JHonza Odesláno 1. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2012 Bývá tam černovlasý chlápek kolem třicítky, což moc neodpovídá. Možná tam ale někde máš CCTV. Černovlasý určitě nebyl, byl výrazně nahoře bez. Ale ať to byl kdokoliv, příště se tomuto podniku vyhnu obloukem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 1. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2012 Wildo, písni to prosím přímo do vlákna sem: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/45854-hodinarstvi-broz/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harry Odesláno 1. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2012 turner - kde se tihle lidi vůbec berou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 1. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2012 turner Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atomicsteve Odesláno 2. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2012 S posledními dvěmi se shodnu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martini Odesláno 2. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2012 Mě ráno nepotěšilo několikametrový náledí před domem, i když na jihu Moravy je dlouho holomráz. O půlnoci (to jsem zrovna uspaval, ne sebe) přifrčeli dva borečci s kanystry vody, to mohlo být tak -12-14°C, a zalili jedno zaparkované A6 do ledu Patrně kanadský žertík na kámoše, protože si to potom děsně pobaveně fotili (přitahly mě k oknu ty blesky), kanystry mu nechali na střeše a pak šli pali. Tak nějak mi to nepřijde jako sranda, asi starnu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heisn Odesláno 2. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2012 Dneska bych si trošku přisadil s tou zimou. Šel jsem si nastartovat a projet auto, protože mi už asi týden stálo bez hnutí a přece jenom nafta je nafta. Málem jsem nenastartoval a pak jsem si řekl, že si dojedu pro "majnus ffity" naftu. Projel jsem asi pět pump, nikde neměli naftu do extrémní zimy, že prej přivezou večer nebo zejtra. U šestý pumpy jsem se teda rozhodl koupit aditivum, to jsem koupil, dolil a když jsem ho šel dát do kufru, tak jsem tam našel uplně plnou plechovku toho samýho aditiva ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 2. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2012 Dneska bych si trošku přisadil s tou zimou. Šel jsem si nastartovat a projet auto, protože mi už asi týden stálo bez hnutí a přece jenom nafta je nafta. Málem jsem nenastartoval a pak jsem si řekl, že si dojedu pro "majnus ffity" naftu. Projel jsem asi pět pump, nikde neměli naftu do extrémní zimy, že prej přivezou večer nebo zejtra. U šestý pumpy jsem se teda rozhodl koupit aditivum, to jsem koupil, dolil a když jsem ho šel dát do kufru, tak jsem tam našel uplně plnou plechovku toho samýho aditiva ) ja taky nastartoval a na magistrale zamrzlo. az kofola pomohl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 2. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2012 ja taky nastartoval a na magistrale zamrzlo. az kofola pomohl Vy me desite. Doufam, ze vecer odjedu z prace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 2. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2012 To tady všichni jezdíte na naftu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heisn Odesláno 2. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2012 Problém je, že ta nafta pak rosolovatí a ten filtr to nemusí dát. Fakt doporučuju aditivum, stojí to stovku a vydrží na 4 nádrže. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 2. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2012 ja taky nastartoval a na magistrale zamrzlo. az kofola pomohl Celá historka je mírně vtipnější . Volal mi 911, že mu ráno zdechlo auto za jízdy, přičemž jsme se po výměně informací dobrali k tomu, že mu nejspíš zmrzla nafta. Tak jsem po poledni vyrazil, že ho odtáhnu do garáží (stál kousek ode mě). Když jsem přijel, tak jsem šel otestovat, co mu auto dělá (jestli to není náhodou něco jinýho) a na třetí pokus normálně nastartoval. Pak jsem se otočil a jel zase zpátky do práce . Připomnělo mi to doby, kdy jsem jako admin dorazil k zoufalýmu uživateli, abych naznal, že všechno normálně funguje . Jinak k aditivum - většina z nich funguje spíš jako čistidla nafťáků s tím, že jedním z efektů je ochrana proti zámrzu u nafty až do X stupňů. Mně bylo doporučený aditivum Castrol TDA, který se dá sehnat od 160 kaček - u žádný pumpy (OMV, Benzina, Shell, RobinOil) jsem ho ale nenašel (musel jsem ho objednat). Naopak mi rozmlouvali kluci z autoparku Sheron a STP, ale nejspíš jen proto, že mám 2 měsíce starý auto - nevim . Nejjednodušší je do plný nádrže nafty cáknout aspoň litr benzínu. Motoru se nic v tomhle množství nestane a na ten týden až dva to pomůže. Sám to nedělám, ale řekli mi to přímo v autorizáku . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 2. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2012 Litr benzínu si tam můžeš dovolit cáknout, pokud máš diesel starší deseti let. Čím novější auto, tím víc ho tím zničíš. Benzín totiž rapidně snižuje mazací účinek nafty a tím pádem se ti může stát, že skončíš brzy (za půl roku nebo za 2 roky) v servisu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 2. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2012 Taktéž. Nafta stojí až hanba a prý je do -20°. Ráno bylo u nás -16°. Moje kráva chytla perfektně, ale začala hulit jak Avie a sm.děl z ní parafin. Klasická přimrzlá nafta. Točky tak do dvou tisíc a nepravidelnej chod, ale po pár stech metrů se naštěstí chytla. Naleju tam taktéž trochu benzinu - jednak mám ještě starou koncepci motoru a hlavně mi to rozpustí vysráženej parafin ve filtru. Proč tam sakra píšou do minus dvaceti?! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martini Odesláno 2. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2012 Pracovni naftak mi onehda zdechnul na D1 v rychlem pruhu behem predjizdeni, nastesti me pustili do odstavneho pruhu a doskakal jsem par set metru k pumpe. Jeste ze byla blizko. Aditivum pomohlo (nadrz do plne, promichat, netrepat), asi slo o vysrazenou vodu. Od te doby si davam pozor, abych to mel na delsi jizdy vzdycky sebou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 2. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2012 Do sítě benziny je dodáván podle testu MF dnes snad nejlepší VIF super diesel aditiv zimní 500ml Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 2. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2012 ...jo já startoval na kabely předevčírem. Mám naftu 2.0 l a na klíček se auto vůbec nechytalo, jen točky...a nic. Teď se snažím aspoň jednou denně auto natočit a nechat chvilku běžet... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 2. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2012 skončíš brzy (za půl roku nebo za 2 roky) v servisu. Možná proto mi to v autorizáku řekli . Beru to tak, že když omylem člověk nabere 5 litrů benzínu místo nafty a doplní to do plnejch naftou, taky s tím může jet a u každý benzínky pak doředí naftou. Takže litr benzínu na 70 litrů nafty mi třeba na jednu nádrž, která vydrží třeba 1-2 týdny dle nájezdu (a než třeba mrazy pominou), nepřijde tak děsivý řešení. Nevím - já holt koupil Castrol a chrstnul ho do nádrže. Mrazy můžou přijít . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 2. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2012 To tady všichni jezdíte na naftu? Služebák jo, domácí ne . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 2. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2012 nejlepší nafta v čechách je prý Verva Diesel od benziny. nezamrzá a vyplatí se, i když je dražší, motor má menší spotřebu, takže to vyjde nastejno. ostatní prý za moc nestojí... sám na autě taky poznám rozdíl, když natankuju diesel v německu, nebo rakousku... motor vrčí úplně jinak, je tišší a živější. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky