Návštěvník km.kmk Odesláno 3. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2011 Právě mě nas..l celní úřad Praha ruzyně. V červnu mi přišla zásilka a já nějak zapomněl poslat skutečnou cenu shippingu z USA a tak mi to napálili z tabulkových "2500,-" . Napsal jsem žádost o přepočítání, doložil skutečnou cenu za dopravu a uvedl číslo účtu, kam mají peníze poslat a nějak jsem to vypustil z hlavy. No a včera mi z celního úřadu přišel dopis, kterýmu jsem vůbec, ale vůbec nerozuměl, tak jsem zavolal paní, která to vyřizovala a ona mi sdělila, že jsem tu žádost vlastnoručně nepodepsal... Málem to se mnou seklo. Po půl roce zjistili, že jsem to zapomněl podepsat a místo toho, aby mi zavolali ať to pošlu znova, nebo mi to poslali k podepsání, tak obdržím nic neříkající dopis plný vyhlášek a paragrafů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quequeek Odesláno 3. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2011 tak tohle je špatný, hodně špatný....snad ty vopičáky brzo smete tsunami, aby podobný "zvyky" zanikly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 3. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2011 me neska totalne nastvalo kafe v Eroplanu v Roznove. To snad nemuzou myslet vazne, hlavne, ze si hrajou na ctyri hvezdy. abych nekrivdil kafi, to carpaccio bylo taky docela zvlastni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 3. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2011 tak tohle je špatný, hodně špatný....snad ty vopičáky brzo smete tsunami, aby podobný "zvyky" zanikly Málem jsem se pozvracel, hovada by si zasloužily!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 3. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2011 me neska totalne nastvalo kafe v Eroplanu v Roznove. To snad nemuzou myslet vazne, hlavne, ze si hrajou na ctyri hvezdy. abych nekrivdil kafi, to carpaccio bylo taky docela zvlastni to je dost divná putyka, jednou jsem z jejich "gastronomie" vrhl? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ludwig Wittgenstein Odesláno 3. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2011 Ludwigu, a cos čekal. Verbální ekvilibristiku ve stylu Prago Union? Vždyť Rytmus je popík ve smyslu populární plochá hloupá hudba... V poho Bandi. Nic jsem nečekal. Respektive takhle - že je Rytmus debil jsem tak nějak tušil, ale nic jsem od něj neslyšel. Je mě trošku překvapilo, že mě ukázka jeho typický produkce nijak nepřekvapila. Jen jsem tím chtěl říct, že takovejch chujovin nase.u za noc kýbl (abych tak nějak zůstal ve světě Mistrovy poetiky), a to bych měl ještě votravu alkoholem s přesahem ke klinický smrti. A pokud by na světě zůstal jenom tenhle typ "populární hudby", tak kryogenní spánek by moh bejt řešením. Počkat si na lepší časy. Na logicky následující větu jeho případných obdivovatelů: "...a jako proč to teda nedělám, když jsme tak chytrej...", mám jedinou odpověď. Soudnost. Ale zase jsem furt chudej. Jo, Prago Union byl příjemný osvěžení, ale teď se mně zdá, že už taky jen štosuje slova nahromadu. Když bych si měl vybrat něco ukecanýho v rámci ČSFR, bude to nejspíš Baumaxa nebo ještě možná WWW (jejich texty jsou alespoň vtipný): http://www.youtube.com/watch?v=fBY7UNOsMXY Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 3. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2011 že je Rytmus debil jsem tak nějak tušil, ale nic jsem od něj neslyšel. Je mě trošku překvapilo, že mě ukázka jeho typický produkce nijak nepřekvapila. On není debil, náhodou mezi lidma se chová docela normálně, jenom se velmi snaží si držet image debila, protože to patří to k jeho práci. Inteligentních rapperů je tu dost, ale takovejch primitivních, sprostejch, a hrozně cool tvářících se moc není. A zrovna videoklip zlatokopky, i s tou hlavní herečkou, se mu náramně povedl http://www.youtube.com/watch?v=A0js9zlBxZs Jo, Prago Union byl příjemný osvěžení, ale teď se mně zdá, že už taky jen štosuje slova nahromadu. Na Kato/Depha mi našahej! Lepší hru se slovy tady zatím nikdo nepředvedl. A navíc má i dobrý hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JHonza Odesláno 3. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2011 to je dost divná putyka, jednou jsem z jejich "gastronomie" vrhl? A bývala to velice sympatická hospoda (tenkrát v druhohorách) III. cenové skupiny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 3. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2011 On není debil, náhodou mezi lidma se chová docela normálně, jenom se velmi snaží si držet image debila, protože to patří to k jeho práci. Inteligentních rapperů je tu dost, ale takovejch primitivních, sprostejch, a hrozně cool tvářících se moc není. A zrovna videoklip zlatokopky, i s tou hlavní herečkou, se mu náramně povedl ja som žil v tom, že práve takýchto cool teda akože cool naštvane tváriacich je plno . Ide o vizuál. Totálne klišé, keď baba vystupuje z auta - záber na nohu...uf. Skutočný rap bol v garážach, keď prišlo pár desiatok ľudí. Veď o tom svoje vie aj Patrik Metamorfolord (alias dnešný Rytmus). Žiaden popík ako dnes. Nepoznám však smer, na ktorý by sa tak či tak nenabalil marketing. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 4. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2011 (upraveno) Mě naštval odchod Sócratese.Jeho styl fotbalu jsem, jako kluk, obdivoval.Ať je mu tam nahoře dobře. R.I.P. Upraveno 4. prosince 2011 uživatelem marosh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 4. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2011 StanoBare-jo rap v garazich to jsou hezky idealy,ale to je jen zabava-co dal,kdyz se tim chces zivit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 4. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2011 Tak tohle je ten Rytmus? Jsem rád, že jsem se v něm nezklamal. Fakt poetika pánskejch hajzlíků (taky bez cenzury) + veršovánky jak z Neználka. Kytka - lopata... Sorry za OT. EDIT: Vlastně už to není OT. Dneska mě naštvala debilita. No ty budeš muset toho Rytmuse asi znát a nebo jsi se s nim již určitě několikrát bavil. Zapoj mozkovnu a uvědomíš si, že má v těch textech za prvé pravdu a za druhé se podívej na Youtube na počet shlédnutí jeho videoklipů. Uvědomuješ si, že je to po něho práce takto se tvářit a tvořit takové to texty ? Navíc mohl ještě přitvrdit a poveršovat třeba o 6 letých dětech a fláternících, ale tím že je ze Slovenska kde chodí do kostela každý třetí bylo by to asi za hranou. Běž se ty chytrolíne podívat do dobrého pražského klubu kdo je tam s těmikrásnými mladými holkami, Jsou to typy přesně jak se Zlatokopek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 4. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2011 to je dost divná putyka, jednou jsem z jejich "gastronomie" vrhl? vis, jak me to ale nastvalo? kdyz sem chodil na gympl, jednou sem tam byl nekde lyzovat, a na vobed pak prave do eroplanu, nejaky maso s rokforovou omackou, a bylo to tak neskutecne dobry, ze sem tam pak byl dvakrat za skolou na vobed na rokforovku. normalne sem v devet sebral nejakou spoluzacku a jel z brna na vobed do roznova. tak sem si ted rikal, kdyz uz budu vokolo, stavim se tam ze sentimentu, a picu.. kafe hnusny, to je poprvy, co sem ho nedopil - a to piju malicky streticka - carpaccio divny, rajcata kysely, a tak. akorat ta vomacka to zachranila, ale stejne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 4. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2011 Co to je Rytmus?On je to někdo? Fakt? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svijanskymaz Odesláno 4. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2011 No ty budeš muset toho Rytmuse asi znát a nebo jsi se s nim již určitě několikrát bavil. Zapoj mozkovnu a uvědomíš si, že má v těch textech za prvé pravdu a za druhé se podívej na Youtube na počet shlédnutí jeho videoklipů. Uvědomuješ si, že je to po něho práce takto se tvářit a tvořit takové to texty ? Navíc mohl ještě přitvrdit a poveršovat třeba o 6 letých dětech a fláternících, ale tím že je ze Slovenska kde chodí do kostela každý třetí bylo by to asi za hranou. Běž se ty chytrolíne podívat do dobrého pražského klubu kdo je tam s těmikrásnými mladými holkami, Jsou to typy přesně jak se Zlatokopek. Mas 13 rokov,ze sa zastavas Rytmusa???Je to chytry chalan ,jak sa nabalil,ze na srackach je vec druha,aspon nenakradol:angel: .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 4. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2011 a za druhé se podívej na Youtube na počet shlédnutí jeho videoklipů. Někde na Youtube v komentářích bylo že se Rytmus chlubil že "kdo další ze Slovenska má milion shlédnutí?" No a nějakej dobrák tam dal link na Horkýže slíže. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 4. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2011 Mě naštval odchod Sócratese. Jeho styl fotbalu jsem, jako kluk, obdivoval. Ať je mu tam nahoře dobře. R.I.P. Ako malý som si z MS ´86 pamätal jeho penaltu z kroku-dvoch. Ako chlapci sme ju ale kopali vždy z rozbehu - pecka a hotovo...vtedy sme si hovorili, že to nebude asi len o tom dať ránu a skúšali sme ho napodobniť. Ach to boli časy... StanoBare-jo rap v garazich to jsou hezky idealy,ale to je jen zabava-co dal,kdyz se tim chces zivit? To nebola len zábava. To bola ešte nenačačkaná komunita, kde mať prehodenú kapucňu ešte automaticky neznamenalo, že si in. Akosi to viac žilo a nešlo o prachy...teda áno, ale nie v takej miere ako dnes. Ja celkovo rap nemusím, takže sa mi ho nechce extra obhajovať, len už tej úprimnosti v ňom veľmi neverím. Obráťme list. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 4. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2011 (upraveno) Absolutni debil vcera na cestou z Brna do Breclavi. Octavia Scout v levym pruhu jede 130 (nebo lehounce pres). Jedu rychleji, dalnice je poloprazdna. Dojedu ho a chvili cekam. Kdyz neuhyba, tak na nej zablikam. Pak teda borec uhne, ale kdyz vidi, ze si ho dovolil predjet Fiat Punto , tak se mi vratil hned za p...l a zacal zurive blikat. V pravym byly jeste asi dve auta, ale hned za nima jsem mu uhnul (nechtel jsem mit takovyho pablba za zadkem). Jak me predjizdel, tak me samozrejme fakoval. A nejvic me s odstupem stve me, ze jsem nezustal nad veci a vyfakoval ho taky (byl jsem vazne vytocenej). Ale byl jsem rad, ze na to aspon slapl a jel, protoze predstava, ze ho za chvili zase dojedu, me moc nelakala... Upraveno 4. prosince 2011 uživatelem skalis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 4. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2011 podobnou situaci jsem si užil ve čtvrtek když jsem jel z práce, vyjíždím z vesnice předemnou A6 v kombíku asi 60 na tachometru tak ho začnu předjíždět, mladík razantně přidal takže jsem tomu přišlápl a předjížděl jsem ho asi ve 130,zařadim se před něj a už jenom vidim jak se vzdaluje v zrcátku, psychicky neunesl že ho předjíždí Thalie s obsahem motoru čtyř malých piv Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 4. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2011 Absolutni debil vcera na cestou z Brna do Breclavi. Octavia Scout v levym pruhu jede 130 (nebo lehounce pres). Jedu rychleji, dalnice je poloprazdna. Dojedu ho a chvili cekam. Kdyz neuhyba, tak na nej zablikam. Pak teda borec uhne, ale kdyz vidi, ze si ho dovolil predjet Fiat Punto , tak se mi vratil hned za p...l a zacal zurive blikat. V pravym byly jeste asi dve auta, ale hned za nima jsem mu uhnul (nechtel jsem mit takovyho pablba za zadkem). Jak me predjizdel, tak me samozrejme fakoval. A nejvic me s odstupem stve me, ze jsem nezustal nad veci a vyfakoval ho taky (byl jsem vazne vytocenej). Ale byl jsem rad, ze na to aspon slapl a jel, protoze predstava, ze ho za chvili zase dojedu, me moc nelakala... hehehe jak dlouho jezdíš taliánem? Pokud dýl jak měsíc tak bys měl být na chování nadřidičů v nadautech zvyklej. Já dnes dojel "sedmdesátníka" v Pasatu TDI, v červeným déčku a íčku, čili výkonu proti mým 60 HP celý stádo. Vlekl jsem se za ním do toho kopce ze Zastávky u Brna směrem na Zbraslav a Velkou Bíteš asi šedesátkou. Zas tak moc mi to nejede abych si troufl ho předjíždět do kopce někde před zatáčkou, takže jsem to vydržel až na tu rovinku před Zbraslav a předjel ho. Zbraslav jsem projel lehce nepředpisovou šedesátkou a zrychlil asi na stovku. Najednou pasat za mnou, předjíždí mě. Mě nevadí že mě někdo předjel ale proč mě kurvadrát na úplně prázdný silnici, navíc s takovým přebytkem výkonu předjíždí způsobem že mě zadním nárazníkem mine tak na půl metru? Vážně nevidím jiný důvod než ten že dostal atomovej záchvat z toho že si ho dovolila předjet jakási italská podivnost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky