Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

V 19. 4. 2012 v 9:14, 'panedge' napsal:

Rekonstruju dům a k tomu patří nová přípojka na vodu.VAK to má teďka tak,že celá odbočka k domu je vlastně moje,takže se to platí celý,ne až od pozemku,takže já to mám přes cestu(novej asfalt).No prostě mi ji udělali novu,trvalo to jeden den,oučet hezkých 70 tisíc :)

Dostavel jsem nas dum v r. 2002 a uz tenkrat to bylo uplne stejne (mala vesnice hned vedle Prahy).

Veskere IS (od hlavnich radu), vcetne prekopu a asfaltovani mistni komunikace jsme hradili my.

Ma to snad nekdo nekde jinak?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 19. 4. 2012 v 8:10, 'martin.951' napsal:

Občas je mi opravdu z "gentlemanství" jistých long členů blivno - tedy podvod na fóru v připade pokusu prodeje hodinek bez vteřinovky a dále stejný pokus na aukru když to zde nevyšlo. :crying_anim02:

V 19. 4. 2012 v 8:31, 'Andrew' napsal:

Já bych to tak černě neviděl, striktně se řídí pravidly tohoto fóra :suicide_anim: :

Citace:

Pokud chcete na tomto fóru prodávat/nakupovat/měnit s úmyslem podvádět, nebo někoho napálit, běžte raději někam...však víte kam! ;)

Long má za tenhle exces Ban na týden, a to že je tu bůhvíjak dlouho jej nijak neomlouvá. Pravidla platí pro všechny, a gentlemanské chování se čeká taky od všech

Odkaz ke komentáři

V 19. 4. 2012 v 9:40, 'panedge' napsal:

Murphy97-no nevím,mě říkali na VAKu,že to je takhle až od letoška,takže jsem žil v tom,že je to novinka.

Asi ano - ona to bude navic take otazka toho, kdo je vlastnikem, kdo spravcem siti. Ono je to obec od obce jine.

U nas je vlastnikem nekterych siti obec a jejich provozovatelem soukroma firma, obci najata .....

Odkaz ke komentáři

V 19. 4. 2012 v 9:37, 'Murphy97' napsal:

Dostavel jsem nas dum v r. 2002 a uz tenkrat to bylo uplne stejne (mala vesnice hned vedle Prahy).

Veskere IS (od hlavnich radu), vcetne prekopu a asfaltovani mistni komunikace jsme hradili my.

Ma to snad nekdo nekde jinak?

to je houby...kdysi sem stavěl hospodu a pro povolení provozu byla podmínka postavit zpomalovací pruh komunikace.Postavil sem to,odevzdal silnicím,zaplatil jedničku a vlastně sem byl majitelem ničeho..........mělo to jedinou výhodu, silnice,kterou sem zaplatil se stala jedním z mála míst,vhodných pro fízly k měření .
Odkaz ke komentáři

V 19. 4. 2012 v 9:55, 'xxxxxfazerxxxxx' napsal:

to je houby...kdysi sem stavěl hospodu a pro povolení provozu byla podmínka postavit zpomalovací pruh komunikace.Postavil sem to,odevzdal silnicím,zaplatil jedničku a vlastně sem byl majitelem ničeho..........mělo to jedinou výhodu, silnice,kterou sem zaplatil se stala jedním z mála míst,vhodných pro fízly k měření .

no ty krááááso :suicide_anim:

Odkaz ke komentáři

V 19. 4. 2012 v 6:53, 'organic' napsal:

Proč do toho montujete ty ženský? Budou to vaše hodinky, ne její. Ale na tohle téma už je tady nějaké vlákno. Stačí jim vysvětlit, že jste si taky mohli pořídit Harley nebo ty prachy propít a prohýřit s děvkama :)

Jj,mas naprostou pravdu, vlakno o kterem pises znam moc dobre, a taky naprosty souhlas, vsak jsem taky napsal ze jsem jeste do toho stadia nedospel,mame 2-lety dvojcatka, tak nejak rekonstruujeme byt, snazim se jit nejakou stredni cestou, ani to nejlevnejsi, ani tou nejdrazsi, a ne ze bych na ne nemel na ty PO, ale proste jsem jeste nedospel mit v jednech 80 litru, ale cukani veliky, jestli maj bejt prachy na uctu nebo na ruce, neni to jedno ? :-) prodat se daj vzdycky ze ? A protoze v prodejnim vlakne se nekeca, musel jsem to napsat sem, a vubec se nedivim Ricousovi ze se k PO vzdycky vratil uz po kolikaty, IMHO jsou to vyvazeny, nepreplacany , designove do kazdyho detailu vyvazeny hodinky, nevadi mi na nich absolutne nic, a strasne me bavi ta nenapadna datumovka bez jakyhokoliv lemu ci vystrednosti, proste muzes by stastny muz ze je mas :-)
Odkaz ke komentáři

V 19. 4. 2012 v 6:53, 'organic' napsal:

Proč do toho montujete ty ženský? Budou to vaše hodinky, ne její. Ale na tohle téma už je tady nějaké vlákno. Stačí jim vysvětlit, že jste si taky mohli pořídit Harley nebo ty prachy propít a prohýřit s děvkama :)

Joo, rozumím, to vlákno sice neznám, ale doma teď nerozhoduju já, bohužel ( koupě bytu nás lehce vysála ). Navíc, mě by nikdo nevěřil, že bych to prochlastal ( jsem abstinent ) a ani za motorku bych to nedal ( nejsilnější motorka, na který jsem jel, je babeta ), tak snad jen jiný ženský, ale :smile_anim:......:rifle:

Odkaz ke komentáři

V 18. 4. 2012 v 21:52, 'svijanskymaz' napsal:

Ano poznam.Instalera,topenara,bagristu...Zarobok cca 80 az 120 tis mesacne dane 0.Jasne,ze oproti hornym 10 tis. su to nuly ale je ich dost na volebny vysledok.

Bagrista živnostník? To má asi svůj bagr, ne? Na leasing? Kolik platí měsíčně? 60 tis? A kolik měsíců v roce fakturuje 120 tis? 8? Jsem měl pocit, že máš hospodu a živnostničíš, asi jsem si tě s někým spletl.

V 19. 4. 2012 v 7:51, 'Foundryman' napsal:

Nepleť si, prosím, obrat a zisk. Mimochodem, reaguješ přesně podle přísloví o sousedově koze. Je jistě evidentní, že zaměstnanci jsou daňově zatíženi víc a mají méně způsobů obrany. Řešením však není další nálož živnostníkům, spíše by bylo na místě snížit odvodové zatížení zaměstnanců. Jako bonus by se snížila nezaměstnanost.

Levice daně zvedá, pravice daně snižuje. Ve světě. Bohužel v ČR, kde vládnou na střídačku dva levicové bloky, se daně jen zvedají. Čekám nálož živnostníkům a nějaké prasečiny vůči zaměstnancům. Snižování zaměstnanosti nikoho nezajímá :furious:

Odkaz ke komentáři

V 19. 4. 2012 v 12:45, '911' napsal:

hledani tady na foru. zadam iwc a jen nadpis a nic nenajde.

Už se to řešilo tady: topic/47246-proc-nejde-vyhledavani-iwc/

Bohužel pouze tři písmena a méně vyhledávač ignoruje. Někdo by řekl, že je to proto, že ROLEX je na pět písmen, a tak to stačí. :rolleyes: Je to ale jen nepodložený drb :D, protože to funguje i od čtyřech písmen.

Pár tipů, jak to obejít, je v tom vlákně. Mně se osvědčilo používat kombinaci dvou slov, například "prodám" a "IWC". Kupodivu to pak funguje na všechny příspěvky, kde nebyly prodávající líní ty klíčová slovíčka napsat.

Odkaz ke komentáři

T-mobile s novýma tarifama "s námi",kterýma ukazují,jak si dělají z lidí srandu a dělají si co chcou.Třeba nový tarif s námi za 390 kč získáte 30 volných minut a sms,20 MB FUP internetu,po vyčerpání 5.50 kč minuta,1.50 sms.Tak to je opravdová bombaPosted Image

Zde přehled všech http://www.mobilmania.cz/clanky/t-mobile-a-nove-tarify-s-nami-maji-povinny-internet/sc-3-a-1320272/default.aspx

Odkaz ke komentáři

V 19. 4. 2012 v 18:35, 'bandicoot' napsal:

Nastvala me cena IWC Big Pilot. Ve dvou kseftech ve Vidni vzdy 12k? :suicide_anim:

Takhle se k nim nikdy nedostanu...

ale bandi, se svou rozpoctovou politikou se k nim prece tak jako tak nedostanes. bud navys budget, nebo keep dreamin' :(
Odkaz ke komentáři

Nejde ani tak o budget, jako o to, ze v nich ty prachy nevidim. Coz by ani tak nevadilo, protoze stejne nekupuju novy hodinky, ale s rustem ceny novych asi bude korespondovat cena jetych...

Edit: a nez se rozhoupu navysit budget na 160, budou stat 170.

Upraveno uživatelem bandicoot
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...