Návštěvník qoyi Odesláno 25. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2017 Nejlepší je "zapálíme hořák a dáme na něj předem nahřátou pánev" ... ale jinak jo .. zkusim to, mam na to celej víkend. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 25. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2017 (upraveno) V pondělí v tomto vlákně.... "musím vymalovat kuchyň" A nasr.... mě zase a znovu photobucket. Člověk něco hledá a když má konečně radost, že přecejen asi našel, tak jsou všechny fotky v řiti... Upraveno 25. srpna 2017 uživatelem Lamiczka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník qoyi Odesláno 25. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2017 (upraveno) V pondělí v tomto vlákně.... "musím vymalovat kuchyň" Tu sem nechal vymalovat před pár měsíci ... od tý doby začala opadávat omítka u podlahy (sem zkoušel vytírat a ono to asi moc nasáklo) ... a přítelkyně ... teda asi bývalá ... ohodila ten zbytek stěny sunarem. Takže to o moc horší nebude, navíc tu mam nějakej malej sheron hasicí přístroj co jsem koupil v makru pro případ že zase vyleju olej do trouby. Upraveno 25. srpna 2017 uživatelem qoyi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 25. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2017 No a teď potřebuju poradit co s tou půlkou flašky Zacapy ...Mam pro tebe neco specialniho, myslim, ze se ti to bude libit. Vem si tu flasku s sebou do auta a nejlip, kdyz s ni budes za jizdy mavat z otevreneho okynka. A pak si tu muzes stezovat na policajty, jak te sikanujou a tak. To jsem vymyslel specialne pro tebe.* * za to, ze jsi vylil Laphroaig do drezu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 25. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2017 Mam pro tebe neco specialniho, myslim, ze se ti to bude libit. Vem si tu flasku s sebou do auta a nejlip, kdyz s ni budes za jizdy mavat z otevreneho okynka. A pak si tu muzes stezovat na policajty, jak te sikanujou a tak. To jsem vymyslel specialne pro tebe.* * za to, ze jsi vylil Laphroaig do drezu. Máš pravdu - je to barbarství. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 25. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2017 Máš pravdu - je to barbarství. Nesel by za to dat ban? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 25. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2017 Normálně to dej do prodejního vlákna neboj první nebudeš... A my si užijeme trochu srandy Fakt to jde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 25. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2017 (upraveno) Jsem to napsal dvakrát asi už přestanu pit Upraveno 25. srpna 2017 uživatelem mondeo2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník qoyi Odesláno 25. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2017 Vem si tu flasku s sebou do auta a nejlip, kdyz s ni budes za jizdy mavat z otevreneho okynka. A pak si tu muzes stezovat na policajty, jak te sikanujou a tak. Vždyť já už si tolik nestěžuju. Teda vlastně vůbec. Začal jsem se pohybovat (autem) v civilizovanější společnosti (rozuměj v zahraničí) ... jezdim furt stejně a nikdo mě nebuzeruje, žádný buzerační kontroly, žádný vymyšlený přestupky u soudů, nic. Jednou teda kolega co měl zánět spojivek musel na parkovišti chcát do zkumavky, ale já zatim nic. Policie je tu korektní, měření probíhají na nebezpečných úsecích a ne na bezpečných a celkově mi to přijde vůči řidičům korektnější, dodržuje se tu jakási řidičská kultura aneb neděláme si naschvály. Nepotkal jsem policii jedoucí přede mnou přes půl města 15kmph a taknějak tu vše funguje jak bych si představoval. Po zkušenostech z ČR je to fajn, tak ani nemam důvod si nějak stěžovat. Jiná cesta nebyla, doporučuji přečíst nový zákon o přestupcích ... aneb tři policajti tvrdí, úřad obviní, odvolačka potvrdí a na podatelnu k soudu můžeš busem, cha cha ... Jo když von ten Laphroaig byl nějakej zkaženej, podle toho jak mi bylo blbě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 25. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2017 Nesel by za to dat ban? Berme to jako mladickou nerozvážnost a dejme mu jen varování. Jo když von ten Laphroaig byl nějakej zkaženej, podle toho jak mi bylo blbě. On vždy bývá zkažený jen jeden z těch panáků, co vypiješ. Celá flaška nikdy.Věř zkušenějším. