Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Kdo nepracuje at neji.

A jinak mne ted ovikendu n....l na D1 odletenej kaminek nebo spise vetsi kaminek, od kola jinyho auta a v zornym poli ridice mam na celnim skle tak pul cm az 1 cm tukanec. 3tydny stary auto.

Upraveno uživatelem pusher...
Odesláno
  V 17. 4. 2012 v 9:45, 'sibirnaya' napsal:

a k cemu je suplera pri montazi policky?

Ses špatně vyspal nebo co? To dá rozum, polička musí být s tolerancí na setiny mm a hlavně dobře vyvážená, bys nevěřil, co to udělá s přesností na ní položených hodinek :D
Odesláno
  V 17. 4. 2012 v 7:50, '911' napsal:

to gougy: tech par normalnich poznas relativne rychle a lidi s nima nemaji problem. tohle pausalizovani se tyka jasne definovany skupiny a vsichni to vedi.

To je přesně to, o čem jsem psal. Jenom díky tomu, že je jich nějaký trapný zlomek slušných, tak se jejich naprosto tragickej živostní styl VŽDY omluví tím, že nejsou všichni stejní :frusty:

Takže jenom proto si toho prostě nebudeme všímat, budeme do nich lejt prachy na "začleňovací" programy na který oni z vysoka se.ou a budeme si dál nechávat nadávat do rasistů

Odesláno

Na vrtáky - bez brýlí osmička vypadá jak čtyřka a menší nevidím.

Návštěvník tolja
Odesláno

Dyk psal, že blbě vidí, ne?

Návštěvník corleone_003
Odesláno
  V 15. 4. 2012 v 18:55, 'sibirnaya' napsal:

ivanku, kamarade, bud v klidu, ty mas rolady, tak si nas dej se co dej :)

Trapny prispevok, ako tvoje cele "ja".

Návštěvník corleone_003
Odesláno
  V 15. 4. 2012 v 18:36, 'sibirnaya' napsal:

je tady par kokotu z prahy, ale taky par skvelejch lidi, par kokotu z sk, ale taky par skvelejch lidi, par kokotu z ovy, par skvelejch lidi, pak par uchylu, jako je tombed, gas apod, tam je uplne jedno, vodkad sou, nicmene jsem rad, ze jsem vas kluci poznal, a todle pausalizovani podle narodnosti je mi proti srsti. brnenskej sraz je dobrej, protoze jsou tam dobry lidi a dobry hodinky, a prijizdi navstevy z jinejch kraju i statu, a proto je tak dobrej. kdyby byl jen pro brnaky, tak to bude docela nuda, pac by nas tam byla ani ne polovina a hodnota hodinek tak petinova..

A par "kokotu" z Brna, že jo ?
Odesláno (upraveno)
  V 17. 4. 2012 v 14:31, 'corleone_003' napsal:

A par "kokotu" z Brna, že jo ?

forum.chronomag a jeho predbežne 10 kandidátov na cenu

"PABLB ROKA" .

Už ti chybí jenom 7 aliasů a je to vyčerpaný

Upraveno uživatelem Horhe
Návštěvník corleone_003
Odesláno
  V 15. 4. 2012 v 17:57, 'tombed' napsal:

vlákno "Slovac semsa!" nehodnotím... čím jsem se "navezl" do m.n. za tím si stojím, protože on se navezl do "východu", "slováků" a pokud to není paušalizace, tak nevím a to se mi nelíbí... napíšu li corleone je troll, je to přesné, trefné, napíšu slovák corleone už je v tom a zatím něco jiného, že?

Jen by mě zajímalo jestli se i na zahraničních "velkofórech" probírá s strefuje se do lidí podle toho odkud jsou, nebo je to jen česká vlastnost? Odpovím si sám...

Trol je kazdy, nie len Slovak ( ale vacsinou povod z SK je to napamahajuce k tomu) , kto si tu dovoli napisat pravdu par jedincom.

Vlastny komplex, ktory si par jedincov kompenzuje drahymi hodinkami na ruke vypoveda o mnohom.

Ved co ze som neuspesny, poskok svojho sefa, aspon si to vykompenzujem oproti nemu drachsimi hodinkami na ruke, ktore potom snad predam tu na fore, ked na ucte mi neskor ostane 1000 CZK. :crying_anim:

To pisem o mozno desiatke (snad 15?) fanatickych prispievatelov, co v realnom zivote nemaju nic na praci, len tu sediet, vyhladavat konfliktne situacie v prispevkoch "A pod ho chlapci z CR do boja".

Ked to prebehne, maju "krasny" a uspesny den za sebou, zas, si sice len vyrtualne pozdvyhli svoje chabe EGO na uroven pablba. A to je len a len na pobavenie len citajucich, na ktorych sa mnoho clenou fora radsej zmenilo alebo odtial radsej isli nastalo prec.

Návštěvník corleone_003
Odesláno
  V 17. 4. 2012 v 14:38, 'Horhe' napsal:

forum.chronomag a jeho predbežne 10 kandidátov na cenu

"PABLB ROKA" .

Už ti chybí jenom 7 aliasů a je to vyčerpaný

Uz mam preplnene, si v rade!

Návštěvník corleone_003
Odesláno
  V 17. 4. 2012 v 14:41, 'miccalek' napsal:

Boha jeho, proč tu furt otravuje?

Aby aj seikosko mal o com pisat, aspon sa nenudis.

Návštěvník corleone_003
Odesláno
  V 17. 4. 2012 v 14:54, 'Horhe' napsal:

On je totiž chabej duchem, ani neumí do deseti počítat, natož aby poznal, že tu není žádán.

Spocital som presne kandidatov. Si tam, miesto si si zasluzil. Budes v prvej 10tke.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...