Jay Doll Odesláno 14. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2011 Taky jsem zvědavej, klidně SZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pirx Odesláno 14. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2011 tenhle nakouslej koláč musíš dojíst - ven s tím kdo a co... nick Koveras. Nabidka PO 45, proti zaloze 'je privezu ze Slovenska do Ostravy'. Fotky zaslane jsou identicke (vcetne cisel na kartach) s fotkami z teto aukce: http://cgi.ebay.co.uk/Omega-Seamaster-Planet-Ocean-45-5mm-/280709390720?pt=UK_Jewelery_Watches_Watches_MensWatches_GL&hash=item415b956180#ht_1117wt_1141 Aukce by samozrejme mohla byt jeho, ale 'privezu ze Slovenska do Ostravy' je IMHO diametralne odlisne od 'local pickup West Yorkshire, United Kingdom'. Nehodnotim, ale me takovy obchod (mozna vhodnejsi slovo je v tomto pripade 'ksefticek') nebavi, kazdy at si to samozrejme na zaklade faktu zhodnoti sam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Donuts Odesláno 14. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2011 uff to bude bolet, ale asi ne koverase Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 14. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2011 Kurňa u koho jsem to jenom viděl v podpisu tu citaci: .....jak říká Tada .kam to forum spěje........ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 14. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2011 Právě mi klekla tv karta v počítači, z dnešní etapy TdF nebude nic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
224477 Odesláno 14. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2011 ...no a ta moje tragédie s nožem taky zapadla a to ktory odpadol? ten onehand od BW ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 14. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2011 (upraveno) Upad mi nůž. V zavřeným stavu, takže pohoda. Trochu se vystředila čepel, když je zavřenej nebyla úplně na prostředku. Mám rád když to všechno sedí, kór když je to precizní nůž. Pohoda, mám nářadí potřebný tři velikosti torxu, povolím, pošteluju, dotáhnu... h...o. Při tom povolování a dotahování jsem ukroutil šroub v závitu. Samozřejmě šroub čepu. Nůž půjde na léčbu. Pointa: za pár dní jedu na dovču, do lesů a krom středního wengeru nemám zavírák. Bez pořádnýho onehandu jsem jak bez ruky. Do háje... Aby jsi si nestěžoval,že příspěvek zapadl, tohle by pro tebe mohlo být to pravé Tím spíše že tenhle onehand je nyní v aukci Foto s omluvou zapůjčeno z Knife od Želvy Upraveno 14. července 2011 uživatelem Conrad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 14. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2011 tohle by pro tebe mohlo být to pravé Jó, Zuzanka... ...něco takovýho jsem od P. Bolfa měl, jen to bylo subtilnější na špici, taková kukri, skoro půl metru to mělo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 14. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2011 ten onehand od BW ? hmmm... ...do tolika nožů jsem se vrtal a zmrvím zrovna tenhle... No nic, utrženej šroub neni zas taková tragedie... Ale napravit to sám nedokážu, tenhle šroub byl specifickej tím, že byl vrtanej a v něm byl další (menší) šroub, kterej s jinejma dvěma držel klips. Už je zabalenej na léčbu k mistrovi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
224477 Odesláno 14. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2011 pomerne komplikovane riesenie, skrutka v skrutke... Buddy to da do poriadku, neboj, mozno to chvilu potrva, ak bude musiet spravit novu skrutku... Pozri, lepsie nez keby si ho pustil spicou dolu, nie? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 14. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2011 pomerne komplikovane riesenie, skrutka v skrutke... Taky mě to překvapilo, když jsem sundal klip, který byl na třech šroubech, že ten prostřední je ve šroubu čepu. Jednoznačně moje chyba. Očividně to vyrobit a spasovat šlo, jen jsem při tom všem povolování a dotahování z obou stran (abych vystředil čepel) úplně zapomněl, že ten šroub je zeslabený a holt jsem za něj víc vzal při dotahování. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejklik Odesláno 14. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2011 Kurňa u koho jsem to jenom viděl v podpisu tu citaci: .....jak říká Tada .kam to forum spěje........ U mňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník 12345 Odesláno 14. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2011 Včera,17:15h start Dnes, 16:22h cíl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
224477 Odesláno 14. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2011 (upraveno) 12345, 'ciel' sa prave prepadol pod zem ani to dlho netrvalo... Upraveno 14. července 2011 uživatelem 224477 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník ?po Odesláno 14. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2011 Pointa: za pár dní jedu na dovču, do lesů a krom středního wengeru nemám zavírák. Bez pořádnýho onehandu jsem jak bez ruky. Do háje... estli chceš tak ti prodám van hend esý 5 - už to pro mě nějak ztratilo kouzlo :D http://jungletrainin...906&postcount=1 ale obávám se, že by ti zlomila zápěstí - he he Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skipi Odesláno 14. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2011 Dnes kolem 11 hod, když jsem si zcela mimořádně odskočil domů z práce sklidit natřené desky před deštěm, tak mi v bytě přirazil dveře před nosem zloděj. Podle 0,5 sek pohledu jednoznačně východní typ (UKR, RUS). V podstatě neměl nic co cenného ukrást, ale bordel tam udělal neskutečný. A taky poškodil zadní dveře. Vlezl tam přes rozestavěnou pergolu a okno, které bylo na mikroventilaci (už NIKDY mikro!!!). Asi bývalý artista, neboť to bylo skoro 4 m vysoko.Zpětně jsem si uvědomil, že jsem měl velké štěstí, protože mohl zpanikařit a něco mi udělat. Takhle zmizel oknem a pelášil pryč. Policie ho bohužel nechytla.Na památku mi tam nechal nové páčidlo a šroubovák, který si však odnese policejní technik. Jo, a chronomagor to určitě nebyl. Staré babiččiny primky a ruhly nechal válet na stole, přestože je musel vyhrabat z krabičky ve skříni Ten smajlík tu asi nepatří, protože jsem pořád dost rozrušený. No nic, jdu se odreagovat pohledem na galerii fotek na fóru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 14. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2011 (upraveno) U mňa To já vím,ta citace přesně vystihla dění za posledních 48hodin. Skipi to zamrzí,na druhou stranu buď rád,že mu neprdlo a nevzal Tě tím páčidlem. Upraveno 14. července 2011 uživatelem mondeo2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 14. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2011 Skipi: To je síla, ale vážně můžeš mluvit i o štěstí, že se ti nic nestalo... Mne dneska naštvala Česká pošta a žena, opět. Manželka šla podat cenné psaní na dobírku v ČR, na poště ji totálně rozhodili s tím, jak to poslat a nakonec to šlo pro mne záhadným způsobem, kdy platila 170,- Kč poštovné... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 14. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2011 Mne naposled naštvaly poslední stránky této diskuse, tak jsem se rozhodl, že naštvu vás a hlavně grgu-pitice a ostatní, kteří nováčkům kontrolují skóre příspěvků a zároveň hlídají prodejní vlákno. Takže doufám, že Vás tohle naštve: Nic neprodávám Tak a teď můžete být naštvaní, že nemůžete rýpat Ha ha ha... Jinak všem přeju hezkej večer a brou noc. Já jdu makat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tazz Odesláno 14. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2011 Neschopnost či neochota řidičů TNT v SRN při doručování zásilky, nakopat do pr....e . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky