Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Ja mam od neho tiez velmi dovernu SZ, ale je tak intimna ze sa ju neodvazujem zverejnit. som rozhodne jednym z tych co dona escobara vytocili hned v uvode. tymto sa celemu foru ospravedlnujem ze som ho svojim necitlivym pristupom ochudobnil o pritomnost osobnosti, ktora by bola prinosom a obohatenim pre vsetkych.. Skratim to: je to kokot.

Upraveno uživatelem instant
Odesláno

Dneska mě teda hodně naštvalo, že jsem musel vylejt falšku červenýho tramínu 2006 výběr z bobulí, páč byl nějakej chycenej korek a sm.dělo to.

Odesláno
  V 9. 3. 2012 v 20:44, 'Andrew' napsal:

Taky mě tam asi před 2 lety chytli...podobnej průběh.

Naše starostka je sice pěkná p**a, nicméně tady to místo je už Praha 7, tak nechápu co by do toho mluvila.

Sorry neznám Prágl tak podrobně, byla to křižovatka bud na parkáč nebo rovně pod nějakej tunel kde jsem se měl prý otočit. Tak tu zácpu přeju teda jí, no
Odesláno
  V 9. 3. 2012 v 21:51, 'Jay Doll' napsal:

Pánové, pošlete mi někdo prosím v sz odkaz a popis o co jde s tím donem. Mě už to nějak nemyslí, ale zkusím to vyřešit než usnu

Díky za SZ, už jsem v obraze
Návštěvník dlubix
Odesláno
  V 9. 3. 2012 v 22:47, 'spiderer' napsal:

donescobar ma ban na tyden, bud se mu po tydnu podari navrat a nebo to bude mit natrvalo - dalsi diskuze k nemu je asi zbytecna..

Za co Michale?

Odesláno
  V 9. 3. 2012 v 22:55, 'spiderer' napsal:
Myslel jsem, že dostane ban už tady: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/47137-chrono-24-trusted-seller/page__fromsearch__1 ,

když donescobar nabízel, že zajistí falešný záruční karty. :(

Odesláno

Horhe,myslím,že donescobar na liberecký sraz asi nedorazí.Před časem mě taky očastoval něčím v maďarštině.Asi to bude něco extra,žádný překladač to nezkousnul.Ban už si udělil sám,tady si od něj těžko někdo něco koupí.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...