kuncák7 Odesláno 19. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2017 Tak je hotovo. Odešla tlaková hadice- měnily se raději obě. Čidlo je ok, filtr řízeně vypálen, vše fachá jak má. Máme radost? MÁME RADOST !!! Tak to potesi, mels kliku, ze to nebyl filtr. At to slape. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 19. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2017 Tak to potesi, mels kliku, ze to nebyl filtr. At to slape.MYSLÍM ŽE JE TO MNOHEM ČASTĚJŠÍ ZÁVADA NEŽ TEN SAMOTNEJ FILTR. SERVISY RÁDY ŠÍŘÍ MÝTY- A INKASUJÍ PRACHY... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 19. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2017 MYSLÍM ŽE JE TO MNOHEM ČASTĚJŠÍ ZÁVADA NEŽ TEN SAMOTNEJ FILTR. SERVISY RÁDY ŠÍŘÍ MÝTY- A INKASUJÍ PRACHY...Prave proto jsem rad, zes to nemusel vyplaznout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sifon Odesláno 19. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2017 MYSLÍM ŽE JE TO MNOHEM ČASTĚJŠÍ ZÁVADA NEŽ TEN SAMOTNEJ FILTR. SERVISY RÁDY ŠÍŘÍ MÝTY- A INKASUJÍ PRACHY... Tak gratuluju, měl jsi kliku. U mě to byl filtr jako loženej...auto v nouzáku a cestou domů mě předjelo na dálnici starý CLIO!!! V zrcátku jsem viděl manželku (doprovodné vozidlo) jak se může smíchy potrhat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 19. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2017 Tak gratuluju, měl jsi kliku. U mě to byl filtr jako loženej...auto v nouzáku a cestou domů mě předjelo na dálnici starý CLIO!!! V zrcátku jsem viděl manželku (doprovodné vozidlo) jak se může smíchy potrhat. A to je jako potupa, kdyz te predjede starsi auto? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leclerc Odesláno 19. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2017 A to je jako potupa, kdyz te predjede starsi auto?Jasně. Anebo pomalejší... "Tati, předjel tě Trabant." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 19. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2017 Jo dik za osvetu :-), tak sem muzete pisnout, cim tedy jezdi pan tvorstva, abych az vyjedu, sel pripadne z cesty :-)).Ty woe, tohle me zas pobavilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sifon Odesláno 19. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2017 No kdybys to Clio videl...to drzelo pohromadě jenom tou barvou, kouřilo se z něj. Děs a hrůza. Spíš než auto to vypadalo jako archeologickej nález. A hlavně v nouzáku má to moje zrychlení 0 - 100 asi čtvrt hodiny. Takže ano...bylo to vyloženě směšné. Odesláno z mého SM-T805 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 19. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2017 Debilni korejci a jejich nejlepsi cesky kombik vsech dob. Masaz jak svine. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr.S Odesláno 19. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2017 to kdojinej: Jestli máš na mysli tu reklamu na i30, co běží v tv, tak z té je mi celkem blivno a stydím se, že mám doma dvě auta téhle značky. Opravdu vážně uvažuji, že už je čas na výměnu, i když jsou obě relativně nová. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 19. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2017 Hnůjdej je pro mě tabu od chvíle, co začali se sousedem z Boleslavi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 19. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2017 Taky by mě zajímalo, jestli pro ně není ta reklama spíš kontraproduktivní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 19. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2017 Taky by mě zajímalo, jestli pro ně není ta reklama spíš kontraproduktivní.tohle už dávno zodpověděly čísla prodejů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 19. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2017 tohle už dávno zodpověděly čísla prodejů nesleduju to, rostou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 19. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2017 Asi jo, porad to ma svy kupce. Ja to nejsem a nikdy nebudu. Nejen kvuli te reklame. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 19. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2017 Nepřijde vám zvlastni jak moc vas dokáže ovlivnit reklama? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 20. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2017 to kdojinej: Jestli máš na mysli tu reklamu na i30, co běží v tv, tak z té je mi celkem blivno a stydím se, že mám doma dvě auta téhle značky. Opravdu vážně uvažuji, že už je čas na výměnu, i když jsou obě relativně nová.Ja to chapu, taky doma nechci nic ceskyho ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 20. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2017 Taky jsem spravedlivej- přes práh mi nesmí ani Hnujdej, ani Škodapeněz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 20. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2017 Já zjistil, že mě reklama dokáže ovlivnit když jsem přestal kupovat Old Spice. Vždycky když jsem otevřel sprcháč tak jsem viděl jak na mě ten svalnatý černoch řve..už jsem nemohl dál, jak někde v africkým kriminále a prostě tu značku přestal kupovat i přes to, že mě voní :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 20. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2017 .................. Vždycky když jsem otevřel sprcháč tak jsem viděl jak na mě ten svalnatý černoch řve..už jsem nemohl dál................................ No v Tvým případě bych se asi taky toho černocha bál, kór jestli jsi měl na sobě zas tu minisukni................... :lol2: :cheers: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky