Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Klasický dotaz ajťáka: Zkoušel jsi to vypnout a zapnout, případně vytáhnout baterku?

Zrovna jsem stejný případ řešil vedle u kopírky, tak mi to nedalo :)

Jak vytáhnout z iPhonu baterku fakt nevim... Jinak jsem zkoušel mačkat všechna tlačítka a čudliky, nereaguje to na nic.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nojo, to je fakt, baterku asi nevytáhneš. Co podržet vypínací čudlík 10s, pokud tam nějaký je?

Všechno marný... :crying_anim:

Nejhorší je, že mi nepomůže ani náhradní foun (není to iP), protože mám ořízlou kartu...

Odkaz ke komentáři

Nejhorší je, že mi nepomůže ani náhradní foun (není to iP), protože mám ořízlou kartu...

Ještě mě napadá nechat ho vybít, až zhasne sám a po nabití by se mohl obnovit. Ale spíš to vypadá na servis. Jde o to, jestli je jenom zblblý nebo je to porucha displeje.
Odkaz ke komentáři

Tak reset na 30 sekund pomohl - DÍKY!!! Jenže stejně jsem nahlodán - hledáním na netu jsem zjistil, že iPhony mají čidla vlhkosti. A ten můj ho má u konektoru červený, takže jsem asi stejně v pr... Kupoval jsem ho vloni v srpnu, mně do vody nespadl - že by se ta závada objevila až za tak dlouho?

Odkaz ke komentáři

To by nemělo tolik vadit, adaptér na ořízlou kartu alias microSIM se dá za pár korun koupit v obchodech s mobilním příslušenstvím, pokud vím, nabízí ho i O2. (i když se ti foun rozběhl, stejně bych si ho pořídil pro jistotu). Třeba tady. Bacha, Alza ho nabízí taky, ale za nehorázné peníze.
Odkaz ke komentáři

Kupoval jsem ho vloni v srpnu, mně do vody nespadl - že by se ta závada objevila až za tak dlouho?

Jeden z důvodů kdy se někdo zbavuje zánovního telefonu je že se mu ho podařilo vykoupat a následně rozchodit.

Oxidace je pozvolná, když někomu co o tom něco ví řekneš že ti telefon plaval jako ryba ale stale funguje tak ti poradí : koukej se toho rychle zbavit !

Odkaz ke komentáři

Právě mi klekl iPhone - na nic nereaguje, černá obrazovka. Přitom když si zkouším zavolat, tak mám normální vyzváněcí tón.

No vidíš, mě kleklo HTC od tebe před 14ti dny ... Displej nereaguje ...

No a dnes mi na dálnici cestou do školy odešlo turbo na čtyřleté Fábii, zrovna jsem přemotal 250.000,- asi tam montujou nějaký čidlo ...

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...