geometr Odesláno 15. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2016 Výkřiky jsou právě všechny ty vaše domněnky o kapitalistickém vykořisťování, dezinformačních kampaních a DDT v rozpíkaných bagetách. Kdes ten plat teda viděl, prosím Tě?
geometr Odesláno 15. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2016 Kapitalistickeho vykoristovani bych se u nas nikdy nebal, ale ted byl navrzen zakon o hanobeni prezidenta republiky, odneti svobody by melo byt az na jeden rok. Tato zeme jde spravnym smerem...... No to ne? Nazývám ho pravým jménem i před svými dětmi.
Frostie Odesláno 15. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2016 Tak když se podíváš na předkladatele, tak není moc čemu se divit: Zdeněk Ondráček, Standa Vuml atd... spíš je smutné, že tam takových je 60.....Svině, stbák, svině, stbák, akorát vzadu dvě svině vedle sebe...
mondeo2 Odesláno 15. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2016 Svině, stbák, svině, stbák, akorát vzadu dvě svině vedle sebe... No vypadá to, že dneska překypuješ optimismem a dorá nálada z Tebe jen srší..................... :lol2:
azeppelin Odesláno 15. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2016 Kdes ten plat teda viděl, prosím Tě?Pracuje tam známá a inzerované nabídky odpovídají realitě.
tommas4 Odesláno 15. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2016 Takže říct že soudruh Zeman není můj prezident bude trestné?
geometr Odesláno 15. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2016 (upraveno) Pracuje tam známá a inzerované nabídky odpovídají realitě.A kolik to je a kde? Upraveno 15. listopadu 2016 uživatelem geometr
Boudy Odesláno 15. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2016 Tak nějak se musí zařídit, aby byl konečně prezident všech... Miloš ".unda sem, .unda tam" Zeman
azeppelin Odesláno 15. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2016 A kolik to je a kde?Viz začátek diskuse.
Boudy Odesláno 15. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2016 Borci, ale inzerují hrubého a myslím až po roce ...
Frostie Odesláno 15. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2016 No vypadá to, že dneska překypuješ optimismem a dorá nálada z Tebe jen srší..................... :lol2: No, bohužel při pohledu ten jejich seznam ze mne optimismus nesrší a humorem není oplývat kde...
Návštěvník Odesláno 15. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2016 Tak nějak se musí zařídit, aby byl konečně prezident všech... Miloš ".unda sem, .unda tam" ZemanTo je mi v podstatě jedno na koho to je. Jen,že to začne u úředníků, pak se to rozšíří na všechny politiky a pak někdo navrhne, že vlastně jedna strana stačí....... Je jedno jestli je tam Klaus, Havel, Zeman nebo Gott.....
Frostie Odesláno 15. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2016 To je mi v podstatě jedno na koho to je. Jen,že to začne u úředníků, pak se to rozšíří na všechny politiky a pak někdo navrhne, že vlastně jedna strana stačí....... Je jedno jestli je tam Klaus, Havel, Zeman nebo Gott.....také mám ten neblahý pocit, že se snaží to k tomu směřovat
Frostie Odesláno 15. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2016 vy ste tragédi a proč? Jedině, že by ta p,čovina neprošla...No, stát se to může
MJ. Odesláno 15. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2016 proč? začne to u úředníků, pak se to rozšíří na všechny politiky a pak někdo navrhne, že vlastně jedna strana stačí.......
Frostie Odesláno 15. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2016 proč?no tak právě proto nás to naštvalo
MJ. Odesláno 15. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2016 tou citací a zvýrazněnim sem chtěl poukázat na ten nesmysl.
Návštěvník Odesláno 15. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2016 (upraveno) tou citací a zvýrazněnim sem chtěl poukázat na ten nesmysl.No tak samozřejmě, že je to trochu nadnesené, ale mnohem méně než bych chtěl. Stačí ti snad ochrana jako normálnímu občanovi za pomluvu. Tyhle tendence mi strašně vadí... P.S: když se podíváš na ty navrhovatele, tak ti už tento názor mají. Jen mě překvapilo kolik jich je, kdyby to navrhlo jen KSČM a VUML aspol, tak mě to nepřekvapí.... Upraveno 15. listopadu 2016 uživatelem vojta1
Návštěvník LukeD Odesláno 15. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2016 jestli nad tím marně premyslis tak přijdu na sraz a zeptej se. Maminka ti něco vykecala? Moji mámu si laskavě do huby neber. Už přes deset let je na pravdě boží, tak ji dej pokoj, prosím...
Doporučené příspěvky