geometr Odesláno 19. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2016 A i koukáš dobře! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dlubix Odesláno 19. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2016 geometr: hele taky si tady u nás v Plzni rád zajdu na "neobyčejný" piva do Klubu malých pivovarů, ale zase na druhou stranu vím, že po té "obyčejné" Plzni, se pak neposeru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 19. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2016 Ano, je to obycejny pivo, podle kterého se vari asi 80% piv na celem svete. Je dotazene k dokonalosti a kdo ho pil z tanku U Jelinku, v Lokale, u Tygra, v Hajnovce, Na Parkánu, U Salzmannu......a asi na další deseti top mistech, tak na nej neda dopustit. Vivat obycejnost a díky za ni :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 19. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2016 Franto, jsem si skoro jistej, že U Jelínků maj sudovou, byť nechápu, jak to měněj. No, aspoň mi to ještě vloni s kamenym výrazem tvrdila Marcelka:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 19. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2016 Tak nevím, já nepsal nic o tom, že by bylo špatné anebo nedokolnalé. A ano Frantíku: Vivat obyčejnost a dodávám jednoduchost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 19. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2016 Franto, jsem si skoro jistej, že U Jelínků maj sudovou, byť nechápu, jak to měněj. No, aspoň mi to ještě vloni s kamenym výrazem tvrdila Marcelka:)já měl v hospodě taky tanky a točil sem ze sudů .... prostě když nedokážeš ten tank vytočit než se to zkazí, tak je sud alternativa a tank je jenom na ozdobu knajpy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 19. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2016 Franto, jsem si skoro jistej, že U Jelínků maj sudovou, byť nechápu, jak to měněj. No, aspoň mi to ještě vloni s kamenym výrazem tvrdila Marcelka:)U Jelinku maj sudy 100%. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 19. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2016 Tak nevím, já nepsal nic o tom, že by bylo špatné anebo nedokolnalé. A ano Frantíku: Vivat obyčejnost a dodávám jednoduchost.Jakoze, kdo pije Plzen je jednoduchej? OK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 19. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2016 Jo, u Jelinku maj sudy a plznicku jako kren :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 19. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2016 Nejhorší pivo je žádný, ale Plzeň je Plzeň. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 19. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2016 (upraveno) Jakoze, kdo pije Plzen je jednoduchej? OKAle vůbec ne, nevím jak si zas tohle vydedukoval. Vše je k pivu :-) Upraveno 19. září 2016 uživatelem geometr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan010 Odesláno 19. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2016 To by mě taky zajímalo. Plzeň je to nejobyčejnější pivo, když nevíš po čem šáhnout je to jistota. Pivo z plechovky je hrozný, já nemám plechovky rád. Ne že bych poznal, že je z plechovky, když mi to někdo naleje do sklenice, ale prostě nemám plechovky rád. Jinak super - začít v pondělí ráno o pivu, vlastně vůbec nejsem při pondělku naštvanej, ale to přijde. No já to plechovkový kupuji z lenosti - otevřu, naleju do sklenice a plechovku vyhodím. Žil jsem nějakou dobu v USA, tak mi to přijde z plechovky úplně normální. :-D Na skle mi vadí, že je to těžké když to táhnu, riziko rozbití a pak ještě někde musím kvůli pár drobnej skladovat a vracet lahve.. tahat se s nima, někam je házet... pro mě je zlatá plechovka. Jinak k tomu pivu Plzeň je to nej. Nejhnusnější co je jsou pro mě Svijany (posrání je jistota) (Argus, Bráník a podobné piva za pár korun jsem nikdy ani nechutnal), za to ale třeba Rohozec je krásně hořkej a docela podobnej Plzni. Byl jsem v Žatci na dočesné a ochutnal jsem tam toho fakt dost a co mě překvapilo bylo japonské Suntory, které vaří ze žateckého chmelu a fakt jsem si na něm pochutnal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan010 Odesláno 19. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2016 (upraveno) Ano, je to obycejny pivo, podle kterého se vari asi 80% piv na celem svete. Je dotazene k dokonalosti a kdo ho pil z tanku U Jelinku, v Lokale, u Tygra, v Hajnovce, Na Parkánu, U Salzmannu......a asi na další deseti top mistech, tak na nej neda dopustit. Vivat obycejnost a díky za ni :-) Ty jo tak to se ozvu a někdy zajdeme v ani jedné hospodě jsem ještě nebyl. edit: Jo a za to, že jsi mi vyfoukl ty Breitle od Sibiře, protože jsi reagoval za tři minuty po podání inzerátu a já ho viděl až za 10 minut, tak to pivo platíš!!! :-D Upraveno 19. září 2016 uživatelem dan010 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 19. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2016 Nase sekretarka si nechava dovazet vobedy. A ten manik, co to vozi, mne uz podruhy ukrad cigara, co sem mel polozeny venku. Zaridim mu vyhazov. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 19. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2016 Nase sekretarka si nechava dovazet vobedy. A ten manik, co to vozi, mne uz podruhy ukrad cigara, co sem mel polozeny venku. Zaridim mu vyhazov. a nebude mít na cíga a přestane hulit, na rozdíl vod tebe, vyhoď sekretářku já bych mu do pohozených cigaret nachystal nějakej "dáreček" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 19. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2016 :-) asi myslel, že si nevšimneš:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 19. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2016 (upraveno) Kurva já to nechápu, jak se někdo vůbec může dotknout cizí věci a přivlastnit si ji. A ještě přímo pod kamerou, dement. Upraveno 19. září 2016 uživatelem Zmizík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomNguyen Odesláno 19. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2016 Ty jo tak to se ozvu a někdy zajdeme v ani jedné hospodě jsem ještě nebyl. edit: Jo a za to, že jsi mi vyfoukl ty Breitle od Sibiře, protože jsi reagoval za tři minuty po podání inzerátu a já ho viděl až za 10 minut, tak to pivo platíš!!! :-DJá bych ve všech těch hospodách a nevím. Lokál je takové pro hipstery, v tom zbytku čisníci ti dávájí vědět, že oni jsou ti lepší a ty jsi ten méně ceněný. Nebo já tam mám vždy tenhle pocit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 19. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2016 Kurva já to nechápu, jak se někdo vůbec může dotknout cizí věci a přivlastnit si ji. A ještě přímo pod kamerou, dement.No jestli ti nepodepsal že souhlasí aby tam ta kamera byla a snímala ho při doručování tak tě bude popotahovat za neoprávněný zásah do soukromí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 19. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2016 Já bych ve všech těch hospodách a nevím. Lokál je takové pro hipstery, v tom zbytku čisníci ti dávájí vědět, že oni jsou ti lepší a ty jsi ten méně ceněný. Nebo já tam mám vždy tenhle pocitTedy pokud píšeš že U jelínků a U tygra je pro hipstery tak to jsi byl asi v jiných hospodách Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky