Micey Odesláno 24. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2012 (upraveno) panedge: On je to můj kamarád (ten kolega), takže je mi blbý ho poslat do prde.le, žejo. Upraveno 24. dubna 2012 uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hejdik Odesláno 24. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2012 Dneska jsem si chtěl nechat přeleštit jeden Oyster tah ze starých hodinek a tak jsem objezdil včechna "hodinářství" v Prostějově.Nikde nikdo nic neumí,jenom jeden hodinář by to uměl ,ale zase prý nemá kotouč na nerez ocel a musel by mi ho započítat do ceny,protože by ho na tom jednom řemínku celej nechal.Tzn. 200 kč plus 150 Kč za kotouč.Tak jsem se s poděkováním otočil na patě a šel.Zkrátka v PV není asi nikdo,kdo by přeleštil 1 blbej oyster tah. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 24. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2012 Dneska jsem si chtěl nechat přeleštit jeden Oyster tah ze starých hodinek a tak jsem objezdil včechna "hodinářství" v Prostějově. Nikde nikdo nic neumí,jenom jeden hodinář by to uměl ,ale zase prý nemá kotouč na nerez ocel a musel by mi ho započítat do ceny,protože by ho na tom jednom řemínku celej nechal. Tzn. 200 kč plus 150 Kč za kotouč. Tak jsem se s poděkováním otočil na patě a šel. Zkrátka v PV není asi nikdo,kdo by přeleštil 1 blbej oyster tah. woe, 350 je supr cena, na rolady to stoji stejne, ale v eurech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 24. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2012 ... Pořád bys to měl o dvě stovky levnějš jak ty Tissotky u Hanáků v Brně, což? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 24. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2012 panedge: On je to můj kamarád (ten kolega), takže je mi blbý ho poslat do prde.le, žejo. Bud asertivni ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 24. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2012 Dneska jsem si chtěl nechat přeleštit jeden Oyster tah ze starých hodinek a tak jsem objezdil včechna "hodinářství" v Prostějově. Nikde nikdo nic neumí,jenom jeden hodinář by to uměl ,ale zase prý nemá kotouč na nerez ocel a musel by mi ho započítat do ceny,protože by ho na tom jednom řemínku celej nechal. Tzn. 200 kč plus 150 Kč za kotouč. Tak jsem se s poděkováním otočil na patě a šel. Zkrátka v PV není asi nikdo,kdo by přeleštil 1 blbej oyster tah. Zajeď za Valisem do Olmiku (Chomoutova) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hejdik Odesláno 25. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2012 woe, 350 je supr cena, na rolady to stoji stejne, ale v eurech Jenže to je starej odrbanej tah ze starých invict a to radši koupím za něco málo když ne novej,tak rozhodně hezčí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hejdik Odesláno 25. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2012 Pořád bys to měl o dvě stovky levnějš jak ty Tissotky u Hanáků v Brně, což? No ja,to máš pravdu,jenže to ten tah na Tissoty byl z prťavých dílků a v kombinaci mat / lesk,Oyster má velké jednoduché dílky Navíc tady mi pán oznámil,že na něm udělá jenom lesk i když původně ten Oyster byl mat /lesk. No když nezbude jiná,asi budu muset slevit ze svých nároků..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 25. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2012 No ja,to máš pravdu,jenže to ten tah na Tissoty byl z prťavých dílků a v kombinaci mat / lesk,Oyster má velké jednoduché dílky Navíc tady mi pán oznámil,že na něm udělá jenom lesk i když původně ten Oyster byl mat /lesk. No když nezbude jiná,asi budu muset slevit ze svých nároků..... Mat se dobre obvnovuje hrubou stranou houbicky na nadobi (trochu namocenou). Delal jsem to na Seiko Oyster naramku a vysledek byl na jednicku. Na lesk poslouzi Cape Cod ubrousky a ke skloubeni technologii muzes pouzit izolepu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 25. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2012 Navíc tady mi pán oznámil,že na něm udělá jenom lesk i když původně ten Oyster byl mat /lesk. by zasloužil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 25. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2012 Dneska jsem si chtěl nechat přeleštit jeden Oyster tah ze starých hodinek a tak jsem objezdil včechna "hodinářství" v Prostějově. Nikde nikdo nic neumí,jenom jeden hodinář by to uměl ,ale zase prý nemá kotouč na nerez ocel a musel by mi ho započítat do ceny,protože by ho na tom jednom řemínku celej nechal. Tzn. 200 kč plus 150 Kč za kotouč. Tak jsem se s poděkováním otočil na patě a šel. Zkrátka v PV není asi nikdo,kdo by přeleštil 1 blbej oyster tah. To by mě taky vytočilo - jako hodináře. Že se nějakýmu lunatikovi s vyšolichaným tahem vod buchvíčeho zdá bejt hodně 100-150Kč/hod. za moji práci. To dnes nebere ani Ukrajinec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hejdik Odesláno 25. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2012 Mat se dobre obvnovuje hrubou stranou houbicky na nadobi (trochu namocenou). Delal jsem to na Seiko Oyster naramku a vysledek byl na jednicku. Na lesk poslouzi Cape Cod ubrousky a ke skloubeni technologii muzes pouzit izolepu. Díky za podnětnou radu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patriknapr Odesláno 25. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2012 Na to, že si s tím bude hrát kdovíjak dlouho to je dobrá cena... Kolik by to podle tebe mělo stát? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hejdik Odesláno 25. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2012 Na to, že si s tím bude hrát kdovíjak dlouho to je dobrá cena... Kolik by to podle tebe mělo stát? Asi máte hoši pravdu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 25. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2012 Jestli se na konec rozhodneš pro metodu houbičky a ubrousku tak to prosím fotozdokumentuj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hejdik Odesláno 25. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2012 Mat se dobre obvnovuje hrubou stranou houbicky na nadobi (trochu namocenou). Delal jsem to na Seiko Oyster naramku a vysledek byl na jednicku. Na lesk poslouzi Cape Cod ubrousky a ke skloubeni technologii muzes pouzit izolepu. Skalisi,díky za radu realizováno a myslím,že s docela uspokojivým výsledkem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 25. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2012 (upraveno) Jestli se na konec rozhodneš pro metodu houbičky a ubrousku tak to prosím fotozdokumentuj Na tom nic není, prostě si vezmeš tu houbku na nádobí a tou drsnější stranou budeš jezdit po broušených stranách tahu, dá se tím krásně vyleštit spona i u Omeg, chce to trochu času, pohrát si s tím jedním tahem, ať to vypadá pěkně... Samozřejmě to nedělat po každém škrábanci, až toho je více, já to třeba u tahu si dělal tak jednou za půl roku, ikdyž si na spony dávám pozor, snažím se na stole mít lehce nadzvednutou ruku, ať tím snížím riziko. U Rlx. to tak snadné nebude, jednak bych měl psychologický blok a pak jejich ocel je o poznání tvrdší, tam bych to skutečně přenechal servisu. Upraveno 25. dubna 2012 uživatelem Peta-Biker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 25. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2012 ... Jasný, jen jsem chtěl vidět foto před a po. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hejdik Odesláno 25. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2012 Jasný, jen jsem chtěl vidět foto před a po. Něco jsem nafotil,a pošlu ti do SZ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 25. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2012 dnešní návštěva u zubaře... tak jsem odstartoval cestu za svou první zubní korunkou:-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky