tano Odesláno 7. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2017 (upraveno) villain83: ja se mam hodit do klidu? Tak prijed ty kasparku vesnickej A vesnican jsi max. ty borecku vesnickej.Dostanes takovy bomby ze to nepoberes ty burane! Upraveno 7. srpna 2017 uživatelem tano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 7. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2017 kuncák7: dekuji Martas, jen holt mame nasrano ve vlastni staji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 7. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2017 a o to by tu mělo jít Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 7. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2017 Nechcete si ty výpady psat do SZ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 7. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2017 villain83: ja se mam hodit do klidu? Tak prijed ty kasparku vesnickej A vesnican jsi max. ty borecku vesnickej.Dostanes takovy bomby ze to nepoberes ty burane!Kvůli takovejm sulinkum, jako ses ty, sem už spousta členů nechodí. Vo hodinkách nic nevis, všude všechno komentujes. Zrus si tady účet. A s tím vyhrožováním brzdi, vůbec nevis, s kým tancis... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 7. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2017 (upraveno) villain83: ano a s kym tancim? Bojim...moc bojim a o hodinkach toho vis nejvic ty Edit: vsichni sem chodi kvuli tobe Upraveno 7. srpna 2017 uživatelem tano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 7. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2017 Poprosím o zklidnění.Jinak to tu dočasně uzamknu a bude.Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 7. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2017 villain83: ano a s kym tancim? Bojim...moc bojim a o hodinkach toho vis nejvic ty Edit: vsichni sem chodi kvuli tobeBez radši fotit, to ti jde lip, jak psát tyhle svoje duchaplný výlevy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 7. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2017 villain83: ja se mam hodit do klidu? Tak prijed ty kasparku vesnickej A vesnican jsi max. ty borecku vesnickej.Dostanes takovy bomby ze to nepoberes ty burane!Já se omlouvám, ale musím. Promiň Manťáku: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 7. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2017 vojta1: tak tohle si nemusel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 7. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2017 (upraveno) A tak ses slavnej, no. Třeba se ti ozve Troska, nebo Jirka Pomeje. Upraveno 7. srpna 2017 uživatelem villain83 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 7. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2017 Tano, co to je? Já tě teda dosud vnímal tak nějak normálně, mezi normálními,tvoje dnešní reakce fakt nepobírám. Jako ok, nejsme kámoši, nemusíme spolusdílet stejné názory, to je jasný, ale nikdy jsem snad od tebe neviděl takovou agresi nebo jak to nazvat, špatný den? Teď nerejpu, normálně se ptám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 7. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2017 vojta1: tak tohle si nemusel...Pavle, neblbni. Co je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Simon Alexander Odesláno 7. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2017 Vole ani jeden racionalni clovek mezi vama hadavejma a to jste dospeli. Sorry mozna jsem cucak, ale tyhle dětský kecicky vas nasiraj? Ze se nad tim nepovznesete nebo nevyrikate fejstufejs. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 7. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2017 tommas4: nic chlape, ma reakce je spatna vim to Bylo mi lito 1 clena, ktereho neznam osobne ale vsichni do nej sli. Promin, je videt, ze jsi to pochopil Ty a ten co mne zna Kuncak.Je mi lito, kdyz nekdo kope do 1!Pekny vecer vsem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 7. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2017 Pavle, neblbni. Co je?Nic Martas, pohoda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 7. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2017 Ok, beru kašlu na dnešní "téma", jednak nemám co víc říct a jdu se najíst a beru rodinku ven,kdo se chcete odreagovat tak je dnes - měsíc v úplňku, vychází okolo osmé (vychází na východě)- cca okolo čtvrt na devět asi hodinu bude částečné zatmění měsíce- i přes svit měsíc budou viditelné "padající hvězdy", perseidy, maximum bude až za pár dní alevidět jich bude dost určitě i dnes, chodím koukat každej rokTakhle to vypadá když si vlezu do záběru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 7. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2017 Já se omlouvám, ale musím. Promiň Manťáku: Děkuji, já se tady normálně válím smíchy, to je strašnej borec :-) :-) Mydlit hlava nehlava, cha chá, mám dost :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 7. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2017 (upraveno) tano to jsi si tu ještě neprožil? jseš měkej woe jako Daliborkovo obušek jsem měl doma , ale zavřít to je docela pakárna. Upraveno 7. srpna 2017 uživatelem vraby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 7. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2017 Tano- ok, kdyby neco,.....Tommas4- co tam sakra lezes :-), krasna fotka a budu tez cucet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky