Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Záleží na co to člověk potřebuje. Známý to vozí zapnuté 24 hodin denně, záznam je včetna data, času, údajů polohy z GPS a rychlosti. Použil to již jako odpor proti pokutě (světelná značka omezení rychlosti byla vypnutá), na parkovišti mu naboural někdo auto, tak dal policii záznam atd. Rovněž je to výborný důkaz při nehodě, kde to jeden hází na druhého a nejvyšší soud již takovou nahrávku jako důkaz připustil.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Diky za odkazy, ona by na blbnutí stačila i takováhle mrška

jenom je problém že nenatáčí do smyčky.

nenatáčí do smyčky, musí se ručně zapnout, v horším světle je to bída. Při vibracích to nestíhá, obraz se zvláštně vlní. Ale za ty prachy na blbiny stačí. A
to vypadá v akci ;)
Odkaz ke komentáři

Josef01: moc pěkně jsi to napsal,díky! Je to přesně tak jak to popisuješ.V první řadě je to Tvoje ochrana proti "vybrždovačům" na dálnici a pod. co maji před klávesnici velky řeči a za volantem se chovaji kdyby měli malé p...

Odkaz ke komentáři

Asi ne ani naštvalo, spíš to bylo zajímavý. Takovej Zločin a trest v jedný minutě. :) Včera ráno jsem jel z Prahy na Moravu a na cca 80. kilometru jsem daleko v zrcátku viděl nějakýho závodníka v Superbu a za ním nalepenej Passat. Zrovna jsem byl za skupinou kamionu a tak jsem je začal předjížděl. Chtěl bych doplnit, že ve víc než dostatečném předstihu. Jel jsem takovejch 140 (ale je fakt, že v autech od VW to hodně kecá do plusu, takže spíš tak 135) a ten maník v Superbu se asi v tom momentě zbláznil. Začal ně mě blikat, jezdit od jednoho okraje pruhu k druhýmu a pak na mě jakoby najíždět, či co. :). Jsem si říkal: no paráda! Než ty 3 kaminony předjedu, tak mě vyšťouchne z dálnice někam do perdišnu. A navíc jsem ještě viděl toho dalšího exota v Passatu za ním. Tak jsem dokončil předjížděcí manévr :), zařadil se poslušně do pravýho pruhu pomalejch kreténů, co jedou max 140, Superb mě předjel, mrsknul po mě zlým pohledem a okamžitě zrychlil na bžilion kilometrů za hodinu. Pašík furt tak metr za ním. Popřál jsem superbistovi ať se tejden nevy.ere a hleděl si svýho. Maník se Superbem mezitím asi ztratil nervy a pustil Passáta před sebe. Ten ho předjel a Superb se hned pověsil za něj, "jestli si chce teda jako hrát"... No, a maník v pašíkovi si hrát chtěl. Hned jak se za něj Superb pověsil, zapnul modrý majáky za voknem a takovou tu cedulku "policie, prosím následujte mě" a vodvez si ho na odpočivadlo. Tak alespoň tu stolici měl pak pán doufám v pořádku...

Upraveno uživatelem Ludwig Wittgenstein
Odkaz ke komentáři

nenatáčí do smyčky, musí se ručně zapnout, v horším světle je to bída. Při vibracích to nestíhá, obraz se zvláštně vlní. Ale za ty prachy na blbiny stačí. A

to vypadá v akci ;)

Pokud jsi to tocil ty tak ti děkuju, smichy jsem se připohcal :gora:
Odkaz ke komentáři

no však tam jsem podepsanej. Záběry z auta tam jsou taky nějaký ale tohle mi přišlo takový lepčí.

Já jít kolem a vidět frajera jak odhazuje sníh a na lopatě má namontovanou kameru tak okamžitě někam zapadnu na panáka !

A na jakém to je kontinentu my se tady v červenci normálně koupeme :-)

Odkaz ke komentáři

Asi ne ani naštvalo, spíš to bylo zajímavý. Takovej Zločin a trest v jedný minutě. :) Včera ráno jsem jel z Prahy na Moravu a na cca 80. kilometru jsem daleko v zrcátku viděl nějakýho závodníka v Superbu a za ním nalepenej Passat. Zrovna jsem byl za skupinou kamionu a tak jsem je začal předjížděl. Chtěl bych doplnit, že ve víc než dostatečném předstihu. Jel jsem takovejch 140 (ale je fakt, že v autech od VW to hodně kecá do plusu, takže spíš tak 135) a ten maník v Superbu se asi v tom momentě zbláznil. Začal ně mě blikat, jezdit od jednoho okraje pruhu k druhýmu a pak na mě jakoby najíždět, či co. :). Jsem si říkal: no paráda! Než ty 3 kaminony předjedu, tak mě vyšťouchne z dálnice někam do perdišnu. A navíc jsem ještě viděl toho dalšího exota v Passatu za ním. Tak jsem dokončil předjížděcí manévr :), zařadil se poslušně do pravýho pruhu pomalejch kreténů, co jedou max 140, Superb mě předjel, mrsknul po mě zlým pohledem a okamžitě zrychlil na bžilion kilometrů za hodinu. Pašík furt tak metr za ním. Popřál jsem superbistovi ať se tejden nevy.ere a hleděl si svýho. Maník se Superbem mezitím asi ztratil nervy a pustil Passáta před sebe. Ten ho předjel a Superb se hned pověsil za něj, "jestli si chce teda jako hrát"... No, a maník v pašíkovi si hrát chtěl. Hned jak se za něj Superb pověsil, zapnul modrý majáky za voknem a takovou tu cedulku "policie, prosím následujte mě" a vodvez si ho na odpočivadlo. Tak alespoň tu stolici měl pak pán doufám v pořádku...

slušný... Je fakt (a to jsem dalek toho dělat nějaké generální soudy), že jak vidim Superb v zrcátku tak zbystřim. Čim to je, že tohle auto tohle chování jakoby vyvolává?
Odkaz ke komentáři

Josef01: moc pěkně jsi to napsal,díky! Je to přesně tak jak to popisuješ.V první řadě je to Tvoje ochrana proti "vybrždovačům" na dálnici a pod. co maji před klávesnici velky řeči a za volantem se chovaji kdyby měli malé p...

Sorry, ale mne prijde nataceni si svyho cestovani autem na kameru ujety. Kdyz jedu, snazim se predvidat, co udelaji ostatni. Nikdo neni bez chyby a ani ja nemuzu rict, ze jsem nikdy neudelal v aute prasecinu, takze tak k tomu pristupuju i u ostatnich. Jasne, obcas me nekdo dokaze vytocit do vrtule (treba dneska polak v Mondeu, co se na dalnici mi ve 140 zaradi, nekecam, metr pred cumak), ale co, proste se snazim davat bacha a ani sam praseciny nedelat. A kdyz uz cucham pruser (u te oktavky za kamionem bylo jasny, ze se rozmysli, jestli jet, nebo nejet), tak davam bacha dvojnasob.
Odkaz ke komentáři

Já jít kolem a vidět frajera jak odhazuje sníh a na lopatě má namontovanou kameru tak okamžitě někam zapadnu na panáka !

A na jakém to je kontinentu my se tady v červenci normálně koupeme :-)

ono to má takový formát data, měsíc, den a rok takže to je tady a v zimě. To datum a čas se nařizuje divně, musí se v počítači udělat konfigurační soubor a přes USB se nahraje do kamery. A tý kamery si ani nevšimneš, ona je velká asi jako zapalovač.
Odkaz ke komentáři

Opravdu mě naštvalo, že jsem po založení neuvěřitelně dementního vlákna "O fotečkách" do týhle stoky vložil příspěvek. Ač měl podle mě zcela zřejmý (dehonestující) charakter, možná jsem i já přispěl k nabobtnání tohohle furunklu do nepochopitelných rozměrů. 16 záložek... Ach jo. Zlatej uherák. Příště si dám raději pár facek...

Odkaz ke komentáři

Vcera som bol na plese,vytiahol som svoje pozlatene vintazne Omegy,slusny ohoz a ze nez pojdem bumbat a drepcit v rytme diska ,vyvencime s kamoskou dvoch malych coklov.Dame voditko a vyrazime....V polke cesty nas napadli dvaja hafani,krizeny rotwailer +1.Kriku kopec,nastastie sa mi ich nejako podarilo zahnat...Dojdeme domov pustime psov do obyvaku a v tej chvilke sa spustil Armagedon,nevsimli sme si nakusnuteho ucha u jedneho hafika a ako sa zacal otriasat,krv striekala na vsetky strany s intenzitou gejziru.Takze nakoniec,koplet zakrvaveny oblek,koberce,steny,nabytok.....Ako som sa marne snazil zastavit to krvacanie mal som ruky od krvi az po lokte,to bol potom pohlad na Omegy a hlavne ten kozeny remienok si uzil svoje....Nakoniec sa to usko nejako zacelilo,Janko/raneny psik/ dostal dobru bastu,miesto pri krbe a uz je v pohode.

Upraveno uživatelem svijanskymaz
Odkaz ke komentáři

klempir je vul a blbe udelal svoji praci

kvuli nasazeni dvou plastovych prahu na auto (renault 5 super) musim sundat zadni naraznik, lemy zadnich blatniku, predni naraznik, predni blatniky...

to je zase prace na celej vikend nez to cele spasuju a poladim aby to bylo tak jak to ma byt spravne.

uz me vsichni remeslnici pijou krev. Co si neudelam sam tak stejne nakonec predelavam.

Odkaz ke komentáři

klempir je vul a blbe udelal svoji praci

kvuli nasazeni dvou plastovych prahu na auto (renault 5 super) musim sundat zadni naraznik, lemy zadnich blatniku, predni naraznik, predni blatniky...

to je zase prace na celej vikend nez to cele spasuju a poladim aby to bylo tak jak to ma byt spravne.

uz me vsichni remeslnici pijou krev. Co si neudelam sam tak stejne nakonec predelavam.

A co ti brání to tam tomu blbovi odvézt zpátky aby to předělal?
Odkaz ke komentáři

dohady a obava ze to opet nebude v poradku a jeste mi pri skladani neoptrnosti poskrabe novy celolak.

kdyz vim ze diry na originalni lemy posunul o cca 2 cm takze to ted budu predelavat, stejne jako uchyty na prahy nejsou ve spravne vzdalenosti od sebe, takze tohle auto at uz radsi nevidi ani koutkem oka

a pri najizdeni do dilny urval kus predniho original spoileru...

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...