HonzaX Odesláno 8. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2010 Nebudu krmit trola ani tuhle neplodnou diskuzi ohledně byciklu. Co takhle o BICYKLU ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 8. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2010 Pardon. 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mechano Odesláno 8. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2010 Co takhle o BICYKLU ? Zakončil bych to: "Báj, báj, bájsikl....." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sta Odesláno 8. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2010 Zakončil bych to: "Báj, báj, bájsikl....." http://www.youtube.com/watch?v=2CTPLUcQAjk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 8. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2010 Nebo trochu novější verze http://www.youtube.com/watch?v=wT1YstSDMk0 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sta Odesláno 8. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2010 Nebo trochu novější verze tak už je mi jasný proč máš pod avatarem napsané "digi magor" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 9. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2010 Dneska mě neskutečně vytočilo, že do lesa , kam chodím běhat, nějaký imbecil navezl asi 10 pytlů s odpadem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 9. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2010 mě naštvaly český dráhy dneska, voni fakt nechtěj, abych s nima jezdil... např. dnes, hodlám jet ze své malebné vesničky Hovnice do banky, která sídlí v o něco větší Prdelouči, vzdálené po trati 12 km... nepochopte mě špatně, vlaky mám rád, ale za cestu tam a zpět s kolem chtít 91 kč??? to teda ani omylem! a to mi ještě ta žena za pultem, když jsem odmítl zaplatit vlastně cenu jednosměrné jízdenky z Hovnic do Matky měst, navrhla, ať si tam dojedu rovnou na tom kole teda! aha! já blbec! moh jsem si ušetřit cestu na nádraží a být tou dobou na cestě do Prdelouče! 6 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koveras Odesláno 10. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2010 mna vcera nastvalo, ze priatelka uz 2.raz rozbila fabku. Este viac ma nastvalo, ze namiesto toho aby mi to zavolala hned tak v nej hodinu sedela a bala sa zavolat mi. A hladajte po osmej vecer servis, ktory vam ju schova, aby do nej nenaprsalo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 10. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2010 mna vcera nastvalo, ze priatelka uz 2.raz rozbila fabku. Este viac ma nastvalo, ze namiesto toho aby mi to zavolala hned tak v nej hodinu sedela a bala sa zavolat mi. A hladajte po osmej vecer servis, ktory vam ju schova, aby do nej nenaprsalo... Neblbni, to jsou jenom plechy, hlavně že se jí nic nestalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 10. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2010 Neblbni, to jsou jenom plechy, hlavně že se jí nic nestalo. Přesně tak, hlavně zdraví. Auto se vždycky opraví a když tak v AAA prodá jako nebourané. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koveras Odesláno 10. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2010 Přesně tak, hlavně zdraví. Auto se vždycky opraví a když tak v AAA prodá jako nebourané. Vravim ze ma nastvalo hlavne to ze mi nevolala hned. A jj, su to hlavne plasty, tie nikto neriesi. A jak som kukal na tu lampu tak evidentne nebola prva kto si s nou dal "intimny meeting" :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 10. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2010 ...tak v nej hodinu sedela a bala sa zavolat mi... Seděla, páč asi nemohla vylízt, ne? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 10. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2010 bruno7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 10. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2010 bruno7 Náhodou, mně se líbí jak mu vlastnictví quartzovejch bondovek a jedněch PAM dává sílu a chuť vyjádřit se během pěti minut úplně ke všemu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 10. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2010 Náhodou, mně se líbí jak mu vlastnictví quartzovejch bondovek a jedněch PAM dává sílu a chuť vyjádřit se během pěti minut úplně ke všemu nechajte tak, som zvedavy co sa z toho vukluje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funf5 Odesláno 10. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2010 Jdu si koupit dvě bagetky, cena 25,- INR za kus. U pokladny na mě vybalí cenu 101,- rupek, ptám se ho jestli to není trošku moc, dovídám se že cena je bez daně, nevzdávám se a ptám se jestli daň 100% není trošku moc a vedu ho k té cenovce a regálu. A výsledek:Je tam stará cena, děkujeme za upozornění... Takže přes noc zdražili v mém oblíbeném lahůdkářství bagetku z 25ti na 45 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 10. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2010 Ty naděláš kvůli dvaceti korunám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Columbus Odesláno 10. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2010 Náhodou, mně se líbí jak mu vlastnictví quartzovejch bondovek a jedněch PAM dává sílu a chuť vyjádřit se během pěti minut úplně ke všemu Ále, nebyl jsem jiný, teď jsem už zticha. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 10. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2010 odlozeni terminu dodelani raviny - ku*va ku*va ku*va Být bez auta je opruz, ale nevím jestli mít auto a přesto muset chodit pěšky není větší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky