Návštěvník Tada Odesláno 23. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2011 (upraveno) funf5: Chodím pěšky, když nemám technickou Podruhé o papíry nechci přijít. A ty jsi neargumentoval, jen si říkal svůj názor, argumentace je něco docela jiného. ?po: Security? Upraveno 23. července 2011 uživatelem Tada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník ?po Odesláno 23. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2011 ?po: Security? nevím co ti je k smíchu - oficiálně se to jmenuje jinak a jsou to lidé kteří mají mimo jiné pečovat o tvojí bezpečnost v daném objektu - takže to je spíše k pláči a někdo si mastí kapsu - třeba teď hned z fleku mě napadá ten rádoby firemní vyděděnec p. Bárta - ten co nosí ten šátek na krku a má hlas jako papoušek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 23. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2011 nevím co ti je k smíchu - oficiálně se to jmenuje jinak a jsou to lidé kteří mají mimo jiné pečovat o tvojí bezpečnost v daném objektu - takže to je spíše k pláči a někdo si mastí kapsu - třeba teď hned z fleku mě napadá ten rádoby firemní vyděděnec p. Bárta - ten co nosí ten šátek na krku a má hlas jako papoušek V ABL tomu říkají snad dokonce i "detektiv" A abys jim nekřivdil, jsou na ně kladeny přísné požadavky! Musí mít základní vzdělání! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník ?po Odesláno 23. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2011 (upraveno) V ABL tomu říkají snad dokonce i "detektiv" A abys jim nekřivdil, jsou na ně kladeny přísné požadavky! Musí mít základní vzdělání! to máš pravdu, ale i se základním vzděláním jsou méně nebezpeční než ti s tím právnickým, co nosí zbytečně dvě kila železa i na záchod, kdyby tam náhodou byl nepřítel ------------- tak mě napadá jestli by se dal rozstřílet průjem na sračky - he he - to je taky nepřítel ne ? Upraveno 23. července 2011 uživatelem ?po Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr_P Odesláno 23. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2011 Jay Doll, díky! už to umím taky... ... a jdou s tím dělat neuvěřitelné blbiny. Super! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 23. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2011 Jojo, nová forma abstraktního umění Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T1000 Odesláno 23. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2011 Tak si to pročítám a nestačím se divit... Co se týká Norska, tak protože tam žije brácha už nějakých 12 let a jezdím tam dost pravidelně, ne jen na otočku. Opravdu jedná o zemi, která se trochu vymyká zbytku Evropy, jak již psal nAsCA, opravdu se moc nezamyká, běžná kriminalita je na velmi nízké úrovni a Norové si velmi důvěřují. Velmi vysoké procento Norů vlastní loveckou zbraň, ale nikoho z nich nenapadne si ji brát jindy, než v případě lovu, což mi přijde naprosto normální a přirozené. Místní zastánci všeobecného vyzbrojení populace argumentují možností, že by vyzbrojený účastník akce mohl střelce "sejmout", když pominu fakt, že většina přítomných neměla na držení zbraně právo, tak je tu druhá skutečnost, že to byla skupina lidí navzájem si důvěřujících a navíc na ostrově. Tado, když přijedeš v létě na setkání mladých právníků, budeš sebou neustále nosit pistoli v podpaží? A prosím upřímnou odpověď. Půjdeš si pro pistoli, když přijede policista v uniformě? Asi ne... V USA, kde je držení zbraně velmi volné je jen díky tomuto faktu je mrtvých na tisíce každý rok, přejeme si tuto zkutečnost? A názor z jiné části světa je ještě zajímavější, jsem zrovna v Iráku a kolega z Libanonu se na ty zprávy dívá a říká: "Oni tam neměli ochranku?" Zde je normální, protože v podstatě každý má zbraň - pistoli a doma automat, že každý objekt a místo, kde je více lidí je hlídáno skupinou lidí s Kalašnikovy. Pokračoval "Oni tam nemají check pointy?" Další místní specialita, na vjezdu do každého města jste kontrolováni, pokud cestujete mezi městy čeká vás toto zpestření každých cca. 20 km. Přejeme si tyto vymoženosti a dokážou zabránit atentátům a ozbrojeným útokům? Takže přejme si, ať situace v Norsku i u nás zůstane pokud možno stejná a jak napsal Kalifx "dávejme si pozor a trestejme extremismus jakéhokoli typu". NAPROSTÝ SOUHLAS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej Berkus Odesláno 23. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2011 Jedna z mých nejoblíbenějších zpěvaček, ať si to nahoře užije s Jimem Morisonem, Janis Joplin a dalšími COŽE? To si děláte....... Ani jsem nevěděl... Taky jedna z mých nejoblíbenějších, zrovna dneska jsem ji poslouchal v dílně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr_P Odesláno 23. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2011 Ten nekrolog mi připoměl jeden britský film a v něm následující hlášku: (poté, co přestárlá rocková hvězda v přímém přenosu napsala na plakát kapely Blue: jsme čůráci) moderátor: ?Billy, dívají se na nás i děti.? Billy Mack: ?Aha, promiňte. Milé děti, strýček Billy vám říká: Nekupujte si drogy! Staňte se popovou hvězdou a lidé vám je budou dávat zadarmo.? http://www.youtube.com/watch?v=1wqF3lXGjZo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T1000 Odesláno 23. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2011 jj, super film, u nás s názvem Láska nebeská... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funf5 Odesláno 23. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2011 funf5: Chodím pěšky, když nemám technickou Podruhé o papíry nechci přijít. Pak se omlouvám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 23. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2011 Pak se omlouvám V pohodě... V pondělí hodím za gazika vozík a MX5 na technickou dovezu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 24. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2011 takhle to dopada, kdyz kokot typu tada dojde na party s bouchackou a hostitel mu rekne, ze se chova jako pako... http://www.novinky.cz/zahranicni/amerika/239898-pet-mrtvych-zustalo-po-strelbe-na-vecirku-v-dallasu.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 24. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2011 (upraveno) takhle to dopada, kdyz kokot typu tada dojde na party s bouchackou a hostitel mu rekne, ze se chova jako pako... http://www.novinky.cz/zahranicni/amerika/239898-pet-mrtvych-zustalo-po-strelbe-na-vecirku-v-dallasu.html To neni pravda, Na vine je spatne vycviceny strazny, ktery dostatecne rychle utocnika neodpraskl ... Upraveno 24. července 2011 uživatelem utrejch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 24. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2011 to máš pravdu, ale i se základním vzděláním jsou méně nebezpeční než ti s tím právnickým, co nosí zbytečně dvě kila železa i na záchod, kdyby tam náhodou byl nepřítel ------------- tak mě napadá jestli by se dal rozstřílet průjem na sračky - he he - to je taky nepřítel ne ? Z Tady roste nejen vycházející hvězda obojího práva ale i znalec historie , ví že historia magistra vitae a tak nosí bouchařku i na hajzl nechce dopadnou tako přemyslovec Jaromír tuším že 1035 . Již následujícího roku byl totiž - jak píše Kosmas - potupně zavražděn, "když onen slepec, sedě na záchodě v hodině noční, vyprazdňoval břich, proklál ho (vrah) ostrým oštěpem zezadu až do útrob břišních". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 24. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2011 Hádky tu číst nebudu. Ale souhlasím s tím, co jsem zachytil někde na začátku, že kdyby tam někdo měl zbraň, takhle by to nemuselo dopadnout. Tím nemyslím samozvaného pistolníka, ale někoho k tomu určeného. Tak jako tam nepochybně byl kuchař, zdravotník, důvěrník, měl tam být i ochránce. Holt je třeba v dnešní době plné sociálních, politických a náboženských konfrontací počítat s tím, že všude, VŠUDE, se najdou agresivní svině (ať už mají v palici jakýkoliv motiv). Musím tady reagovat na to, že kdyby tam měl někdo zbran, že to tak nemuselo dopadnout. Já si to tak úplně nemyslím. Sám vlastním legálně zbran a mohu ji i nosit normálně mezi lidi ( skrytě samozřejmě ), ale nedělám to. Nejsem si jist, že bych dokázal vytáhnout na člověka zbran a jen tak ho zastřelit či postřelit , i kdyby mě ohrožoval. Navíc už vůbec si nedovedu představit, jak by kdokoliv zareagoval v davovém šílenství, které tam muselo propuknout ( podle mého by těch mrtvích bylo více, protože stres je sviňa - kdo např házel na vojně ostrým granátem, tak si aspoň vzdáleně dovede představit, co to s ním dělalo ). Ani vycvičení lidé, jako jsou policisti ( myslím tím normální pochůzkáře toto nezvládají - viz. prostřelené auto při zásahu, střelba za jízdy ze zavřeného auta na ozborjeného pachatele a pod. ) Proto si myslím, že člověk, který si jde občas zastřílet na střelnici toto určitě nezvládne. Toť můj názor, se kterým samozřejmě nikdo nemusí souhlasit, nikomu ho nevnucuji. Pokud se chcete opravdu naštvat, tak si vlezte na debatu na idnes. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 24. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2011 kuncák> proč ale potom tu zbraň máš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukashX Odesláno 24. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2011 kuncák> proč ale potom tu zbraň máš? Existuje i tzv. sportovní střelba. Já bych osobně k tomu řekl, že zastánci totálního odzbrojení obyvatelstva si neuvědomují důsledky tohoto aktu. Faktem je, že kriminálník si zbraň opatří vždy. Pokud ještě k tomu bude moci oprávněně předpokládat, že ten, koho chce oloupit, je beze zbraně, pak je opravdu neohrožený. Například ve Švýcarsku je automatická puška v téměř každé domácnosti. Tam potom žádného lupiče nenapadne jít v noci na neohlášenou návštěvu. A statisticky se tam nic takového opravdu neděje. Tedy, z mého pohledu, čím více legálně držených zbraní mezi uvědomělými občany - tím bezpečnější soužití. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 24. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2011 že kšeftař už zase kšeftuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 24. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2011 Tragicky skonala moje betta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky