mondeo2 Odesláno 6. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2011 jsem debil,přepnul jsem na zprávy na Nově a viděl tu frašku co předvádí poslanci,docela se za ně stydím.Zkazil jsem si večer Kre....teni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 7. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2011 No mě už s..e delší dobu současný stav v práci , takže je nejvyšší čas na změnu.... Kdyby náhodou někdo věděl o volným místu (ideálne jako asistent KAM a podobně) dejte vědět :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 7. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2011 Ještě kdybych tak věděl, co je KAM. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 7. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2011 (upraveno) Ještě kdybych tak věděl, co je KAM. Kam bychom ho zašili? Managera jednoho. Upraveno 7. listopadu 2011 uživatelem Peta-Biker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 7. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2011 Ještě kdybych tak věděl, co je KAM. A pak to tady má k něčemu vypadat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 7. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2011 Že by Key Account Manager? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brownicek Odesláno 7. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2011 ...inzerát v prodejním vlákně na potápky od Orisu. Po půlroce vyhlížení tady i jinde jsem je nakonec koupil na ebay a deset dnu na to se tu jedny objevi Aspon ze nejsou v modre, to uz by me asi uplne kleplo! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 7. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2011 KAM? To je to ten obchodník pre kľúčových zákazníkov? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flagolo Odesláno 7. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2011 Nebo že by toužil po místě na Katedře Aplikované Matematiky ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 7. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2011 KAM? To je to ten obchodník pre kľúčových zákazníkov? Jako, že nosí klíče? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 7. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2011 Jako, že nosí klíče? A nebo jinak. Key Account Manager by také mohl být manažer, který má na starosti klíče od účetnictví ve firmách - v některých případech firem co berou státní zakázky je to přísně střežené tajemství. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 7. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2011 KAM? To je to ten obchodník pre kľúčových zákazníkov? správně, může to být i člověk, co za společnost jedná se skupinou dodavatelů a řídí je. Takový externí ředitel (prudič) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 7. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2011 ten co má na vrátnici na starost skříňku s klíčema :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 7. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2011 No proste idealne neco na pozici kancelarske krysy ) s normalni pracovni dobou a ne jak ted od rana do noci a delat prvni posledni a jeste pulku za druhy.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flagolo Odesláno 7. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2011 No proste idealne neco na pozici kancelarske krysy ) s normalni pracovni dobou a ne jak ted od rana do noci a delat prvni posledni a jeste pulku za druhy.... To jsi měl říct hned, že chceš do státního Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 8. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2011 nebo do politiky ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 8. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2011 kolega v práci začal po letech zas kouřit. Chodit nemůže, nemocí má že by to stačilo pěti lidem, dokonce měl i něco na plicích. Nejdřív sem tam vysomroval od někoho cigaretu, v pondělí už si donesl svoje a dnes už hulil jak Tatra s pískem. Navíc jak blbě chodí tak většinou s tím čmoudem ani nevypadne z dílny. Jednu nebo dvě denně jsme mu trpěli, stejně je občas potřeba vyvětrat ale když jich dnes za dopoledne vytáh nejmíň deset jen co jsem stíhal sledovat tak to je moc. Myslím že uděláme dobrovolnou požární jednotku a uhasíme to. jsem toho názoru že každý má právo chcípnout dle vlastního vkusu, ale sám! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 9. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2011 Nemuzu si pomoct ale hruska, co prave jim, chutna jako kedlubna.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 9. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2011 Nemuzu si pomoct ale hruska, co prave jim, chutna jako kedlubna.... A vyčistil sis ráno zoubky? Mě tedy dnes naštvala zpráva, že kamarád, který se měl účastnit cesty do RSA se dostal do zajímavé životní situace (obchod roku ) a neodletí. Je to život, ale pro mě to znamená desítky telefonů a hodně organizační práce, jelikož vše bylo nalajnováno Hlavně že všem říkám, buď te si na 100% jisti, že odletíte, to je krach" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 9. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2011 A vyčistil sis ráno zoubky? Zrovna od tebe si necham radit se zubama .. ty, kterej si radsi poridi Rolexky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky