quest987 Odesláno 26. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2011 totalne me nastvali dve romske spoluobcanky,zatimco mi jedna cpe nejake fake parfemy ,druha mi chtela sahnout do zadní kapsi u kalhot a vyndat doklady.neveril jsem vlastnim ocim co se deje.zaplat panbuh neodnesli si nic zmych osobnich veci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 26. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2011 Izrael je poslední brzda, co drží Palestince na uzdě. Eurosojuz si nechce uvědomovat, že s pádem Izraele startuje pád atlantické civilizace. Tak v mém případě asi nepřekvapí, že tento názor taktéž bezvýhradně podepisuju. Nejde o žádnou nenávist k palestincům. Jen bychom si prostě měli uvědomit, čí kultura je nám bližší a s těmi pak držet basu a ne vůči nim podněcovat (nejen) v Evropě nenávist. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 26. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2011 Začal jsem hrát Duke Nukem a strašně mě štvou neskutečně dlouhý loadingy. A to si myslím, že nemám žádnou plečku kompla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dr.Watson Odesláno 26. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2011 totalne me nastvali dve romske spoluobcanky,zatimco mi jedna cpe nejake fake parfemy ,druha mi chtela sahnout do zadní kapsi u kalhot a vyndat doklady.neveril jsem vlastnim ocim co se deje.zaplat panbuh neodnesli si nic zmych osobnich veci. Tak oni (resp. v tomto případku ony) to musí dělat. Jak by Vás mohly jinak hnát k soudu do Bruselu kvůli rasizmu a diskriminaci, pokud by nevěděly nacionále, že... Koupil jste parfém? Nekoupil? Tak máte prů*er anať jste nepodpořil menšinu... Ehm. Pardon. Jsem se neudržel. Dž. Stehlík Watsonov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 26. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2011 totalne me nastvali dve romske spoluobcanky,zatimco mi jedna cpe nejake fake parfemy ,druha mi chtela sahnout do zadní kapsi u kalhot a vyndat doklady.neveril jsem vlastnim ocim co se deje.zaplat panbuh neodnesli si nic zmych osobnich veci. Nic proti nim jenom rozbít rypáky a zlámat hnáty .......ježíš jak mě ty štěnice vždycky nadzvednou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 26. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2011 Tak oni (resp. v tomto případku ony) to musí dělat. Jak by Vás mohly jinak hnát k soudu do Bruselu kvůli rasizmu a diskriminaci, pokud by nevěděly nacionále, že... Koupil jste parfém? Nekoupil? Tak máte prů*er anať jste nepodpořil menšinu... Ehm. Pardon. Jsem se neudržel. Dž. Stehlík Watsonov Nekoupil,nikdy bych nekoupil na ulici od nikoho nic.navic semnou chtela smlouvat.Rekl jsem jim,že stejně nemá terminál na platební karty.takže ji nemam jak zaplatit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dr.Watson Odesláno 26. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2011 Já to myslel ironicky. V tomto s Vámi naprosto souhlasím. Jenom si myslím, že brzy se vybaví přenosným terminálem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skalamander Odesláno 26. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2011 totalne me nastvali dve romske spoluobcanky,zatimco mi jedna cpe nejake fake parfemy ,druha mi chtela sahnout do zadní kapsi u kalhot a vyndat doklady.neveril jsem vlastnim ocim co se deje.zaplat panbuh neodnesli si nic zmych osobnich veci. Podívej se raději pořádně, podle mě ti ukradly i korektor gramatiky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 26. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2011 Čestina není úplně vždy moje silná stránka.Přečetl jsem si to znovu a stydím se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tyg80 Odesláno 26. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2011 (upraveno) Kdo v Brně učí systemu? Jinak ano, říká se to a záleží na povaze. Vadí mi ten alibismus odpůrců zbraní, faktem je to že když tu zbraň nemáš, tak logicky kromě toho kamenu jinou možnost nemáš. V kontextu na to odpůrci vytváří konstrukty a proč a kdyby, jen proto aby uchlácholili sami sebe. Všechny ty mýty o zbraních od těch co nikdy nestříleli. S některými kalibry někoho skutečně zabít, je spíš otázka náhody, než smrtícího efektu pistole. Jinak, naopak myslím že pud sebezáchovy je ten nejsilnější. Z vlastní zkušenosti... když mi nezbylo nic jiného, tak jsem šel proti střelné zbrani a přesile s nožem a vyhrál jsem. Když mě chtěl na hlaváku pobodat vietnamec, tak to taky nesvedl a neměl jsem nic. Kolikrát už jsi šel? :-)¨ Edit: No koukám, že už poznámka trochu mimo... Pardon. Upraveno 26. července 2011 uživatelem Tyg80 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 26. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2011 kuncák> proč ale potom tu zbraň máš? Osobně jí mám jen proto, abych si zastřílel na střelnici. Nemám potřebu ji vytahovat na veřejnosti. Zatím si stále myslím, že se jde napadení ubránit i jinak, než zbraní. Jak jsem říkal , nikomu to nevnucuju, ale stojím si za tím, co jsem napsal ostatního. K dalšímu příspěvku, nebudu polemizovat o výchově ve Švýcarsku a tady, ale myslím si, že kulovnice v každé rodině je sice pravda, ale z jiného důvodu než pro svou osobní obranu ( ale pro obranu státu ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 26. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2011 Naštvala mě stupidita "poštovních" celníků: Objednávka zboží z Velké Británie, co mi vždycky došlo tak max. do 5 prac. dnů (i asi 3x po změnách po březnu t.r.) ... nyní po skoro 3 týdnech od objednání mi přišla výzva k proclení včetně formuláře na zplnomocnění ČP a tak dále. Ve výzvě uvádějí, že se jedná o zásilku z US (!!) a jako "důkaz" přiložili sken balíku, kde je uvedena adresa odesílatele z UK (!!). A jako "pošťák" je uveden Royal Mail - Postage paid GB.V balíku je faktura, kde je uvedeno, že DPH bylo odvedeno v U.K. Ještě nevím, jestli je nenechám si to vyžrat a nenapíšu jim, že to mají vrátit na svoje náklady zpět. Ale asi ne; jak jsem to psal, tak jsem trošku vychládnul; přecejen nejde o život. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 26. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2011 dnes navecer jsem neco skladal na obchode a dorazila tam obcanka tmave pleti, vytahla na obsluhu papir z uradu prace a ze chce razitko ... tak jsem se ji ujal a do papiru napsal, ze nema zajem o nabizene pracovni misto a chce pouze potvrdit odmitnuti z duvodu vyplaceni davek, dostala i razitko a podpis, se z toho vzteky malem pos.ala vlastne me to potesilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 26. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2011 dnes navecer jsem neco skladal na obchode a dorazila tam obcanka tmave pleti, vytahla na obsluhu papir z uradu prace a ze chce razitko ... tak jsem se ji ujal a do papiru napsal, ze nema zajem o nabizene pracovni misto a chce pouze potvrdit odmitnuti z duvodu vyplaceni davek, dostala i razitko a podpis, se z toho vzteky malem pos.ala vlastne me to potesilo to muselo byt krasne! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 26. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2011 dnes navecer jsem neco skladal na obchode a dorazila tam obcanka tmave pleti, vytahla na obsluhu papir z uradu prace a ze chce razitko ... tak jsem se ji ujal a do papiru napsal, ze nema zajem o nabizene pracovni misto a chce pouze potvrdit odmitnuti z duvodu vyplaceni davek, dostala i razitko a podpis, se z toho vzteky malem pos.ala vlastne me to potesilo Tak to teď potěšilo i mě ne jak v případu co psal quest987, jen tak dál hehe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funf5 Odesláno 26. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2011 Bombera - to už je moc, zaregistruje se a za minutu vystaví reklamu ve statusu, může ho nějaký admin pls. rovnou smáznout... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 26. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2011 Koukal jsem na to, měl jsem pocit, že je to tak trošku k tématu, minimálně k technické stránce fóra. Ale smáznu to, máš pravdu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maty Odesláno 27. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2011 Kua, nejakej lempl se musel otrit zrovna o moje novy auto - poskrabany a promackany dvere Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
richardch Odesláno 27. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2011 dnes navecer jsem neco skladal na obchode a dorazila tam obcanka tmave pleti, vytahla na obsluhu papir z uradu prace a ze chce razitko ... tak jsem se ji ujal a do papiru napsal, ze nema zajem o nabizene pracovni misto a chce pouze potvrdit odmitnuti z duvodu vyplaceni davek, dostala i razitko a podpis, se z toho vzteky malem pos.ala vlastne me to potesilo Spravny pristup Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 27. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2011 dnes navecer jsem neco skladal na obchode a dorazila tam obcanka tmave pleti, vytahla na obsluhu papir z uradu prace a ze chce razitko ... tak jsem se ji ujal a do papiru napsal, ze nema zajem o nabizene pracovni misto a chce pouze potvrdit odmitnuti z duvodu vyplaceni davek, dostala i razitko a podpis, se z toho vzteky malem pos.ala vlastne me to potesilo Přesně tohle jsem udělal před léty, bohužel jsem měl do druhýho dne vymlácenou výlohu, bylo jasný kdo to udělal, dokonce ho zachytila i kamera, jelikož měl ale na hlavě kapuci a bylo to v noci, policajtům se ho nepodařilo identifikovat. Za pár dní ještě následovala firemní dodávka objetá hráběma. Tak ti moc přeju, aby tě nepotkalo nic podobnýho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky