecnosti to vyplave... je dost nepravdepodobny, ze nejakej dedek ma v supliku sbirku fake rolexu, breitlingu, omeg a nevim ceho ještě, aniz by tam lezely nejake Q&Q, a podobny smejdy... ja jsem po dedovi zdedil jen primky ale stejne jsem za ne rad...

Jasne, jednou vyplavou:  "prodam z pozustalosti... bez papiru ale 100% prave" - chci videt jak na to vsichni zareagujete  :lol2:

Odkaz ke komentáři

Já u toho nenošení jednou skončím. Včetně víkendu už jsem podle mě tak na 10 dnech v měsíci s hodinkami na ruce. A přesto plánuji nákupy dalších a dalších kousků v blízké či vzdálenější budoucnosti, protože se mi jednoduše hodinky líbí a rád je občas vyndám z krabičky a prohlížím si je nebo s nimi někam jdu. Do práce mi to prostě vadí.

Odkaz ke komentáři

Když se jako piča narodíš, nechcípneš jako kanárek.

Podotknuto k volnému využití, s ohledem na výše nastavené téma. Samozřejmě s uvědoměním si veškerých možných následků. Konec hlášení.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...