gougy Odesláno 3. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2011 Debilní DHL Hezký výlet, ale co, máš aspoň přehled :-) Mě aktuálně USPS, co někde vezou (co jiného, než hodinky) z Texasu do Chicaga přes Hawai nebo co.. čtvrtý den bez zprávy, pojištěné jsou, ale nedají se skoro koupit (pak ještě čekání , než je "brácha" na Vánoce veme sebou do Prahy, ale tam už bude jistota) Upřímně, docela chápu, že může vzniknout chyba (v tom objemu je to docela machrovina), ale na.ere to pokaždé řádně
sibirnaya Odesláno 3. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2011 co te na tom nastvalo? sice ty novy bondy uz tak neprozivam, ale nejak tomu nerozumim
Jay Doll Odesláno 3. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2011 Ale tak hlavně, že tam zase hraje Craig a že to bude určitě zase o něco horší, než ty předchozí filmy. Já sice na Bondovky od té doby, co odešel Brosnan nekoukám, ale i tak bych tam raději viděl trošku něco jiného, aspoň na plakátech a pak ve vlákně V.I.P až na to lidi začnou koukat.
sibirnaya Odesláno 3. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2011 tak ja taky stokrat radsi Brosnana nez Craiga, ale nejvic me stve, ze omezili hracky..
sect Odesláno 3. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2011 Dovolím si citovat Andrewa: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Ale možná ani nenaštval, spíš mi ho je líto
Peta-Biker Odesláno 3. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2011 Dovolím si citovat Andrewa: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Ale možná ani nenaštval, spíš mi ho je líto Já to pochopil už ve vlákně o Rolexu, kdy chtěl na pár řádcích vědět vše
bandicoot Odesláno 3. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2011 Bond byl floutek, cíťa, hračička, holkař, kuřák, pijan... Studenýho Craiga mám rád, filmy to nejsou špatný, možná jsou blíž knižní předloze, ale já Bonda vidím jak jsem popsal.
pavča Odesláno 3. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2011 Dovolím si citovat Andrewa: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Ale možná ani nenaštval, spíš mi ho je líto Jo, už je mi to jasné, už jsem Andrewův obrázek a postoj pochopil.
instant Odesláno 3. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2011 To znám, mě se tohle naposledy stalo na začátku osmisetkilometrový jízdy Pokud máš velurový koberečky, zapomeň, že ten puch z tý uměliny dostaneš Puch z toho das najlepsie prec ak to das na slnko a najlepsie nech to tak aspon raz zmokne na dazdi a preschne. na nie prilis strmu strechu pod kamen - o tyzden zlozis dole ako nove. UV a voda urobia svoju robotu. i ked teraz v zime neviem.. ja som naposledy ked sa mi to stalo kupil nove auto :-) (zhoda nahod, ale dcera pachatelka to tak vsetkym vysvetlovala)
Murphy97 Odesláno 3. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2011 James Bond No.23 Hele, presne na stejnej prispevek mam copyright ve vlakne co mne potesilo.... Kradez a jeste k tomu provedena modem je dvojnasobny zlocin
Murphy97 Odesláno 3. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2011 Víš co Murphy... Vim: 007 forever!
Andrew Odesláno 3. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2011 Dovolím si citovat Andrewa: Ale možná ani nenaštval, spíš mi ho je líto Ten obrázek tu uvídíme asi často, možná bych si měl udělat copyright a vybírat za jeho použití
Red Dwarf Odesláno 3. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2011 Mě kromě Fikusa naštvala bezohlednost řidičů na D1. Dneska se mě jeden snažil zabít hned zrána.
vraby Odesláno 3. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2011 (upraveno) Česká spořitelna - výpověď stavebního spoření,přespořovali jsme, cca.9 let a penízky si nechají ještě do 1.12. Výpověď dána 2.8. tj. 4 měsíce disponujou s našema korunkama.O tom že mohu požádat o prominutí 3měsíční lhůty za poplatek 0.5% na pobočce ani slovo. Tento ústav už nikdy. Upraveno 3. listopadu 2011 uživatelem vraby
simon_magus Odesláno 3. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2011 Mě kromě Fikusa naštvala bezohlednost řidičů na D1. Dneska se mě jeden snažil zabít hned zrána. D1 byla dnes tragicka v obou smerech rano i navecer ... vzdycky si v takovy den vzpomenu na planovane zvyseni ceny znamky a celou cestu si rikam "za co tady chcete soudruzi vubec platit??"
Dantechno Odesláno 4. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2011 Stve me nas kolega Admira a jeho ctrlC - ctrlV zachvaty... Timto bych ho rad poprosil, aby si dal aspon tu praci, aby k obrazku/odkazu vlozil (a pripadne prelozil) informace o hodinkach/produktu. Diky
yed69 Odesláno 4. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2011 Není důvod sem chodit. To mě štve. Je tu čím dál víc balastu.
Doporučené příspěvky