ricous Odesláno 24. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2012 Klasický dotaz ajťáka: Zkoušel jsi to vypnout a zapnout, případně vytáhnout baterku? Zrovna jsem stejný případ řešil vedle u kopírky, tak mi to nedalo Jak vytáhnout z iPhonu baterku fakt nevim... Jinak jsem zkoušel mačkat všechna tlačítka a čudliky, nereaguje to na nic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 24. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2012 Jak vytáhnout z iPhonu baterku fakt nevim... Jinak jsem zkoušel mačkat všechna tlačítka a čudliky, nereaguje to na nic. Nojo, to je fakt, baterku asi nevytáhneš. Co podržet vypínací čudlík 10s, pokud tam nějaký je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 24. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2012 Nojo, to je fakt, baterku asi nevytáhneš. Co podržet vypínací čudlík 10s, pokud tam nějaký je? Všechno marný... Nejhorší je, že mi nepomůže ani náhradní foun (není to iP), protože mám ořízlou kartu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 24. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2012 A neexistuje nějaký "trojhmat" jako u androidu na komplet RESET? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 24. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2012 Právě mi klekl iPhone - na nic nereaguje, černá obrazovka. Přitom když si zkouším zavolat, tak mám normální vyzváněcí tón. zkusil bych ho dát do nabíječky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 24. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2012 Všechno marný... Nejhorší je, že mi nepomůže ani náhradní foun (není to iP), protože mám ořízlou kartu... Ještě mě napadá nechat ho vybít, až zhasne sám a po nabití by se mohl obnovit. Ale spíš to vypadá na servis. Jde o to, jestli je jenom zblblý nebo je to porucha displeje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 24. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2012 Všechno marný... Nejhorší je, že mi nepomůže ani náhradní foun (není to iP), protože mám ořízlou kartu... Zkus podržet současně vypínací čudlík nahoře a home čudlík pod displejem cca 30 s, možná se to zresetuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 24. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2012 http://www.wikihow.com/Hard-Reset-an-iPhone Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 24. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2012 Tak reset na 30 sekund pomohl - DÍKY!!! Jenže stejně jsem nahlodán - hledáním na netu jsem zjistil, že iPhony mají čidla vlhkosti. A ten můj ho má u konektoru červený, takže jsem asi stejně v pr... Kupoval jsem ho vloni v srpnu, mně do vody nespadl - že by se ta závada objevila až za tak dlouho? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 24. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2012 ricous-kupoval si kde?záruka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JHonza Odesláno 24. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2012 Všechno marný... Nejhorší je, že mi nepomůže ani náhradní foun (není to iP), protože mám ořízlou kartu... To by nemělo tolik vadit, adaptér na ořízlou kartu alias microSIM se dá za pár korun koupit v obchodech s mobilním příslušenstvím, pokud vím, nabízí ho i O2. (i když se ti foun rozběhl, stejně bych si ho pořídil pro jistotu). Třeba tady. Bacha, Alza ho nabízí taky, ale za nehorázné peníze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 24. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2012 ricous-kupoval si kde?záruka? Aukro... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 24. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2012 Richarde, sakra, kdyz vis, ze ses smolar, jak si muzes pak lajznout koupit nejporuchovejsi telefon vsech dob pres aukro? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 24. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2012 Richarde, sakra, kdyz vis, ze ses smolar, jak si muzes pak lajznout koupit nejporuchovejsi telefon vsech dob pres aukro? Jednou to přece musí vyjít... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 24. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2012 Von je sice smolar, ale i nepoucitelnej optimista... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 24. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2012 Ricous-tak ja nevim,to je furt dokola,vyser.se na aukro a kupuj si veci v obchodech,jak vidis,nejlevnejsi neznamena zadnou vyhru! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qvido Odesláno 24. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2012 Kupoval jsem ho vloni v srpnu, mně do vody nespadl - že by se ta závada objevila až za tak dlouho? Jeden z důvodů kdy se někdo zbavuje zánovního telefonu je že se mu ho podařilo vykoupat a následně rozchodit. Oxidace je pozvolná, když někomu co o tom něco ví řekneš že ti telefon plaval jako ryba ale stale funguje tak ti poradí : koukej se toho rychle zbavit ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boudy Odesláno 24. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2012 Právě mi klekl iPhone - na nic nereaguje, černá obrazovka. Přitom když si zkouším zavolat, tak mám normální vyzváněcí tón. No vidíš, mě kleklo HTC od tebe před 14ti dny ... Displej nereaguje ... No a dnes mi na dálnici cestou do školy odešlo turbo na čtyřleté Fábii, zrovna jsem přemotal 250.000,- asi tam montujou nějaký čidlo ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 24. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2012 No vidíš, mě kleklo HTC od tebe před 14ti dny ... Displej nereaguje ... Já ho měl tak měsíc, bral jsem ho taky tady... P.S. U mě se nekoupal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boudy Odesláno 24. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2012 To mne ani nenapadlo ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky