Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Dneska jsem si chtěl nechat přeleštit jeden Oyster tah ze starých hodinek a tak jsem objezdil včechna "hodinářství" v Prostějově.

Nikde nikdo nic neumí,jenom jeden hodinář by to uměl ,ale zase prý nemá kotouč na nerez ocel a musel by mi ho započítat do ceny,protože by ho na tom jednom řemínku celej nechal.

Tzn. 200 kč plus 150 Kč za kotouč.

Tak jsem se s poděkováním otočil na patě a šel.

Zkrátka v PV není asi nikdo,kdo by přeleštil 1 blbej oyster tah. :sad01_anim:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 24. 4. 2012 v 15:36, 'hejdik' napsal:

Dneska jsem si chtěl nechat přeleštit jeden Oyster tah ze starých hodinek a tak jsem objezdil včechna "hodinářství" v Prostějově.

Nikde nikdo nic neumí,jenom jeden hodinář by to uměl ,ale zase prý nemá kotouč na nerez ocel a musel by mi ho započítat do ceny,protože by ho na tom jednom řemínku celej nechal.

woe, 350 je supr cena, na rolady to stoji stejne, ale v eurech :)
Odkaz ke komentáři

Zajeď za Valisem do Olmiku (Chomoutova)

Odkaz ke komentáři

V 24. 4. 2012 v 19:09, 'sibirnaya' napsal:

woe, 350 je supr cena, na rolady to stoji stejne, ale v eurech :)

Jenže to je starej odrbanej tah ze starých invict a to radši koupím za něco málo když ne novej,tak rozhodně hezčí. :smile_anim:

Odkaz ke komentáři

V 24. 4. 2012 v 19:41, 'kdojinej' napsal:

Pořád bys to měl o dvě stovky levnějš jak ty Tissotky u Hanáků v Brně, což?

No ja,to máš pravdu,jenže to ten tah na Tissoty byl z prťavých dílků a v kombinaci mat / lesk,Oyster má velké jednoduché dílky :worried_anim: Navíc tady mi pán oznámil,že na něm udělá jenom lesk i když původně ten Oyster byl mat /lesk.

No když nezbude jiná,asi budu muset slevit ze svých nároků.....

Odkaz ke komentáři

V 25. 4. 2012 v 4:55, 'hejdik' napsal:

No ja,to máš pravdu,jenže to ten tah na Tissoty byl z prťavých dílků a v kombinaci mat / lesk,Oyster má velké jednoduché dílky :worried_anim: Navíc tady mi pán oznámil,že na něm udělá jenom lesk i když původně ten Oyster byl mat /lesk.

No když nezbude jiná,asi budu muset slevit ze svých nároků.....

Mat se dobre obvnovuje hrubou stranou houbicky na nadobi (trochu namocenou). Delal jsem to na Seiko Oyster naramku a vysledek byl na jednicku. Na lesk poslouzi Cape Cod ubrousky a ke skloubeni technologii muzes pouzit izolepu.
Odkaz ke komentáři

Návštěvník Zmizík

To by mě taky vytočilo - jako hodináře. Že se nějakýmu lunatikovi s vyšolichaným tahem vod buchvíčeho zdá bejt hodně 100-150Kč/hod. za moji práci. To dnes nebere ani Ukrajinec.
Odkaz ke komentáři

V 25. 4. 2012 v 5:47, 'skalis' napsal:

Mat se dobre obvnovuje hrubou stranou houbicky na nadobi (trochu namocenou). Delal jsem to na Seiko Oyster naramku a vysledek byl na jednicku. Na lesk poslouzi Cape Cod ubrousky a ke skloubeni technologii muzes pouzit izolepu.

Díky za podnětnou radu :smile_anim:

Odkaz ke komentáři

V 25. 4. 2012 v 5:47, 'skalis' napsal:

Skalisi,díky za radu realizováno a myslím,že s docela uspokojivým výsledkem. :smile_anim:

Odkaz ke komentáři

V 25. 4. 2012 v 7:37, 'kdojinej' napsal:

Jestli se na konec rozhodneš pro metodu houbičky a ubrousku tak to prosím fotozdokumentuj

Na tom nic není, prostě si vezmeš tu houbku na nádobí a tou drsnější stranou budeš jezdit po broušených stranách tahu, dá se tím krásně vyleštit spona i u Omeg, chce to trochu času, pohrát si s tím jedním tahem, ať to vypadá pěkně...

Samozřejmě to nedělat po každém škrábanci, až toho je více, já to třeba u tahu si dělal tak jednou za půl roku, ikdyž si na spony dávám pozor, snažím se na stole mít lehce nadzvednutou ruku, ať tím snížím riziko.

U Rlx. to tak snadné nebude, jednak bych měl psychologický blok a pak jejich ocel je o poznání tvrdší, tam bych to skutečně přenechal servisu.

Upraveno uživatelem Peta-Biker
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...