Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Toto ma síce nenaštvalo ale vhodné vlákno tu na to nie je.. Naštve ma jedine keď si dnes nedám pohárik na úžasného človeka, skvelého hokejistu odchovaného v Košiciach kde aj hral naposledy, pred tým v Colorade, syn legendárneho hokejistu a trenéra, otec dvoch detí a priateľ, Marek Svatoš vo veku 34 rokov :( Jediná zatiaľ nepotvrdená správa je o predávkovaní liekmi. Každopádne, rest in peace my friend! :(

Odesláno
  V 6. 11. 2016 v 15:40, mondeo2 napsal:

A škrábal jsi fakt brambory ?....................... :lol2:

Tak je fakt, ze uz je to asi tak 25 let...ale vypadala naprosto stejne a na 99% to byla mechanika praha. vystiplo se mi to v miste spojeni...Ale mela toho za sebou uz hodne.

Odesláno
  V 6. 11. 2016 v 13:58, straspol napsal:

Netřeba regulovat. Brzy jistě bude zregulována z vyšších evropských vládních míst. Mimochodem, tu vepřovou stejně brzo zakážou, protože je z masa nečistých zvířat.

Hele uz tady narazku od Tebe timhle smerem vidim po nekolikate, ale uved jeden priklad kdy Te EU negativne ovlivnila v obcanskem zivote, jsem zvedav s cim prijdes?

Kazdy at si ma nazor jaky chce, ale zrovna tenhle podle me nestoji na zadnem realnem zakladu.

Odesláno

Inu , například mi strašně leze na nervy papírování s daňovými domicily a k tomu se vážící problémy s často velmi pozdním vyřízením této zhovadilosti. 

To mi znepříjemňuje život opravdu hodně a stojí mě to dost času a občas i dost peněz. To je jedno, že mi je pak vrátí. Já je musím zaplatit a chybí mi. 

To světlo, do kterého se musím každý večer dívat, protože si nemůžu koupit ani pořádnou poctivou žárovku, mě pomalu připravuje o zrak, to mě taky štve. Celý ten humbuk v téhle oblasti a neuvěřitelně nekvalitní světelné zdroje na našem trhu mi strašně míchají žlučí. Je to děs.

Iniciativa EU v oblasti regulace střelných zbraní na mě působí jak červený hadr na býka. Nemůžu ty neustálé prolhané  kecy vystát. Nakopat je do řiti. 

Přebujelost pijaviček z příspěvkových organizací, které se snaží přepisovat pohádky a manipulovat  názory  společnosti, nebo dokonce nedejbože vychovávat moje děti. Z toho je mi blivno. Chci si svoje špunty vychovávat sám. A rozhodně nesouhlasím s tím, aby se tyhle organizace platily z mých peněz. 

Vadí mi hysterie kolem země, která se rozhodla, že se zase osamostatní. Tak půjdou- no a co ? Konečně jim to někdo řekl na plnou hubu- stojí to za prdlajz. Já jim skoro závidím- budou svobodní.

Odesláno
  V 6. 11. 2016 v 16:44, straspol napsal:

Budeš se divit- do některých svítidal, která mám rád, to problém je, a velký. A LED světlo mi moc příjemné není, přesto ho musím používat...

Strasi, normalni zarovky se daji furt normalne koupit...

Odesláno
  V 6. 11. 2016 v 16:53, krtenek napsal:

...jako třeba topná tělesa.

Jako normalni zarovky. Jen to je znaceno pro prumyslove pouziti...

Maji cire sklo, normalni vlakno, zkratka klasika...delaji se 40,60,75,100W a stoji do dvaceti korun kus...

treba : http://www.gloob.cz/e27-4/zarovka-60w-e27-cira-teslamp

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...