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 25. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2017 Berme to jako mladickou nerozvážnost a dejme mu jen varování. On vždy bývá zkažený jen jeden z těch panáků, co vypiješ. Celá flaška nikdy.Věř zkušenějším. já mám dojem, že za to může vždcky štrůdl.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leebauer Odesláno 26. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2017 goyi - ... a přítelkyně ... teda asi bývalá ... ohodila ten zbytek stěny sunarem. Ty frájo! Ty si asi dobrej bejk, když máš takhle mladou přítelkyni. A to sem si myslel jakej nejsem frajer když je moje žena o 13let mladší. No kámo drž se. Za takovejch 20 let tě přivede do hrobu. A bacha, smrdí to trochu pedofilii. Ještě že je to naše fórum uzavřená komunita. Esembáci by to nemuseli pochopit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 26. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2017 (upraveno) "Mně to v byznysu nepomáhá. Radši se fotbalem nechlubím, aby si lidé neříkali, co to je za kreténa, že v tom utápí svoje peníze," Majitel Dukly Praha Petr Paukner "Pane Pauknere, jděte k čertu" fanoušek Dukly Praha Roman I. 680400.jpgAha, takže to jsi ty, ten jeden fanoušek Dukly... Upraveno 26. srpna 2017 uživatelem Chumpus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 26. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2017 Aha, takže to jsi ty, ten jeden fanoušek Dukly... Až se některý z těch borců, co jim mačkáš palečky, stane nejlepším fotbalistou Evropy, až se Tvůj milovaný klub dostane dvakrát do semifinále evropských soutěží, 5x do čtvrtfinále, pak se můžeš řehtat, až se Ti bude břicho klepat. Zatím se to pokud vím nestalo.... Dukla Praha je můj oblíbený klub, a co vidím kolem sebe, tak kope slušnej poctivej fotbal bez pompéznosti, stamilionů, skandálů. Tak nevim, co pičuješ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 26. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2017 Až se některý z těch borců, co jim mačkáš palečky, stane nejlepším fotbalistou Evropy, až se Tvůj milovaný klub dostane dvakrát do semifinále evropských soutěží, 5x do čtvrtfinále, pak se můžeš řehtat, až se Ti bude břicho klepat. Zatím se to pokud vím nestalo.... Dukla Praha je můj oblíbený klub, a co vidím kolem sebe, tak kope slušnej poctivej fotbal bez pompéznosti, stamilionů, skandálů. Tak nevim, co pičuješ.Ty jo, ty jsi slušně podrážděnej... A to jsem si myslel, že máš smysl pro humor. No nic, stane se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 26. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2017 (upraveno) Ale prd, jen neumim psat ty smajliky na iphone. Respektuve nenaskoci. Stejne uz me ten psanej projev zacina srat. Jsou to jen slova, bez tonu, vyrazu, emoce.... Kolik ja uz videl konfliktu z nepochopeni emailu, to bych se nedopocital. Emoci s Duklou mam spojenou s detstvim a knizkou Dukla mezi mrakodrapy a pak jsem byl ve 13 na PVP s Manchesterem a to jsou nezapomenutelny zazitky. A taky mam rad Ladu Vizka :-))). Upraveno 26. srpna 2017 uživatelem Roman I. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 26. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2017 Chumpus . Jsem to prepnul do toho tapa neco. Ale tady nejsou kurwa ty pulitry Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 26. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2017 půllitr napíšešdvojtečka hned za ni bez mezery cheers a hned za to zase bez mezery dvojtečka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 26. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2017 (upraveno) Me nasr.l mobil Chujaven v kombinaci s tim, jaka jsem technicka lama. Nejaka po.ebana aktualizace, vo kterou jsem Cinany vubec nezadal a z ktery jsem neumel "vystoupit", kdyz mi kur.a nasko ila sama pri zapnuti telefonu mi komplet ztratila fotky, odpojila me od emailu a rozhodila cely nastaveni pristroje. Cinan zkurv.nej a honza71 blbej! :-( Upraveno 26. srpna 2017 uživatelem honza71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 26. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2017 (upraveno) Chumpus Hura. Ale ja uz jsem tak beznadejne statej. Tohle je pro me spanelska vesnice. Jak se pise bulici smajlik? Upraveno 26. srpna 2017 uživatelem Roman I. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky