maama Odesláno 18. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2012 jděte s těma politickejma žvástama na eportal. Franto, nazýváš věc politicky nekorektním vyjadřováním. mě nejde o to, jak se máš vyjadřovat, zda korektně či ne. nepodsouvej mi to. pravidlo je, že se tu nemáš politicky vyjadřovat vůbec. když někdo toto pravidlo poruší má s ním být podle toho nakládáno.dobře, tak si povolme politiku (já zatleskám), pak bych ti na to, Ludwigu, směl odpovědět.na tu rozšířenou nesnášenlivost můžu na pohodovým fóru mlčky koukat, nebo někoho podobně nesnášenlivě urazit, nebo spřádat politický debaty. pak už jen bazírovat na pravidle a vyžadovat dohled a tresty.analogie pro pochopení věci- kdybych tady šířil sociální nevraživost a tvrdil že každej, kdo má na útratu za rolexky / kufr plnej rolexek, je podfukářská šmíra, tunelář, pasák, člověk s krvavejma rukama -nebo jinej ekvivalent výrazu morgoš- a automaticky si zaslouží (třeba pověsit), a to vše jen protože příklady tunelářů existují, dáte mi to sežrat. kdyby taková demagogie byla rozšířená tak jako nesnášenlivost, bylo by to stejně nebezpečný. jdem do hajzlu a sklízej akorát Kohouti.vůbec nemluvím o politické nekorektnosti, silvestrovském násilí, zneužívání dávek, ani o péči o domestikované pitomce, ale o hlouposti a našem běžném překračování našich pravidel. každopádně by měl být Sibiř umravněn domluvou moderátora za morgoše a pokud k tomu nedojde a dál se tu budem vyjadřovat jako hovada, tak z fóra budem mít kupu hnoje. jde o obyčejnou slušnost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maama Odesláno 18. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2012 ...Doporučil bych týden žít vedle uvedené menšiny a pak bych se ho optal na názor. ... pocházím z obce Rudňany Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 18. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2012 Trochu z jiného soudku , byl jsem u příbuzných ve Slovenském ráji . Tam když jdete do lesa, tak vidíte pařezy asi 1metr vysoké. Místní čmoudi jsou líní se ohýbat a řežou to vysoko. Jo a brambory už tam nesází, protože 50 metrů za strojem šli čmoudi a hned je vykopávali . Dokud budeme gádžové, jsou to čmoudi , cigoši a pod. Jsi tu chyběl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 18. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2012 pocházím z obce Rudňany ono odněkud pocházet (klidně tam i prožít etapu života) a někde žít s rodinou (a přemýšlet v jakém stavu se vrátí dítě ze školy) může být rozdíl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 18. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2012 jděte s těma politickejma žvástama na eportal. Franto, nazýváš věc politicky nekorektním vyjadřováním. mě nejde o to, jak se máš vyjadřovat, zda korektně či ne. nepodsouvej mi to. pravidlo je, že se tu nemáš politicky vyjadřovat vůbec. když někdo toto pravidlo poruší má s ním být podle toho nakládáno. dobře, tak si povolme politiku (já zatleskám), pak bych ti na to, Ludwigu, směl odpovědět. na tu rozšířenou nesnášenlivost můžu na pohodovým fóru mlčky koukat, nebo někoho podobně nesnášenlivě urazit, nebo spřádat politický debaty. pak už jen bazírovat na pravidle a vyžadovat dohled a tresty. analogie pro pochopení věci- kdybych tady šířil sociální nevraživost a tvrdil že každej, kdo má na útratu za rolexky / kufr plnej rolexek, je podfukářská šmíra, tunelář, pasák, člověk s krvavejma rukama -nebo jinej ekvivalent výrazu morgoš- a automaticky si zaslouží (třeba pověsit), a to vše jen protože příklady tunelářů existují, dáte mi to sežrat. kdyby taková demagogie byla rozšířená tak jako nesnášenlivost, bylo by to stejně nebezpečný. jdem do hajzlu a sklízej akorát Kohouti. vůbec nemluvím o politické nekorektnosti, silvestrovském násilí, zneužívání dávek, ani o péči o domestikované pitomce, ale o hlouposti a našem běžném překračování našich pravidel. každopádně by měl být Sibiř umravněn domluvou moderátora za morgoše a pokud k tomu nedojde a dál se tu budem vyjadřovat jako hovada, tak z fóra budem mít kupu hnoje. jde o obyčejnou slušnost. Nesouhlasim s tebou, ale respektuju tvuj nazor. Jedine v cem souhlasim je ukoncit tuhle debatu a mozna se nekdy trochu krotit a netahat sem politiku a dalsi podobna temata. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 18. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2012 a dalsi podobna temata. To by chtělo možná vyspecfikovat do pravidel a bude klid - z kontroverzních témat povolit maximálně tak co kdo kouří či pije. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 18. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2012 To by chtělo možná vyspecfikovat do pravidel a bude klid - z kontroverzních témat povolit maximálně tak co kdo kouří či pije. Nejvic vasni vzdy vznika u "obecnych" temat jako jsou klasicke zpravy, novinky, zakony, nehody, kriminalita, politika, apod. V hodinkovych vlaknech se nervuju akorat ja kvuli Festine a turboclenum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maama Odesláno 18. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2012 (upraveno) ono odněkud pocházet (klidně tam i prožít etapu života) a někde žít s rodinou (a přemýšlet v jakém stavu se vrátí dítě ze školy) může být rozdíl... edit: sorry, nekdy kecám nesmysly Upraveno 18. ledna 2012 uživatelem maama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 18. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2012 Nechte si diskuze o cikánech a rasismu někam jinam prosím. Tohle je prémiové hodinářské forum, nejlepší na trhu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 18. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2012 (upraveno) ok, edit Upraveno 18. ledna 2012 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 18. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2012 hnus:-( klik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 18. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2012 hnus:-( klik Drsné... Člověk by řekl, že tohle odvětví zlodějiny už není. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 18. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2012 Drsné... Člověk by řekl, že tohle odvětví zlodějiny už není. a ještě ta jeho výstavka... ty umělý oči v těch lebkách... ty zuby... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 18. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2012 Nechte si diskuze o cikánech a rasismu někam jinam prosím. Tohle je prémiové hodinářské forum, nejlepší na trhu Asi jsem to způsobil já svým přízpěvkem. Příště se pokusím být uvážlivější. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaX Odesláno 18. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2012 Asi jsem to způsobil já svým přízpěvkem. Příště se pokusím být uvážlivější. Hlavně, korektně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quido Morava Odesláno 18. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2012 Nechte si diskuze o cikánech a rasismu někam jinam prosím. Tohle je prémiové hodinářské forum, nejlepší na trhu přestože si myslím, že toto zrovna není rasizmus, souhlasím s tím, že by nás tady mělo štvát něco jiného... a jdu do sebe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 18. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2012 Příště se pokusím být uvážlivější. Díky Hlavně, korektně. O tom to není... přestože si myslím, že toto zrovna není rasizmus, souhlasím s tím, že by nás tady mělo štvát něco jiného... a jdu do sebe Štvát Vás může cokoliv, ale takováhle diskuze směřuje jenom k jednomu, a tím je flame, hádky, urážky, nadávky a následně bany Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 18. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2012 Zprávy TV NOVA a nejmenované etnikum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 19. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2012 dnes je tady nějak moc polštiny na můj vkus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quido Morava Odesláno 19. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2012 dnes je tady nějak moc polštiny na můj vkus tak si zajeď do Varů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky