Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Tak je hotovo. Odešla tlaková hadice- měnily se raději obě. Čidlo je ok, filtr řízeně vypálen, vše fachá jak má. Máme radost? MÁME RADOST !!! 

Tak to potesi, mels kliku, ze to nebyl filtr. At to slape.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

MYSLÍM ŽE JE TO MNOHEM ČASTĚJŠÍ ZÁVADA NEŽ TEN SAMOTNEJ FILTR. SERVISY RÁDY ŠÍŘÍ MÝTY- A INKASUJÍ PRACHY...

Tak gratuluju, měl jsi kliku. U mě to byl filtr jako loženej...auto v nouzáku a cestou domů mě předjelo na dálnici starý CLIO!!! V zrcátku jsem viděl manželku (doprovodné vozidlo) jak se může smíchy potrhat. 

Odkaz ke komentáři

Tak gratuluju, měl jsi kliku. U mě to byl filtr jako loženej...auto v nouzáku a cestou domů mě předjelo na dálnici starý CLIO!!! V zrcátku jsem viděl manželku (doprovodné vozidlo) jak se může smíchy potrhat. 

A to je jako potupa, kdyz te predjede starsi auto?

Odkaz ke komentáři

No kdybys to Clio videl...to drzelo pohromadě jenom tou barvou, kouřilo se z něj. Děs a hrůza. Spíš než auto to vypadalo jako archeologickej nález. A hlavně v nouzáku má to moje zrychlení 0 - 100 asi čtvrt hodiny. Takže ano...bylo to vyloženě směšné.

Odesláno z mého SM-T805 pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Já zjistil, že mě reklama dokáže ovlivnit když jsem přestal kupovat Old Spice. Vždycky když jsem otevřel sprcháč tak jsem viděl jak na mě ten svalnatý černoch řve..už jsem nemohl dál, jak někde v africkým kriminále a prostě tu značku přestal kupovat i přes to, že mě voní :-)

Odkaz ke komentáři

.................. Vždycky když jsem otevřel sprcháč tak jsem viděl jak na mě ten svalnatý černoch řve..už jsem nemohl dál................................

No v Tvým případě bych se asi taky toho černocha bál, kór jestli jsi měl na sobě zas tu minisukni................... :lol2: :lol2: :lol2:

:cheers: :cheers: :cheers:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...