Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Debilní DHL

Hezký výlet, ale co, máš aspoň přehled :-)

Mě aktuálně USPS, co někde vezou (co jiného, než hodinky) z Texasu do Chicaga přes Hawai nebo co.. čtvrtý den bez zprávy, pojištěné jsou, ale nedají se skoro koupit :(

(pak ještě čekání , než je "brácha" na Vánoce veme sebou do Prahy, ale tam už bude jistota)

Upřímně, docela chápu, že může vzniknout chyba (v tom objemu je to docela machrovina), ale na.ere to pokaždé řádně :smile_anim:

Odesláno

Ale tak hlavně, že tam zase hraje Craig a že to bude určitě zase o něco horší, než ty předchozí filmy. Já sice na Bondovky od té doby, co odešel Brosnan nekoukám, ale i tak bych tam raději viděl trošku něco jiného, aspoň na plakátech a pak ve vlákně V.I.P až na to lidi začnou koukat.

Odesláno

To znám, mě se tohle naposledy stalo na začátku osmisetkilometrový jízdy :D

Pokud máš velurový koberečky, zapomeň, že ten puch z tý uměliny dostaneš :(

Puch z toho das najlepsie prec ak to das na slnko a najlepsie nech to tak aspon raz zmokne na dazdi a preschne. na nie prilis strmu strechu pod kamen - o tyzden zlozis dole ako nove. UV a voda urobia svoju robotu.

i ked teraz v zime neviem.. ja som naposledy ked sa mi to stalo kupil nove auto :-) (zhoda nahod, ale dcera pachatelka to tak vsetkym vysvetlovala)

Odesláno

Dovolím si citovat Andrewa:

Ale možná ani nenaštval, spíš mi ho je líto :angel:

:cheers:

Ten obrázek tu uvídíme asi často, možná bych si měl udělat copyright a vybírat za jeho použití :devil:

Odesláno (upraveno)

Česká spořitelna - výpověď stavebního spoření,přespořovali jsme, cca.9 let a penízky si nechají ještě do 1.12. Výpověď dána 2.8. tj. 4 měsíce disponujou s našema korunkama.O tom že mohu požádat o prominutí 3měsíční lhůty za poplatek 0.5% na pobočce ani slovo. Tento ústav už nikdy. :suicide_anim:

Upraveno uživatelem vraby
Odesláno

Mě kromě Fikusa naštvala bezohlednost řidičů na D1. Dneska se mě jeden snažil zabít hned zrána.

D1 byla dnes tragicka v obou smerech rano i navecer ... vzdycky si v takovy den vzpomenu na planovane zvyseni ceny znamky a celou cestu si rikam "za co tady chcete soudruzi vubec platit??"

Odesláno

Stve me nas kolega Admira a jeho ctrlC - ctrlV zachvaty... Timto bych ho rad poprosil, aby si dal aspon tu praci, aby k obrazku/odkazu vlozil (a pripadne prelozil) informace o hodinkach/produktu. Diky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...