gougy Odesláno 25. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2012 To si snad děláš p.del ne? Já poté, co jsem si to přečetl začal naprosto seriózně uvažovat o pořízení záznamového zařízení do auta a nejen dopředu, ale i dozadu. Protože pokud nás trošku nelakuješ a nebylo to jinak, tak jejich jednání je minimálně na inspekci. Brno, cca 1998-9, Opel Vectra (pokud si správně vybavuju), ulice Jihlavská, kopeček nahoru kolem hřbitova a chtěl jsem ji předjet(dva pruhy), oni zrychlovali aby to nešlo (min o 30km/h), podobná show pokračovala nahoře dalších 400m po rovině (byl jsem fakt blb a nechal se vyprovokovat), po odbočení na Osovou to je do sídliště trošku z kopce jsem si řekl kašlu na Tebe magore z kopce to riskovat nehodlám, ještě sejmu chodce.., ukázal jsem pravým blinkrem ať mě předjede, taky to udělal a pak začal blikat modře.. No, taky jsem si zasloužil. (ale pokec byl na téma jestli spěchám na hřbitov, kolem kterého jsme projížděli, to si pamatuju) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 25. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2012 tak jako calibry a laguny s polstarkama na zadnim vokne si snad pamatujem vsichni, ne? cerni serifove na D1.. zadny body, ale slusny dardy, provokace byly normalni.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 25. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2012 Chválím a myslím to smrtelně vážně.Měli by jezdit ještě vic a ne stát za bukem a měřit na konci cedule.Byla to moje blbost že jsem přistoupil na jejich hru. toho jsem se nejvíc obával. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 25. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2012 tohle fórum je úžasný... je tady většina fair play chlapů... ale kazí to vlezdopr... typu dantechno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 25. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2012 tohle fórum je úžasný... je tady většina fair play chlapů... ale kazí to vlezdopr... typu dantechno. viděl jsi ho lajv? neviděl, on musí, páč od dětství je slabý, neduživý, prolezlý souchotinama, maže si hrudní košíček psím sádlem aby mohl dýchat, kromě toho má po 6 dioptriích, no řekni, být takovým kriplíkem, nelezl bys do řiti, abys přežil mezi dravci na fóru? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 25. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2012 (upraveno) tohle fórum je úžasný... je tady většina fair play chlapů... ale kazí to vlezdopr... typu dantechno. přál bych Ti aspoň desetinu nadhledu, smyslu pro sebeironii a humoru, co má Dan. Tenhle člověk nepotřebuje někomu lízt do pr.dele, naopak s takovými, co přes kábly poštěkávají jako Ty, si tu pr.del v klidu vytře. Upraveno 25. ledna 2012 uživatelem Roman I. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 25. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2012 stejne vas mam rad, kuci ze stary kliky (my kluci, co spolu smenujem) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boo-beek Odesláno 25. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2012 Ach jo, ja v klice nejsem Mel bych na sobe zapracovat, treba me do nejaky kliky vezmou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onney Odesláno 25. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2012 (upraveno) tohle fórum je úžasný... je tady většina fair play chlapů... ale kazí to vlezdopr... typu dantechno. raději nic... Upraveno 25. ledna 2012 uživatelem onney Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JHonza Odesláno 25. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2012 Záleží na schopnostech člena. Schopný člen nemá problém se začlenit i do někalika najednou. A jak??? Čumím na dveře a furt nemůžu vykoumat, jak se do tý kliky leze. Mám napřed odloubat chrom?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 25. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2012 Ńějaký kretén mi naboural před barákem zaparkované auto a odjel, jako by se nechumelilo. Hodný soused to viděl, napsal si ZPZ a typ auta a udal to policajtum. No a ti začali šetřit a došetřili se k tomu, že SPZ byla zřejmě kradená a k tomu modelu vozu rozhodně nepatří. Tak případ odložili a mám po žížalkách - musím si to opravit za svoje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JHonza Odesláno 25. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2012 Doufám, že ne tuhle Mantu?!? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 25. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2012 tohle fórum je úžasný... je tady většina fair play chlapů... ale kazí to vlezdopr... typu dantechno. mna do toho tvojho fair play netahaj, ja som prosim pekne k*k*t.. Teda, aby som dal priechod skromnosti mne vlastnej, Pán K*k*t On si tombed mysli ze som sam Vladolf, ale myli sa. Som Velky vezir Loze vychodneho Orientu. Organizujem tajne spolocenstvo zasvätených na fóre. Usporiadavam vysinute vecierky, na ktorych sa objekty mojho zaujmu stroboskopicky striedaju v case a priestore. Objavil som tajnu prisadu do sosovicoveho privarku, ktora mi umoznuje zhmotnit kamenný blok ľubovoľne v priestore. Náležito to využívam, keď chcem pred Thetanmi obhájiť svoju názorovú pevnosť a zablokujem si cit na konci ľavého háku. Myslienkami na kompot mucim svojich nepriatelov. Ovládam vsetky sposoby vnutorneho dychania a v domorodom jazyku Tupi viem tancovat obradny tanec plodnosti. Ziadne z mojich hodiniek nemaju vonkajsi antireflex, na co som mimoriadne hrdy. Na Danovej rektoskopii nenachadzam nic neprijemne ci ponizujuce. Je to namahava, neprijemna, i ked rokmi osvedcena cesta k teplu, blahobytu a najmä k prospeRITE. Dan je inteligentny mlady muz, ktory nenechava v zivote nic na nahodu a ide si neoblomne za svojim cielom. Mal by si si z neho brat priklad. Z respektu k tvojim osvietenym nazorom som si zmenil avatar, pohlad na tie hodinky som uz nemohol uniest. Rad by som zdoraznil, ze kolaciky mame sladke, byt na tvojom mieste, dvakrat si to rozmyslim. V pripade zaujmu prosim klopat na dvere s cislom 666, ujme sa ta nejaky pan Soukup a vsetko ti vysvetli. Tento svoj mimoriadne hodnotny prispevok tesne pred zmazanim /tento tyzden uz sekam dobrotu, slubujem/ by som rad ukoncil citátom klasika KLIK Banzai Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikhra Odesláno 25. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2012 (upraveno) Ńějaký kretén mi naboural před barákem zaparkované auto a odjel, jako by se nechumelilo. Hodný soused to viděl, napsal si ZPZ a typ auta a udal to policajtum. No a ti začali šetřit a došetřili se k tomu, že SPZ byla zřejmě kradená a k tomu modelu vozu rozhodně nepatří. Tak případ odložili a mám po žížalkách - musím si to opravit za svoje. Kretén to byl, o tom žádná a plně s Tebou soucítím. Zaráží mě jiná věc, že už bohužel údajně nemůžeš zanechat, jako viník pouze vizitku (adresu) za stěračem, ale musíš volat u banality benga, jinak dostaneš flastr (ujetí od nehody) Včera jsem to zaslechnul na RŽ. "Nově je to od srpna hned sedm bodů oproti původním třem. To bylo zpřísněno. A pozor! Týká se to i případů, kdy například poškodíte nepřítomnému majiteli zaparkované auto. ?Pokud se řidič zaparkovaného vozu na místě nevyskytuje, musíte zavolat policii. Nic jiného vám nezbývá,? Upraveno 25. ledna 2012 uživatelem vikhra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 26. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2012 tohle fórum je úžasný... je tady většina fair play chlapů... ale kazí to vlezdopr... typu dantechno. Ahoj , prave jsem se vzbudil. Koukam , ze Tombed ti uz vysvetlil jak to se mnou vlastne je... Proto urcite pochopis, ze nemam jinou moznost jak se na foru prosadit. Bohuzel nic s tim neudelas a tak ti nezbyva, nez se tomu prizpusobit. S laskou Dan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 26. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2012 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boo-beek Odesláno 26. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2012 Vis, Dane, ja Te za to obdivuju, priznat si, jak to doopravdy je, a pak tomu spravne vse prizpusobit, to chce velkej kus odvahy! Ja ji v sobe nikdy nenasel, porad se snazim tvarit, jako nejakej velkej chlapak, kupuju si kvuli tomu hodinky, holici strojek a nedavno i klobouk, ale porad to nejak nefunguje, nikdo mi to poradne neveri... Ani v zadny klice nejsem. I kdyz to je tim, ze k Vam je to moc daleko, v Chomutove se neda dejchat a do Prahy je naprd cesta... Aspon doufam, ze to tak je a nic si tim neomlouvam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flagolo Odesláno 26. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2012 tohle fórum je úžasný... je tady většina fair play chlapů... ale kazí to vlezdopr... typu dantechno. Hele, z Dantechna si děláme srandu my, naše Varská klika a máme na to exkluzivitu. Tak neser našeho tygra, no dobře, spíš trošku grafomanskýho tygříka, nebo nasereš celou džungli. Sice mu na srazech děláme ledasco a napíšeme často ještě horší věci, ale nikdy si nikdo z nás co ho známe, netroufnul ani naznačit že by nebyl fair, nebo vlezdoprdelista. Važ příště slova. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 26. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2012 Doufám, že ne tuhle Mantu?!? Tu sice ne, ale bohužel tu modrou, co mám v avataru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 26. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2012 to instant : 1. tebe jsem nemyslel2. tvůj nový avatar je dostatečně výhružný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky