Návštěvník pitrs182 Odesláno 25. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2012 né že by mě to teda úplně naštvalo, ale zrovna když dám Z. půl dne volno, přivezou nám paletu krabic a já chromajzl jsem to musel vytahat do patra ale mechano mě při tom pěkně povzbuzoval hesly: "ve zdravém těle, zdravý duch" ... No vidíš, a co Tebe naštvalo nás potěšilo- samozřejmě ten obsah krabiček myslím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boo-beek Odesláno 25. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2012 né že by mě to teda úplně naštvalo, ale zrovna když dám Z. půl dne volno, přivezou nám paletu krabic a já chromajzl jsem to musel vytahat do patra ale mechano mě při tom pěkně povzbuzoval hesly: "ve zdravém těle, zdravý duch" ... ...já, válečný invalida a krypl, po třech infarktech, hekám snad? obtěžuju s tím někoho? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shag Odesláno 25. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2012 Tu fotku tej oktavky by som sem asi nedaval... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funf5 Odesláno 25. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2012 Mě naštvalo, že mi včera po druhém záchvatu laboratorně potvrdili, že jsem si před Vánoci z tropů přivezl malárii, přestože jsem spolykal kýbl antimalarik za hromadu peněz!!! No tak aspoň už ji máš za sebou, ber to pozitivně Co jsi polykal za antimalarika? Já od první cesty do rizikových oblastí nic nebaštím preventivně, dohodli jsme se s lékařkou, že to vzhledem k četnosti a délce pobytů nemá smysl, jsou to pěkný svinstva a dost zatěžují játra. V kufru mám Malarone (tuším) a v případě onemocnění ho začnu brát a šupem do nemocnice... Ať jsi rychle v pořádku, jsi v zemi, kde tě z toho dostanou a infekční na Bulovce je celkem fajn oddělení, už jsem tam pobyl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 25. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2012 Tu fotku tej oktavky by som sem asi nedaval... Proč prosimtě? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funf5 Odesláno 25. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2012 Tak dneska mě kolega požádal o radu s hodinkami..chtěl solidní oblekovky..tak jsem mu navrhnul ML, Nomos a ještě několik dalších, docela se mu zamlouvali, na obědě potkal nějakou blonďatou pipku, která mu řekla, že Armani je super značka a šla s ním..rovnou ho ukecala na quarts armani nudného stylu..ale hlavně že je tam Armani, že prý to musí být kvalita No nezabili byste ho? A zapích ji aspoň večer, když mu tak supr poradila a má teď Armani? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 25. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2012 A zapích ji aspoň večer, když mu tak supr poradila a má teď Armani? záleží jak se zapíchnutí pojme..ale asi to bylo kuprospěchu věci..sice každýho vkus..ale to koupený je hovadina Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 25. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2012 Vůbec bych zakázal všechny tyhle civilní policejní auta. Jak mám vědět, že mě zastavuje policajt?! Dyť už se stalo, že nějací loupežníci přesně takle zastavili auto,vyskákali v převleku za orgány a řidiče obrali o všechno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 25. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2012 Tahle diskuze: http://forum.chronom...x-sbdc001-sumo/ mě nenaštvala, spíš mě popichuje bohorovné hodnocení této diskuse některými členy, typu: máme tady svojí kliku, nerozumíme tomu taky, ale lezem si tu navzájem do zadku, je nám fajn a kdo si myslí něco jinýho tak je absolutní trotl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 25. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2012 Vůbec bych zakázal všechny tyhle civilní policejní auta. Jak mám vědět, že mě zastavuje policajt?! Dyť už se stalo, že nějací loupežníci přesně takle zastavili auto,vyskákali v převleku za orgány a řidiče obrali o všechno. Já už takhle jedné civilní oktávce na Hradecké nezastavil... Taky mají bílou, ale ne RS, už docela dlouho... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 25. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2012 (upraveno) Tahle diskuze: http://forum.chronom...x-sbdc001-sumo/ mě nenaštvala, spíš mě popichuje bohorovné hodnocení této diskuse některými členy, typu: máme tady svojí kliku, nerozumíme tomu taky, ale lezem si tu navzájem do zadku, je nám fajn a kdo si myslí něco jinýho tak je absolutní trotl. Ty jsi vocas EDIT: Nevim co furt chodis kolem horky kase.... vyjmenuj nas konkretne, napis co ti kdo konkretne udelal at to tady porad nemusim cist. Dik Upraveno 25. ledna 2012 uživatelem Dantechno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník ?po Odesláno 25. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2012 nejde mi votevřít rum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funf5 Odesláno 25. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2012 nejde mi votevřít rum konečně pořádnej problém, to je pořád "tam se na mě blbě podívali a podobně" tohle je fakt vážný.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 25. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2012 S věkem zmoudříš, neboj. Soudě dle Tvých příspěvků tady, nejen touhle příhodou. Copak se Ti nelíbi na mých příspěvcích? Prosím konkrétně at mám jasno-děkuju. Jinak v okrese HK jezdí červená a modrá jedničková Octávia a ted nová OII FL 1,8TSi,o žádné bílé Octavii nevím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavča Odesláno 25. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2012 nejde mi votevřít rum Ale nakonec se Ti to podaří. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavlucha Odesláno 25. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2012 nejde mi votevřít rum ... můžu ti s tím píchnout. Zn.: Mám praxi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 25. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2012 nejde mi votevřít rum Tak dej vědět, až se ti to povede. Potom bych ti s tím pomohl já. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník ?po Odesláno 25. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2012 problém je již vyřešen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 25. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2012 máme tady svojí klikuMáme a komu se to nelíbí ať si řiť políbí Posíláme si hodinky, věříme si, chodíme na pivo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 25. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2012 Ten poslední, který si stěžoval na různé místní kliky, tak ten měl/má svojí vlastní kliku. Asi byl rozmrzelý, že nemá nejvíc členů ze všech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky